Archief: oktober 2008

Janssen fit tegen Ajax, Perez niet

Steve McClaren moet morgen alleen Kenneth Perez missen tegen Ajax. Theo Janssen maakte gisteren bij Jong FC Twente zijn rentree en kan starten. Of dat ook gebeurt moet worden afgewacht: de laatste wedstrijden komt Cheik Tioté steeds beter in zijn spel.

Marco van Basten laat Javier Martina debuteren. De 21-jarige rechtsbuiten speelt in plaats van de geschorste Suarez.

Oude bekende Kennedy Bakircioglu mag weer eens op de bank plaatsnemen, zo staat op de Ajax-site.

ADV: Je digitale huis – komt naar Nederland!

We hebben even in de toekomst mogen kijken en dat belooft wat. Die
toekomst is namelijk ingericht volgens Visual Networking. Visual wat?
Visual Networking! Dit betekent eigenlijk niets meer dan de rol die
video speelt in je dagelijkse leven. Met Visual Networking richt je je
leven zo in, dat je altijd en overal in contact bent met de voor jou
belangrijkste mensen, je favoriete programma nooit meer hoeft te missen
en altijd volledig op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Tukker ABC: Steve McClarens guide to becoming a real Tukker (2)

Dear Steve,

The English tabloids may think that you are a Tukker already, listening to your new adepted accent, but we think you're only halfway there.

At the end of this course, Tukker ABC: Steve McClarens guide to becoming a real Tukker, you will never want to leave the region of Twente again.

In this second lesson everything you must to know about beer.

Twente verpest ‘avondje NAC’: 0-1

Door de samenvatting bij Studio Sport zou je het niet denken, maar Twente had een gemakkelijke avond in Breda. Na een wonderlijk doelpunt van Edson Braafheid (beelden, anyone?) kwam het team van Steve McClaren -op een hectische slotfase na- niet in de problemen. Dominant en degelijk, op z'n PSV's zeg maar. 

Als nou ook doelpuntenmachine Nkufo weer op stoom komt, dan kan het nog een memorabel voetbaljaar worden.

Twaalf (12!) pagina’s over Twente in VI!

Massale vechtpartij vanmorgen op de deurmat van uw redactie! Als roofdieren doken drie volwassen mannen op de stapel post met ergens daartussen de nieuwe Voetbal International. Goudse bronnen meldden eerder al dat een mega-artikel over FC Twente te verwachten viel en dus was de voltallige redactie paraat toen de postbode het redactionele tuinpad betrad.

Na een kort maar hevig gevecht was het uiteindelijk Utop die zich met de kersverse VI opsloot op het toilet om in alle rust te kunnen genieten van de twaalf (12!) pagina's lange lofzang op onze club. 'FC Twente als nieuwe kerk. In vijf jaar van tobber tot trendsetter.' Iwan van Duren, topjournalist! Tom Knipping, topjournalist! Voetbal International, toptijdschrift! 

Ronnie Stam: FC Twente kan kampioen worden

“Juichen ze me toe, is dat mooi. Als er toeschouwers zijn die willen fluiten, dan fluiten ze maar. Die mensen neem ik niet serieus. Ik heb 121 eredivisieduels alles gegeven, heb voor de grootste transferopbrengst ooit gezorgd. Ze moeten juist trots op me zijn. (…) We kunnen zeker weten in de top drie eindigen dit seizoen. De titel? Ik denk niet dat we minder zijn dan de ploegen die nu op die posities staan. Dus ja, FC Twente kan met deze selectie kampioen worden. Al is daar wel wat geluk voor nodig.”

Ronnie Stam in BN/De Stem over zijn vorige club NAC en zijn huidige club Twente

‘Elanyiv Barda in belangstelling van FC Twente’

Zaakwaarnemers die de krant misbruiken om hun spelers in de etalage te krijgen, om eerlijk te zijn kijken we er niet eens meer van op. Dat kranten daaraan mee werken ook niet, want wees eerlijk, het papieren medium is op sterven na dood en dan moet je toch wat.

Geen verbazing dus toen gisteren een stukje opzichtige spelersmarketing in het sportkatern van het Vlaamse Nieuwsblad opdook. Zaakwaarnemer Dudo Dahan weet te vertellen dat zijn Israëlische pupil Elanyiv Barda in de belangstelling staat van PSV en FC Twente. RC Genk vraagt drie miljoen euro, dus dan weten we dat ook gelijk. Voor SC Heerenveen haalt Barda zijn neus op en Celtic is te vaag. Mooie gratis advertentie, maar zou iemand bij PSV of FC Twente hier iets van af weten?