Wielaert voorbij aan Engelaar

En de Gouden Schoen gaat naar… Afonso Alves. Maar goed, dat wisten we al een tijdje. Doordat Engelaar op de laatste speeldag niet in actie kwam gaat zowel de Zilveren als Bronzen Schoen aan zijn neus voorbij; PSV'ers Cocu en Alex vielen wel in de prijzen.

Door de keldering van Engelaar (hij blijft op 193,5 staan) eindigt Robbie Wielaert met 198 punten als hoogstgenoteerde Twente-speler in het Voetballer van het Jaar-klassement. Ook de supporterscijfers op FC Twente Online geven aan dat Wielaert aan een uitstekend seizoen bezig is.

Hier het eindklassement van de Voetballer van het Jaar-competitie. Overigens: zoek de fout.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Eén reactie op “Wielaert voorbij aan Engelaar

  1. djtd

    Ah, Babos is van ons, das goed om te weten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.