Archief: maart 2010

Ultrasnelle hattrick Ruiz

Ach, Suarez zal ongetwijfeld topscorer van de eredivisie worden. Die doet dat namelijk wel vaker, er een paar doelpunten inprikken tegen de spreekwoordelijke kleintjes. Ruiz liet vanavond tegen Sparta zien dat ie het ook kan, drie keer maar liefst in een tijdsbestek van amper 5 minuten. Alleen ene Jan Seelen scheen ooit minder tijd nodig gehad te hebben. Die naam mag u weer vergeten, leuk voor een avondje Triviant. De records mogen dan voor Ajax zijn, Twente zal dik tevreden zijn met het recordbedrag dat Ruiz de club zal opleveren.  En misschien wel… de landstitel.

Twente laat zich overtroeven door Feyenoord

Het leek er in de eerste helft niet op dat FC Twente enige moeite zou hebben Feyenoord in de eigen Kuip de bekerfinale te ontnemen. Weliswaar wist de koploper maar één van de vele kansen te verzilveren (Ruiz; wie anders?), maar de tegenstand van het jeugdige Feyenoord was miniem. Na rust waren de rollen echter omgedraaid en ging de thuisploeg nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er al snel via Van Bronckhorst. In het vervolg bleef Feyenoord scherper, wat kort voor tijd beloond werd met de 2-1 van die andere routinier, Roy Makaay.

Door het verlies kan Twente zich nu volledig richten op het behalen van de landstitel, zaterdag te beginnen tegen Feyenoords’ stadsgenoot Sparta.

Koevermans: Dan maar FC Twente kampioen

“Dit gelijkspel is zwaar kloten. Het voelt als een nederlaag. We wilden na de 1-0 de voorsprong uitbreiden. Dat lukte niet. En dan loopt dat slangenmens er één keer doorheen alsof er niemand staat. (…) Als wij het niet redden? Dan maar FC Twente kampioen, want Ajax gun ik het helemaal niet.”

Danny Koevermans in het AD

Nieuws over Arnautovic (helaas niet over voetbal)

Nog even terugkomen op het artikel Arnautovic scoort Bentley en doelpunt van de maand. Die Bentley was dus niet van hem:

Arnautovic raakt auto Eto’o kwijt

Marko Arnautovic zal door zijn spel niet echt opvallen bij zijn ploeggenoten van Inter, maar Samuel Eto’o zal de oud-aanvaller van Twente niet snel vergeten. De Kameroener leende zijn Bentley GT ter waarde van enkele tonnen uit aan de jonge Oostenrijker, en heeft hem niet meer teruggezien.

Volgens Arnautovic is de auto gestolen uit een parkeergarage. Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie. (Telesport)

Twente laat PSV niet dichterbij komen: 1-1

Vooraf teken je ervoor, dus de 1-1 in Eindhoven kan beschouwd worden als morele winst. Leek Twente voor rust niet om te kunnen gaan met de druk van de te kloppen koploper, na de 1-0 van Koevermans wierp het alle schroom van zich af en ontvouwde zich een boeiend gevecht. In de 73e minuut viel de verdiende gelijkmaker; Ruiz bediende de teruggekeerde Nkufo subtiel op maat, die minder subtiel (maar des te doeltreffender) hard Isaksson passeerde. FC Twente houdt door het gelijkspel PSV op 5 punten, dat met het programma voor de boeg langzaam de titelaspiraties moet laten varen.

Lange Jan terug bij Twente; goede zaak?

Geplaatst door Wim B op 17 maart 2010 om 16:00

Wat vinden jullie weer van de berichtgeving dat Vennegoor of Hesselink op ons lijstje staat.
Poll: wel of niet komen.

U vraagt, wij plaatsen. Want het werd ook wel weer eens tijd voor een nieuwe poll.

Uw mening geven kan rechts op de site, waar we dit keer de mogelijkheid ‘KWW’ maar even hebben weggelaten. Gij zult kiezen!

(UPDATE) Nieuwe ‘Eenmaal zullen…’ uitgesteld

Het duo Paar Apart beweert bij TV Oost al 10.000 exemplaren van de skihut-versie van Eenmaal zullen wij de kampioenen zijn verkocht te hebben. ‘Eigenlijk hebben wij nog geen negatieve reactie gehad’, volgens één van de zangers. Dan moeten ze vandaag de interwebs maar niet checken… Zie bijvoorbeeld hier, hier en hier. En die 10.000 exemplaren, dat moeten we ook maar met een korreltje zout nemen.

UPDATE: Paar Apart op hun website: Na goed overleg tussen FC Twente en Makrozijn hebben wij besloten de cd presentatie tot een nader te bepalen datum uit te stellen.

De link naar de nieuwe versie mag u zelf zoeken, maar de enige echte versie met Eddy Achterberg oude versie willen we u niet onthouden: