Twente scoort bij Voetballer van het Jaar

De PSV-kampioensshirts mogen dan binnenkort hooguit fungeren als poetslap, maar het Voetballer van het Jaar-klassement is wél allang beslist: PSV-verdediger Alex staat onbedreigd bovenaan. Ook in deze competitie roert Twente zich echter nadrukkelijk. Engelaar maakt goede kans om aan het eind van de rit runner-up te worden, zeker wanneer de geblesseerde Alves nog drie wedstrijden misloopt en uit het klassement wordt verwijderd.

Verder mag Twente zich inmiddels de morele koploper noemen; maar liefst 8 (!) spelers staan genoteerd in de Top 50. PSV volgt met 7 spelers, Ajax en Heerenveen met ieder 5 spelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.