Twente minst gepasseerde verdediging

Je zou het niet zeggen na het gestuntel achterin tegen Vitesse, maar FC Twente heeft nu officieel de minst gepasseerde verdediging van de eredivisie. PSV-keeper (maar hoe lang nog?) Gomes kreeg vrijdag vier goals te verwerken, Sander Boschker 'slechts' twee. En zo kunnen we toch nog met enige trots naar Teletekst kijken.

 

4 reacties op “Twente minst gepasseerde verdediging

 1. Tukker01

  Zou je niet zeggen met Boschker in de goal, kijk na de stand, boschker heeft 2x de winst uit handen gegeven, tegen Vitesse en Sparta!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ukkel

  Ja en als Twente een echte goede linksback zou hebben hadden ze nog minder goals tegen gekregen. ongelooflijk zeg tukker01 ga eens bij andere clubs in het betaalde voetbal kijken, zal je zien dat er ovral geschutterd wordt door keepers, maar goed schijnbaar vind men het weer nodig om een zondebok e zoeken. Altijd leuk om een keeper die heel veel voor een club als Twente betekend heeft in het verleden nu ineens af te branden.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Arjan

  Een goede linksback? Wat is er nu opeens mis met Heubach?? Ik vind het een prima speler..

    /   Beantwoorden  / 
 4. Anton

  Ukkel zal wel Sukkel zijn, die niet weet dat die terugspeelbal van Elia kwam.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.