Nkufo was wel/niet goed

De analytici van Twentesport zijn het er niet over eens: speelde Blaise Nkufo nou wel of geen goede wedstrijd tegen Heracles?

John ter Mors (oud-Heraclied, scoorde in '85-'86 twee keer tegen Twente): "Ik vond vooral Blaise Nkufo erg slecht spelen. Hij viel of rolde over de grond. Dat kwam omdat hij kort op de huid werd gezeten door Jan Wuytens, Rahim en na rust Eddy Bosnar."

Manuel Sanchez Torres (behoeft geen toelichting): "Blaise Nkufo was de man van de wedstrijd. Hij was balvast, continu aanspeelbaar en als hij aan de bal kwam, was het vervolg altijd goed. Daarnaast scoorde hij ook nog."

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

4 reacties op “Nkufo was wel/niet goed

 1. 28

  Blaise speelde normaal.. niet bijzonder goed maar ook zeker niet bijzonder slecht.
  Wat ik graag zou zien van hem is wat meer pit en agressie en bovenal brutaliteit, ik heb soms het gevoel dat hij te zakelijk is en zoiets heeft van: die bal wordt me verkeerd aangespeeld dus hioef ik niet extra moeite te doen om er toch nog iets mee te kunnen. Pit en agressie voor elke bal en zelf ook die actie maken wat hij jaren geleden ook deed. ipv alleen met de rug na de goal aannemen verspreiden en zelf weer positie kiezen. Over zijn rendement heeft niemand wat te klagen, deze man scoort goed en staat om ze in te knikken vaak prima! Ik ben absoluut blij dat hij nog steeds in twente speelt, Forza Blaise Nkufo!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Tukker01

  Ik wil de Kufo met het gips om weer zien!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Donkaboem

  Zit toch niet zo te zeuren. Die kerel staat keurig 3e op de topscorerslijst en is sinds JVOH de beste spits die we hebben gehad.

  En maar klagen dat hij niet hard loopt, en maar klagen over z’n eerste jaar (met het gips).

  Onze zwarte parel staat er maar voor één ding: SCOREN!
  Kufo olé!

    /   Beantwoorden  / 
 4. 14

  haha Torres ook met zijn grapjes.
  kufo speelde idd een mindere wedstrijd.
  maar super slecht was hij nou ook weer niet.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.