Theo Janssen heeft wel oren naar FC Twente

Het begon als een gerucht, Theo Janssen en Rutten samen in Apeldoorn. Dat gerucht werd snel ontkracht. Maar inmiddels blijkt wederom; Als het bruin is, en het stinkt naar stront, dan is het stront. Of de beschaafde versie; Waar rook is, is vuur.

Gisteren wist de Gelderse regionale zender al te melden dat Munsterman cs wel degelijk serieus zijn, en vandaag doet Theo er een schepje bij op door in ons eigen plaatselijke sufferdje te melden dat FC Twente een stap hogerop is. En een andere keuken lijkt hem ook niet verkeerd. Lag het dan toch niet allemaal aan 'dikke' Theo?

De meningen over zijn mogelijke komst zijn verdeeld, maar de meerderheid van de Twentesupporters kiest ervoor Theo's onmiskenbare kwaliteiten binnen te halen en zijn dubieuze karakter door de vaardige handen van Fred Rutten te laten kneden.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

4 reacties op “Theo Janssen heeft wel oren naar FC Twente

 1. FC Twente Fan

  Hoeveel Tukkers gaan er mee Zondag naar Eindhoven?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Bjorn

  wij gaan iig met ze 3en hahaha

    /   Beantwoorden  / 
 3. Appe

  Ik zal een lichtje laten branden als jullie terugkomen met drie punten!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Appe

  Vitesse en Twente zijn rond over Janssen!!!
  Nog kwestie van tijd tot Twente er met hem uitkomt. Goede versterking op het middenveld!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.