Een sportief, gezond en gelukkig 2012!

Namens de redactie van fctwente.blog.nl wens ik u allen het allerbeste toe voor 2012. Het jaar dat achter ons ligt was het jaar van de stabilisering. Stabilisering van onze club FC Twente als topclub in Nederland, maar ook stabilisering van de bezoekersaantallen van fctwente.blog.nl. Al sinds onze start in 2007 en ons eerste hele kalenderjaar 2008 is sprake van een stabiel aantal unieke bezoekers van deze website. Dat is voor ons de belangrijkste motivatie om hier dagelijks het nieuws over onze club te blijven presenteren en met een knipoog van commentaar te voorzien. Want fctwente.blog.nl, dat zijn jullie! Proost! Op een mooi nieuw jaar!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

68 reacties op “Een sportief, gezond en gelukkig 2012!

 1. Boris

  Gelukkig nieuwjaar! Cheers

    /   Beantwoorden  / 
 2. twenteforever

  jack gelukkig niewjaar !! Uiteraard ook bestemd voor (BIJNA) iedereen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. 特温特足球

  Jack gelukig maar vooral gezond 2012 ook voor onze club.
  Dat het positieve maar de overhand mag hebben in dit jaar.
  Proost ai vuer Twente bint!
  :-)

    /   Beantwoorden  / 
 4. Red Alert

  Ja, jack jij ook het allebeste voor 2012, hopende dat jij ons kunt verrassen met veel nieuwtjes uit betrouwbare bron.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Red Alert

  Ik heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat er binnen twee dagen (misschien morgen al) belangrijk hot news over Twente in de krant vermeld staat. Weet zelf niet wat, mag niet gezegd worden door direct betrokkende van Twente. Wie weet meer ?????????

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wim B

   Dat er wat te gebeuren staat in deze periode.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Tino

   Dat jij nergens vanaf weet, en alleen maar gist… Gissen is fout! Beste wensen!

     /   Beantwoorden  / 
  3. fctexpert

   Ja hoor lekker,

   dat had ik ook kunnen voorspellen, en is idd giswerk, en niks anders, dus lul niet man, er heeft overal gestaan dat Twente beslissingen tot na de kerst wou overhevelen of zelfs tot na de jaarwisseling, dus sja is dan niet moeilijk te voorspellen dat er binnen een paar dagen nieuws komt, maar ja, jullie vinden jezelf zo goed, dat elk comment van iemand de grond in word getrapt, dat zegt meer over jullie niveau dan over forumleden die soms wel iets te melden hebben.

     /   Beantwoorden  / 
 6. 特温特足球

  Co gaat weg …….zal me niets verbazen.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Technische Dirk

  Ik hoorde via Utrecht dat Twente in gesprek zou zijn met Erwin Koeman.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Red Alert

  Beste @tino, heeft niks met gissen te maken. Beetje normaal toch dat mensen intern niks mogen zeggen. Kan moeilijk namen gaan noemen. Dus dat gissen van jouw is niet terecht. Als je het niet wilt lezen, gewoon niet op reageren zou ik zeggen en verder kijken.

    /   Beantwoorden  / 
 9. OOST

  Dont worry, er gaat niets gebeuren. Is Twente de club niet naar. Dan zou het van Co zelf moeten komen. En die wil te graag een seizoen eerst volmaken en kijken waar hij dan staat. Rustig blijven dus allemaal. Komt wel goed Twente wordt toch netjes derde na Psv en Ajax, met of zonder Co.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Gert

  Ook allemaal geluk in ‘n tuk. Kan iemand mij vertellen hoe het met de samenwerking zit met Man United? Hoor ik helemaal NIETS meer over, terwijl er enige tijd geleden zoveel hosanna werd geroepen. Over de naderende trainerswissel Adriaanse- MacLaren waar je ook weer zoveel positivisme over leest en hoort, McLaren heeft ons dan wel aan het kampioenschap geholpen maar de eigen jeugd een kans geven homaar, liever kocht en huurde hij dubieuse figuren overal vandaan zoals Wellington,Parker etc, etc.

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   gladstony komt toch via die connectie binnen?

     /   Beantwoorden  / 
 11. Wim B

  Ook iedereen vanaf deze kant een sportief en “zeurend” jaar toegewenst.
  Gaat het vanaf vandaag het allemaal lukken of gebeuren? Krijgen we die gewenste transfer(s)? Ik hoop het. Maar ik hoop ook dat Joop niet onnodig miljoenen op tafel gaat leggen voor spelers als Tadic of Narsingh. Ik vind dan dat we een soort Ajax gaan worden en wat heb ik daar een hekel aan. Ik vind dat we spelers moeten kopen voor onder de 3 milj. en niet meer en dat is al veel. We moeten “koopjes” hebben die wat opleveren, zoals Elia. In onze competitie, en die is niet zo zwaar en goed, moet je toch bovenin mee kunnen draaien met spelers van onder de 3 milj. Het stion is er, de infrastuctuur is er, alles is er, zo ook de scouting. Die moeten het werk doen, want als ze Narsingh of tadic gaan kopen vind ik dat zij niet gebruikt worden. Want iedereen ziet dat zij goed zijn. Dan hoef je ook geen duur scoutingapparaat te hebben of zelfs een jeugdafdeling.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Wim B

  IK zou als ik Joop was wat meer op dit blog kijken en naar diegenen luisteren die wat te melden hebben ( geen AnusJe, en Oleeee, en nog meer van die randdebielen die een klap van de molenwiek hebben gehad zonder dat zij hetzelf weten, maar meer naar mij, RedAlert, 0049, Technische Dirk, Twenteforever, Fenix en velen met een gezonde Hollandse naam). Zij zijn als het ware de internetscouters voor de club, want hebben wij niet gezegd dat Strootman, Wijnaldum, Mertens moesten komen. Toen waren ze nog betaalbaar. Ja, Joop meer naar ons luisteren!!!!! Tip vandaag: Wildschut van RKC voorheen Zwolle is nu nog betaalbaar.

    /   Beantwoorden  / 
  1. fctexpert

   en dan met een vol verstand zeggen Wildschut van RKC voorheen Zwolle,

   Ik wil niks mee zeggen maar, Wildschut speelt bij VVV hoor.

   Dus W.B ook jij komt nu niet al te snugger over, dus om anderen een veeg uit de pan te geven zoals jij en 0049 nu doen, moet je zelf geen modderfiguur slaan, want onzin verkopen doe je nu zelf.

     /   Beantwoorden  / 
 13. Wim B

  En dan nog eentje voor al die eerder genoemde randdebielen: Wij, RedAlert, 0049, de rest houden dit blog nog inleven, want soms zitten er zoveel van die R….. op dat ik dan niets meer te vertellen heb.

    /   Beantwoorden  / 
  1. fctexpert

   Nope voorral als je zelf al niet weet waar je over praat,

   doe niet zo denigrerend man, en zie de fun er van, ik kan er soms smakelijk om lachen, die gekke opmerkingen van oleee je anusje, soms zit er namelijk echt wel een kern van waarheid in.

   widschut bij rkc daarentegen is dikke onzin, dus voor je vingerwijzingen naar anderen doet, kijk eens in de spiegel.

     /   Beantwoorden  / 
 14. 0049

  @Wim B. Ben het helemaal met jou eens dat mensen dit bloq moeten vullen met zinnige voetbalopmerkingen en analyses. Daar kun je het dan wel-of niet mee eens zijn. Hierboven staat bv de vraag van Gert hoe het zit met die samenwerking met M.U. Goeie vraag van hem, want daarover hoor je de laatste tijd niets meer. Maar dat gezwets van die makker(die ook regelmatig van naam veranderd)die het constant over Joop en diens miljoenen heeft mag wat mij betreft met een goed voornemen komen voor dit jaar: wegblijven van dit bloq. In ieder geval moeten wij daarop maar niet reageren is het advies. Verder zal Joop deze site ongetwijfeld NIET lezen, maar je noemt het woordje ‘scouts’ waarvan ik WEL hoop dat zij open staan voor meningen van anderen en o.a. deze site ook lezen. Dan zou het helemaal geen gek idee zijn, dat door deze scouts een soort apart internetforum wordt samengesteld met lieden van deze site die door de jaren heen wel met zinnige (voetbal)opmerkingen komen, zowel positief als negatief. Dat laatste zullen velen niet pruimen, want je moet eens weten hoeveel er wel niet met een rose bril rondwandelen en niets kwaads willen horen over hun club. Dat is hun goede recht, maar alles maar goedvinden betekend achteroverleunen=achteruitgang. Wat goed is moet je ook als dusdanig beschermen, maar waar je kritiek op hebt moet je als club zijnde kijken of je daar iets mee kunt doen. En dat wil helemaal niet zeggen dat een negatieve opmerking van een succes-supportre komt. Verre van dat, want ook die hebben maar meestal maar één doel: dat het goed gaat met hun o zo geliefde cluppie! Wim en ook de anderen, we zullen vast wel weer van mening verschillen het komende jaar, maar dat houdt de boel scherp moet je maar rekenen. ;-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. fctexpert

   zoo,

   een boel text maar je zegt helemaal niks en loopt achter iemand aan, daar heb ik zowieso al de pest aan, heb je geen eigen mening??
   en ook een boel kritiek op weer anderen, volgens mij heb jij ook niet door hoe een blog werkt, daar waar verschillende meningen juist een discussie op gang moeten kunnen brengen,

   verder iedereen de beste wensen

     /   Beantwoorden  / 
   1. 0049

    Volgens mij heb jij één belangrijk vak op de lagere school overgeslagen namelijk “Begrijpelijk lezen” Ga je schoolgeld weer ophalen of doe alsnog die lessen zou ik je willen adviseren.

      /   Beantwoorden  / 
    1. fctexpert

     Zie hier de zielige reactie van iemand die schijbaar niet tegen een beetje kritiek kan,

     Wat heb ik dan niet begrijpend goed gelezen makker???

     Dat jij een speler van VVV bij RKC ziet voetballen???

     doe eens normaal betweter,

     Precies wat ik dacht, jij mag kritiek geven op wie je maar wilt, maar owee als je zelf eens kritiek krijgt, dan ga je op deze manier van je afslaan, net als bovenstaande sneren naar andere forumleden, ik zou zeggen, als er iemand hier zijn schoolgeld weer moet ophalen, ( slaat trouwens in deze context helemaal nergens op maar goed) ben jij dat wel.

       /   Beantwoorden  / 
     1. fctexpert

      En nog eens wat,

      waar haal je het lef vandaan om iemand te zeggen dat ie weg mag blijven van dit blog, wie ben jij dan wel??, en trouwens voor je schoolgeld mag je dan ook wel een cursus nederlands correcte spelling gaan volgen als je toch al kritiek op anderen hebt over ‘begrijpend’ lezen, dat lijkt namelijk helemaal nergens op.

        /  
     2. 0049

      Tjonge, wat ben je toch gefrustreerd man, of vrouw. Slechte sex gehad? Zolang jij meningen van Wim B. en mij door elkaar haalt neem ik jou niet serieus.

        /  
  2. fctexpert

   Wat een vluchtig excuus,

   jij liep toch met Wim.B mee, en was het toch roerend met hem eens,

   Na ik zal je uit je lijden verlossen, dit nieuwtje staat al op Fc twente.nu,

   McClaren naar FC Twente”

   Je bent Hier: FC Twente » FC Twente Forum » “McClaren naar FC Twente”

   FC Twente maakt het seizoen af onder leiding van de Engelsman Steve McClaren. Dit melden een aantal zeer betrouwbare bronnen binnen FC Twente. Naar verluid zijn beide partijen en laatste details aan het gladstrijken en tekent de Engelsman, die FC Twente in 2010 voor het eerst in haar historie kampioen maakte, vandaag of morgen het contract.

   Steve zelf gaf vorige maand al aan terug te willen keren als coach in de Eredivisie. Na mislukte avonturen bij Wolfsburg en Nottingham Forrest gaf hij aan spijt te hebben van zijn vertrek bij FC Twente en voor het geld te hebben gekozen.

   Zodra er meer bekend is hoor je dit zo snel mogelijk.

     /   Beantwoorden  / 
 15. FC Tim

  De beste wensen allemaal!!!

    /   Beantwoorden  / 
 16. Red Alert

  @fctexpert: leer eens fatsoenlijk praten man. Volgens mij heb jij daar inderdaad moeite mee . Je kunt gewoon normaal reageren, je gedraagt je als een klein kind. Op welke stoel wil je zitten van het basisonderwijs. Vooraan bij de leraar(es). Beetje de populaire jongen uithangen. Gedraag je volwassen man, anders zet de tv aan »digitale zender erop kanaal 306 » ga daar lekker vermaken. Daar kijkt mijn dochter van 2 jaar ook naar.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Red Alert

  @fctexpert : jij maakt vooruitgang. Het kan al ‘knippen & plakken’.

    /   Beantwoorden  / 
  1. fctexpert

   Kopieren plakken bedoel je, je knipt geen berichten uit een website hoor, wie moet er naar school hier, pff,

   En even voor de duidelijkheid, fatsoenlijk leren praten??

   op een forum, hier word alleen getyped, met jou zou ik nog geen seconde willen praten, zou me na 10 seconden al te pletter vervelen, net als je dochter denk ik, die ook liever naar kanaal 306 kijkt.

   ik heb wat los gemaakt hoor hier bij de gevestigde orde, ze voelen zich bedreigd en gaan in de aanval, alleen dan moet je wel met goed spul komen, niet dat armetierige van bovenstaande.

   en verder accepteer andere meningen ook, en ga niet iedereen afzeiken die anders denkt, daar zijn jullie ja dus ook jij mee begonnen.

     /   Beantwoorden  / 
 18. jur

  Zou het jammer vinden als steve terug komt. Niks ten nadele van hem persoonlijk, maar zoals iemand anders ook al aangaf, heeft hij de jeugd van Twente nauwelijks een kans gegeven. Als we op langere termijn mee willen blijven doen, zullen we jonge voetballers moeten laten zien dat het nuttig is om bij Twente te starten omdat je dan ook de kans krijgt in het eerste. Dat signaal geeft Co wel af, maar Steve niet.

    /   Beantwoorden  / 
 19. 0049

  @fctexpert. Ik ben het met Wim B. eens dat er een enkeling op dit bloq CONSTANT zit te drammen over onze voorzitter, over diens wel of niet uitgegeven mijoenen en of Joop wel of niet in een Audi rijdt. Dat is toch geen relevante info? Dergelijke figuren mogen wat mij betreft wegblijven op deze pagina. Verder ben ik het heus niet altijd eens met Wim B. en anderen. Bovendien komt Wim telkens met Wildschut aandraven, niet mijn persoontje en dat bedoelde ik o.a. met goed lezen. In mijn ogen zeik ik hier niemand af op dit bloq. Geef alleen op een ludieke manier wat tegengas als ik het er niet mee eens ben en dat mag toch? Mensen die zich toch gekwetst hebben gevoeld bied ik bij deze mijn excuses aan. Trouwens die info van jou over McLaren; daar heb je iets aan. Klasse en dat meen ik. Dat is toch beter dan anderen tegen je in het harnas te jagen?

    /   Beantwoorden  / 
  1. fctexpert

   Oké,

   Kijk dit is wat ik bedoel, netjes hoor,

   Ik vond alleen sommigen te ver doordraven en oordelen over anderen, ik vind gewoon dat iedereen op zijn manier, zijn mening mag geven, er waren alleen wat berichten hierboven die mij dan tegen de haren instreken, en daarom reageer ik dan zo fel, ik lach me altijd kapot over die grappen en grollen van sommigen, is toch gewoon leuk, en moet kunnen,

   Trouwens dat bericht over Mcclaren, komt van Twente.nu, dus of dat betrouwbaar genoeg is, ik ben wel blij als MccLaren weer terug is, komt zeker de sfeer ten goede in het team, en dus teamspirit, dat kan Mac als geen ander, een echte people manager, en de mensen die bang zijn, ik neem aan dat Joop hem echt wel in het oor fluisterd dat Patrick Kluivert ook een paar leuke voetballers in zijn elftal heeft, en dat Mac die als het kan, moet brengen, maar als het kampioenschap op het spel staat, heeft toch iedereen liever Never change a winning team methode van Steve??? TOCH.

     /   Beantwoorden  / 
   1. 0049

    Meningsverschillen zullen er blijven, maar laten we het correct houden. Verder wat mij betreft zand erover. Dan vriendje Steve. Normaliter ben ik er altijd wat huiverig voor als een trainer terugkeert op zijn oude nest waar hij prachtige successen heeft behaald, want dat schept een bepaald verwachtingspatroon. En als zo’n schitterende vent als Steve het niet kan waarmaken, dan zou mij dat best wel pijn doen. Maar dat het kan bewijst ook Huub Stevens bij Schalke, dus zeg ik; STEVE? LAAT MAAR KOMEN!!! Op langer termijn als een soort Alex Fergusson met daarbij een jonge hond als veldtrainer. Ik wil in ieder geval weer met plezier naar een elftal kijken waar een visie achterzit. Helaas had ik dat de laatste weken onder Co niet meer en dan is een half jaar te lang.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Willie

     Hoe zou een koppel Steve met Fred staan ??

       /   Beantwoorden  / 
     1. 0049

      Dan heb je echt wel de voetbalknow how in huis, maar ik denk dat Twente beide salarissen niet wil en/of kan ophoesten. Bovendien schijnt de relatie Joop/Fred niet zo denderend te zijn, maar dan baseer ik mij op geruchten. Wie weet hier meer over?

        /  
 20. Harm

  He Boys, hou eens op met dat haantjes gedrag.
  Ga nu niet over iedere foutieve punt en komma liggen te kutkauwen.
  ik zeg altijd maar zo: Aan iedereen mankeert wel wat en aan mij het meest.
  Zo te lezen gaan we een mooi halfjaar tegemoet met Steve.
  Paar nieuwe spelers erbij en het gat van 5 punten is heel snel gedicht.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   Nou nou, het zou mij verbazen als dit gebeurt: zowel een andere trainer als enkele nieuwe spelers.
   Op zich kan ik me in een trainerswissel vinden, maar kan me heel goed voorstellen dat Joop en Aldo de rust bewaren en geen te grote veranderingen doorvoeren.
   We will see…….

     /   Beantwoorden  / 
 21. Willie

  Nu bijna zeker is dat Steve terug komt kan hij als eerste aankoop Elia presenteren

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tukker 72

   Haal voor dat geld Narsingh maar op.
   Deze jongen is nog gretig en wil het allemaal nog laten zien.
   Elia loopt kilometers naast zijn schoenen.
   De man maakt al enige tijd nergens indruk meer.
   Maar goed, wat wil je als je de hele dag bezig bent met weer een nieuwe auto, weer een nieuwe tattoo, weer een nieuwe mobiel en nog meer van dat soort onzin.

     /   Beantwoorden  / 
   1. 0049

    Was het niet Elia, die na de verloren bekerfinale tegen Heerenveen van de daken schreeuwde dat hij niet meer in het Twenteshirt wilde spelen? Spelers die dergelijke stoere strijdkreten hebben mogen wat mij betreft wegblijven en laten mooi een tattooshop beginnen.

      /   Beantwoorden  / 
 22. Wim B

  Steve McL door mij zojuist gezien in de OOSTERIK in Denekamp. En wat hij in het karretje had liggen neemt hij echt niet mee naar England. Dus Steve bij deze Welcome.

    /   Beantwoorden  / 
  1. nfear

   Nou je bent in ieder geval niet de eerste die hem bij Oosterik heeft gezien. Ik ook namelijk :)

     /   Beantwoorden  / 
 23. phenix

  een goed nieuwjaar,adriaanse eruit?
  t lijkt erop,jammer

    /   Beantwoorden  / 
 24. matn

  steve evt als “technisch manager”, co seizoen afmaken, luhukay vanaf volgend seizoen voor de groep. niet verkeerd lijkt mij

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wim B

   Mij wel. Wordt niets.

     /   Beantwoorden  / 
  2. IJscoman

   Blij dat jij beleid niet bepaald!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 25. Gijnesen

  Co wordt nu het kind van de rekening , door fouten van FC Twente zelf.
  Met Ruiz kon Twente het ned.voetbal blijven domineren. Ruiz kon behouden worden ,maar werd om onbegrijpelijke redenen voor een schijntje verkocht aan het clubje Fulham. Deze historische blunder kunnen we Co niet aan rekenen. Zonder Ruiz (en in minder mate janssen) is het niet meer dan logisch dat zowel de prestaties als de attractiviteit op het veld veel minder is geworden.
  Twente is te hard gegroeid voor de eigen organisatie en zeker aan de onderhandelingstafel komen ze tekort en werken ze nog als een subtopper.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Richard99

   Co moest zo slim zijn om een echte nummer tien tevragen aan Twente. die creatie zorgt in het elftal. Co moest zo slim zijn om duidelijkheid tecreeen binnen zijn selectie. Nee co moest zonodig zijn eigen stempel op het elftal zetten. maar verder kunnen we Co niets kwalijk nemen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Richard99

    Zoals Gentleman Steve wel gedaan heeft en zo Kenneth Perez ten toneele verscheen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. 0049

   Je hebt gedeeltelijk wel gelijk, maar van Co mag je toch uiterlijk 1 december wel een vast ingespeeld team verwachten. Na 1 december vond ik het zelfs slechter worden. Er viel geen enkel systeem in te ontdekken en een vloeiende aanval was op de vingers van een hand te tellen. Overal hoorde je, dat Co milder is geworden. Maar als je milder in het leven staat, dan nemen spelers dat al heel snel van je over. Die vinden het dan ook allemaal wel goed, net als Co. Twente is jarenlang succesvol geweest met het aantrekken van trainers, maar volgens mijn mening is Co geen schot in de roos.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Gijnesen

    Ik ben bang dat we met Steve ook geen wonderen hoeven te verwachten van dit betonelftal

      /   Beantwoorden  / 
 26. Red Alert

  @fctexpert: wie voelt zich bedreigt? Wie gaat in de aanval ? Ik vindt mezelf zo goed ? Ik plaats gewoon een stukje tekst waarbij geen van jouw uitspraken aan de orde komen. Dus ik weet niet waar jij het over hebt ? Kom gewoon met details, anders l

    /   Beantwoorden  / 
 27. Red Alert

  @fctexpert: wie voelt zich bedreigt? Wie gaat in de aanval ? Ik vindt mezelf zo goed ? Ik plaats gewoon een stukje tekst waarbij geen van jouw uitspraken aan de orde komen. Dus ik weet niet waar jij het over hebt ? Kom gewoon met details, anders lekker verder spelen met je blokjes, boefje

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   he rooie .maak nou geen ruzie man >>haha nog de beste wensen he.
   hopelijk zien we de tweede helft meer van ons clubje .

     /   Beantwoorden  / 
   1. RED 666

    He niet direct beginnen met schelden!
    En ook jij nog de beste wensen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. RED 666

     beter gezegd! jullie

       /   Beantwoorden  / 
 28. twenteforever

  er moet wel e.ee.a.gebeuren das zeker .Co eruit zit ik nu ook aan te denken , die vreemde wissel bevallen me niet . Hij toont ookniks geen temperament zit prakties de hele wedstrijd op zn plekkie . nee dan waren znvoorgangers veel meer betrokken bij het spelletje . Zag vorige week nog x de wedstrjd tegen ajakkus in amsterd… toen draaiden ze redelijktot soms goed. Als je nu kijkt ben ik vanmening dat we achteruit zijn gegaan ,echt hoor !

    /   Beantwoorden  / 
 29. twenteforever

  GROOT NIEUWS ???/volgens Tubantia is het heel goed mogelijk dat CO ADRIAANSE deze week geen triner meer is vanFc TWENTE .Volgens de krant zou STEVE MCLAREN opnieuw de coach worden !!!
  Nou ik ben reuze benieuwd..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wim B

   Ik zag Steve niet voor niets vandaag bij de OOSTERIK in Denekamp. En Adriaanse gaat mogelijk naar Utreg.

     /   Beantwoorden  / 
   1. boeskoolvak120

    En ik zag Steve bij de McDonald’s,hij bestelde daar een big Mac.

      /   Beantwoorden  / 
 30. Wim B

  Het zal nu toch wel heel erg zuur zijn als Steve toch niet naar Enschede kwam. Door alle berichtgevingen en mijn waarneming van vanmiddag blijkt dat Steve onze kant opkomt. Maar waarom zo lang wachten? Voor de kerst zei ik al dat Joop eerst Co een fijne kerst zou bezorgen door NIET zijn ontslag te geven voor deze gezellige dagen. Ik zei toen ook dat Joop liever 30.000 Vestesupporters en de rest dit een slechte gevoel zou beorgen. Joop is en mijn ogen niet een echte “gentleman” naar de trouwe supporters toe door voor Adriaanse te kiezen. Maar ik ben blij dat er wel een echte “gentleman” komt: WELCOME SIR STEVE MC LAREN.

    /   Beantwoorden  / 
  1. brutus

   Uit bronnen rond oud-spelers hoor ik dat Adriaanse gewoon niet eens een training voorbereid en nietsvoorstellende oefeningen doet en dat Alfred Schreuder de boel vaak moet redden; er is geen overleg van Co met zijn assistenten. Dus laat Utrecht Co voo een prijsje(desnnoods gratis) overnemen dan kost ie Twente niets en heeft Utrecht zijn gedroomde trainer.

     /   Beantwoorden  / 
  2. nfear

   Gast wacht nou maar gewoon af. Je moet ook niet een al te hoge verwachting van Steve hebben want hij maakt ons geen kampioen meer of zo. EEnmaal zullen wij de kampioenen zijn he?

     /   Beantwoorden  / 
 31. brutus

  Ik heb geen al te hoge verwachtingen. Onder Steve komt er duidelijkheid en weet iedereen waar ie aan toe is en komt er weer een vriendenteam te staan.

    /   Beantwoorden  / 
 32. Zeggie

  Wel een beetje jammer dat “wij” Twente supporters elkaar voor rotte vis uitmaken! Als het even niet goed gaat met ons cluppie moeten we niet in stress raken. ‘t komt allemaal wel goed…….
  We zijn nog steeds geen topclub dus mogen we best een keertje een minder seizoen draaien.
  Come on Twente !!! Supporter 4-Life

    /   Beantwoorden  / 
 33. twentemax

  En allemaal een super good 2012!!! Maar dan zonder negatief doen en gezeur, en hopen op een mooie 2e competitie helft!

    /   Beantwoorden  / 
 34. Edwin

  Ik hoop dat de spelers die het de afgelopen maanden lieten afweten nu weer laten zien dat ze kunnen voetballen. Je trainer bekritiseren en afvallen is 1, maar zelf slecht presteren wordt dan op de achtergrond gezet. Kijken of Steve ze weer aan de praat krijgt, want anders wordt het tijd voor een grote schoonmaak.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.