Trap na voor Ronnie Stam

Het supporter zijn is in Breda uitgevonden, die indruk zou je haast krijgen als je met een Bredanaar in discussie gaat over het avondje NAC of het trommelverbod. Erg uitnodigend om de gang van zaken in het Rat Verleghstadion eens langs de meetlat te leggen, maar dat is niet de functie van een Twenteblog.

Toch verdient een eigenschap van de NAC-supporter wel even aandacht. Het is namelijk aandoenlijk om te zien hoe respectloos nu gepraat wordt over de speler die met zijn strijdlust heel veel kwaliteitsgebrek in Breda heeft verbloemd. Nu Ronnie aangeeft dat hij een overstap naar Enschede als een stap vooruit ziet, is meneer ineens arrogant, dom en kan hij niet voetballen. Maar toch klagen als hij voor een recordbedrag vertrekt.

Rare jongens, die Ratten.

ps. meer berichten op deze site lezen vormt je beeld van de NAC-supporter wel aardig. Hoeven wij dat niet te doen.

10 reacties op “Trap na voor Ronnie Stam

 1. Toni

  Stel zielepoten die er niet tegen kunnen dat er een goede speler weg gaat. Verder kunnen ze alleen maar klagen over het management.

    /   Beantwoorden  / 
 2. jeroen

  Ach ja, geef ze eens ongelijk. Vlak voor het verstrijken van de deadline halen we een van hun beste spelers weg. Ik zou er flink van balen als er een van ons was weggekaapt.

  Betekent niet dat ik het dan op de speler zelf zou betrekken, maar meer op manegement en de club die hem weg gehaald heeft. Als ik NAC-supporter zou zijn, zou ik niet al te blij zijn met Twente.
  Gelukkig ben ik twente supporter ;-)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Timo

  jullie zeggen het weer verkeerd: ‘over de speler die met zijn strijdlust ZIJN EIGEN kwaliteitsgebrek in Breda heeft verbloemd’

    /   Beantwoorden  / 
 4. Timo

  En laat me nou niet lachen….de beste speler van Nac….hahahahah
  Jullie hebben gewoon de hoofdprijs betaald voor een modale bal-afpakker die op het middenveld hoort te spelen. Hij is helemaal geen back.

    /   Beantwoorden  / 
 5. aks

  Dat klopt ook hij is een verdedigende middenvelder, met goed combinatie vermogen.
  Ik denk ook dat hij bij Twente rechter verdedigende middenvelder wordt, dit gaat waarschijnlijk ten koste van Theo Jansen, omdat ik Tiote hoger inschat op de linker zijde van t middenveld.

    /   Beantwoorden  / 
 6. aks

  @Timo, goh ie noe mar eemn de soep ophaaln op oe eign site en zet doarn pispot op’n kop en blief met de pootn van oonse jong’s

    /   Beantwoorden  / 
 7. Buck

  Goh waarom zou Maaskant toch pislink zijn??

    /   Beantwoorden  / 
 8. willie

  kijk als eigen fans zeggen middelmatige voetballer dan is de rest rotzooi want de trainer had het over een van ,zo niet,de beste voetballer.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Mark

  Terecht dat ze balen daar. En helemaal dat Maaskant kwaad is. Wij baalden toch ook flink dat Wilkshire zo kort voor het einde nog vertrok. Daardoor heeft Twente het erg moeilijk gekregen nog een vervanger te krijgen. Is nog maar net goed gegaan.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Buck

  Ik bedoel er mee te zeggen als Stam geen goede voetballer zou zijn dan was Maaskant
  beter gestemt. (pislink)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.