Twente moet verliezen om te winnen?

Als NAC de bekerfinale haalt, dan loopt deze oldschool-supporter vanuit Breda naar De Kuip. Nu gunnen we 'Dilles' zijn lichaamsbeweging, maar we zien toch liever dat NAC uitgeschakeld wordt door AZ. Bij een finale AZ – Ajax is Twente namelijk verzekerd van Europees voetbal, aangezien beide clubs in de Top 5 van de competitie zullen eindigen.

Een finale NAC – Ajax is alleen gunstig indien de Bredanaars Feyenoord in de competitie achterhalen en dus vijfde eindigen, en dat zal alleen lukken als ze op de slotdag winnen van Twente in het Arke Stadion. 

Sorry Dilles, maar competitievervalsing… liever niet. We sturen je wel een abonnementje voor de sportschool.  

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

0 reacties op “Twente moet verliezen om te winnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.