Archief: april 2009

FC Twente in gesprek met Sekou Cissé

Terwijl heel armlastig Nederland vandaag probeert zijn oude meuk kwijt te raken op de plaatselijke vrijmarkt, moet ook het noodlijdende Roda JC wegen bedenken om financieel overeind te blijven (slechtste bruggetje ooit…). Over een verkoop van de nog tot 2011 onder contract staande Sekou Cissé is dus te praten. FC Twente zou al met Cissé gesproken hebben, maar ook PSV zou de aanvaller volgen. Wanneer FC Twente de strijd om Cissé wint, zou dat een hereniging betekenen met zijn grote vriend Cheik Tioté. Johan Derksen liet enkele weken geleden in zijn mailrubriek weten niet zo gecharmeerd te zijn van Cissé. Wat vinden wij hier van Sekou Cissé?

Restant finalekaarten via Ticketbox

Slaapzakken van zolder! We gaan ouderwets in de rij liggen! En dat kan natuurlijk alleen volgens het inmiddels beproefde recept: wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Terwijl de Zwarte Piet voor het online-fiasco vakkundig bij de KPN is gedeponeerd, heeft FC Twente inmiddels besloten de kaartverkoop maar weer uit te besteden aan de Ticketbox. Aanstaande vrijdag 1 mei vanaf 9.00 uur is het nieuwe ronden, nieuwe kansen! De bekerloterij, misschien wel de spannendste loterij van Nederland!

Maandag 27 april 2009: loten maar!

Alle pretenties, ambities en andere illusies ten spijt: geen persaccreditatie voor fctwente.blog.nl. Ofwel: JPM, Utop en Jack behoren gewoon tot het klootjesvolk en dus is het vandaag non-stop inloggen geblazen! Gelukkig kijken we hier op ons riante redactiekantoor in Losser niet op een doorgebrande server meer of minder! Wij moeten en zullen er bij zijn! Omdat we zo langzamerhand alles met elkaar delen, lezen we in de comments graag ook uw ervaringen met het verkrijgen van kaarten voor de bekerfinale. Succes allemaal!

Janssen schiet Twente naast Friezen, 1-1.

Twente heeft gelijkgespeeld in Friesland. Theo Janssen maakte vlak voor tijd de belangrijke gelijkmaker. Van 25 meter afstand liet hij Brian Vandenbussche met een harde strakke bal compleet kansloos. Het doelpunt was het enige schot op doel van de gehavende Twentse ploeg. In de resterende negentig minuten moest Twente het doen met een schot van Elia (van dichtbij op de keeper) en een uitbraak van Blaise Nkufo die onterecht teruggefloten werd. Vanwege de Twentse onmacht leek het of Heerenveen wel heel goed was, maar ook de Friezen bakten er weinig van. Een uitbraak van Paolo Henrique was het gevaarlijkste moment naast het doelpunt. Ook daar was Henrique verantwoordelijk voor. Boschker maakte een verkeerde keuze bij een corner, waardoor de talentvolle spits kon binnenkoppen.

Twente heeft nog steeds alles in eigen hand als van Ajax en AZ gewonnen wordt, maar het zou mooi zijn als de kersverse landskampioen vandaag zorgt dat Ajax niet opstoomt naar de tweede plaats. Het blijft spannend in de top. Gelukkig zijn volgende week alle basisspelers weer beschikbaar. Kenneth Perez, Marko Arnautovic, Cheick Tioté en Douglas kunnen de Twentse elf een compleet ander gezicht geven. Of Ronnie Stam er tegen AZ ook weer bij kan zijn is nu nog niet duidelijk.

FC Twente gehavend naar het Friese Haagje

Met ongekende personele problemen reist FC Twente vandaag af naar Heerenveen. Ronnie Stam is geblesseerd en Marko Arnautovic is nog een vraagteken. Cheik Tioté, Kenneth Perez en Douglas zijn geschorst. Van een dergelijke waslijst afwezigen was dit seizoen nog niet eerder sprake. Met dank aan Reinold Wiedemeijer. Hoe moet Steve dit oplossen? Uw opstelling graag in de comments.

Spannend!! Speel mee in de bekerloterij!!

Seizoenskaarthouder zijn van FC Twente was nog nooit zo spannend! Beetje lafjes en zonder moeite met 32.000 Tukkers naar de Kuip gaan is zooo 2001! Nee, anno 2009 doen we dat anders. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Maandag lekker vroeg opstaan en gelijk online om het werelduurrecord inloggen en bestelpogingen te verbeteren! Vadsige kantoorklerken hebben eindelijk eens geluk: lekker in de tijd van de baas je plek in De Kuip veiligstellen, terwijl anderen op een wankele steiger in de bouw er het beste van hopen. Volgens FC Twente de enige echte en eerlijke methode om de kaarten voor de finale te verdelen. Het is nog lang geen maandag, dus aan u de vraag hoe FC Twente het wél moet aanpakken met die 15.000 kaarten en die 20.000+ gegadigden. Rrrroept u maarrrr!

FC Twente Europa in!

Met de finaleplaats voor Heerenveen in de beker heeft FC Twente gegarandeerd een Europees ticket te pakken! Maar hoe zit het nou precies? FC Twente Online’s Fawkes zet de verschillende scenario’s op een rijtje. (korte samenvatting: gewoon tweede worden).