FC Twente boekt 1,2 miljoen euro winst

Dankzij coureur/fotograaf/DJ Perky meldde ondergetekende zich vandaag op tijd maar brak op zijn werk (waarvoor nogmaals dank), na een zinderende trip naar Milaan.  Omdat het na drie opeenvolgende nederlagen wel weer eens tijd is voor goed nieuws nu aandacht voor de financiële cijfers van vorig seizoen. Vandaag werd namelijk bekend dat FC Twente in het kampioensseizoen een winst heeft geboekt van 1,2 miljoen euro. De KNVB is eindelijk ook overtuigd en plaatste de Tukkers in categorie 3. Op nu naar sportieve winst, te beginnen in Nijmegen!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

26 reacties op “FC Twente boekt 1,2 miljoen euro winst

 1. 0049

  Misschien kunnen we daar wel een goede spits van kopen……

    /   Beantwoorden  / 
  1. frank

   0049 het valt wel op dat je in al je reacties commentaar hebt op janko… nu weten we het wel hoor… je hebt je punt gemaakt… nu ff niets meer zeggen over janko dit seizoen en als hij dan is blijven steken op 6 doelpunten dan zeggen we allemaal volmondig: 0049, je had gelijk!! wat heb je dat goed gezien!! okeej ??
   Mocht hij er gewoon 15 a 18 in hebben liggen geef jij dan ook toe: okeej jongens het ziet er niet even sierlijk uit altijd maar hij scoort ze wel!!
   Maakt het een stuk leuker om op deze site te kijken dan elke keer die negatieve reacties

     /   Beantwoorden  / 
   1. 0049

    Beste Frank, ik ben niet de enige die constant commentaar op Janko heeft. Zo te lezen zijn er meerderen die het niet in hem zien zitten. Maar ik analyseer alleen (op mijn manier) de wedstrijden. Er passeren dan ook namen van andere spelers de revue, tenminste, als je de stukken van mij goed leest. Zowel in positieve zin als in negatieve zin! Als Janko tegen NEC een wereldpartij speelt meld ik dat ook hoor. Zo heb ik in het begin vh seizoen mijn bedenkingen gehad over de keeperswissel, maar ik geef ruiterlijk toe dat dit zeker niet slecht heeft uitgepakt. En mocht Janko meer dan 15 keer scoren in de competitie(wat an sich nog niet veel is) zal ik ook met complimentjes strooien! Maar vooralsnog is hij een miskoop, maar ik hoop dat ik mijn woorden aan het eind vh seizoen moet intrekken. Graag zelfs!! Fijn weekend vent en hopen op een 3 punter morgenavond met minimaal 1 doelpunt van Janko ;-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

     Het waren er twee : ) lol :p

       /   Beantwoorden  / 
    2. frank

     okeej 0049, zoals je het nu uitlegd kan ik me er in vinden maybe dat de negatieve reacties toch meer blijven hangen dan de positieve he… wat vond je afgelopen zaterdag van janko dan ?? volgens mij zijn beste wedstrijd tot dusver toch? vond ik wel tenminste :) laten we hopen dat het zo door gaat vooral ook nu ruiz weg gevallen is

       /   Beantwoorden  / 
 2. Ronald

  Dat is super nieuws, en hopelijk komt er in de winterstop echt nog versterking bij in de spits,
  kunnen we ook eens een extra spits in brengen of als er een blessure komt 1 vervangen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. JayFCT

  Van 1,2 een goede spits kopen?? Hmmmmm ik weet niet wat jullie willen dat er gekocht wordt?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Martijn

   maakt niet uit, ze hebben over de vorige ook niet goed nagedacht.

     /   Beantwoorden  / 
  2. lubs

   Sjoerd Ars van Zwolle?, heeft er al n stuk of 18 inliggen. Psv verloren, morgen 3 punten, en weer (samen) bovenaan!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Hendrik

    Met Janko winnen van Nec, dat gaat niet lukken, Twente hoeft geen spits te kopen, stel eerst maar eens de spitsen op die ze nu hebben, Kastrati, John, Gouriye, evt. Diba, altijd beter dan die Jankert

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tim

     Klojo, zeker een nieuwe supporter? Successupporter? Gloryhunter?
     Shame on you!

       /   Beantwoorden  / 
    2. schalke04

     Hendrik..je bent een eikel die niet snel tevreden is..of je hebt geen verstand van voetbal..wat moet een goede spits doen?? Scoren..wat doet Janko? Juist..scoren..klopt: soms ziet hij er ongelukkig uit..maar dat geeft alleen aan dat hij nog meer kan groeien!!

       /   Beantwoorden  / 
 4. phenix

  tis gewoon wat iemand anders ook zei,die zeikerds die zeuren over janko,zeurden ook altijd over kufo,scheitsupporters,steunen die spelers nie afzeiken

    /   Beantwoorden  / 
  1. jan-o

   ja dat was ik, ZUCHT!!

     /   Beantwoorden  / 
 5. OOST

  Schulden aflossen en daardoor minder rente betalen, zou ik zeggen. Met die besparing kun je binnenkort weer interessante transfervrije spelers een passend salaris aanbieden vanuit de lopende begroting.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Wim B

  Om maar met een voetbalterm te beginnen: Dit is kans voor open doel. Ja, het verlies van PSV. Ook zij maken fouten. Laten we er nu voor zorgen dat wij gewoon van NEC gaan winnen, met hopelijk 3 doelpunten van Janko, 3 voor Ruiz en 3 voor Chadli. Ik weet zeker dat we volgens iedereen de beste voorhoede hebben van Nederland en misschien wel van Europa.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Albert

  Zeuren over Janko?
  Als hij er aan het eind van de competitie 15 tot 18 in heeft liggen hadden dat er zeker wel 30 moeten zijn.
  Die beste man heeft het gewoon niet en is bovendien ook nog eens aardslui ook. Dat is geen type bloed, zweet en tranen waarop wij zitten te wachten.

    /   Beantwoorden  / 
 8. schalke04

  wanneer nu eindelij die stadionuitbreiding..zucht..

    /   Beantwoorden  / 
  1. phenix

   albert fo,vieze zeikerd

     /   Beantwoorden  / 
  2. leroy

   Volgens de NOS in de winterstop.

     /   Beantwoorden  / 
 9. Arno

  Tsja, 2 doelpunten van Janko…

  Ik word echt strontziek van dat commentaar van die zogenaamde fans (3x verliezen en ze zijn weer voor Ajax) en eentje durft hier zelfs te verkondigen dat hij lui is… Dat soort volk durft hier te vertellen dat ze 30 doelpunten verwachten van Janko, heel erg realistisch hoor. Als je kampioen wordt krijg je dat soort “fans” erbij, moeten we maar mee leren leven aangezien we gewoon mee blijven doen voor de landstitel.

  O ja, voor de idioot die hierna wil verkondigen dat hij er ook in het Diekman bij zat, dan ben je geen gloryhunter maar gewoon een achterlijke idioot als je zit te zeiken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Sympho

   Het Diekman.. met die geweldig walgelijke sintelbaan. lol
   Toen het net afgebroken was ben ik eens op de voornamilge middenstip gaan zitten en vreemd om me heengekeken. zo veel jaarkaarten lang (vak Q en P : ) ) en dan inneens is het er niet meer.. Dat was best wel een beetje een vreemd raar gevoel.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Sympho

    Ps. Eugeninio Porcu zat nog bij mij de klas :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

     (Hil)Billy Ashcroft! Jawel, haha geweldig! :D

       /   Beantwoorden  / 
 10. 0049

  heb genoten van een prachtige wedstrijd afgelopen zaterdagavond.Na opstartproblemen, met een 1-0 achterstand als gevolg, begon het echt te draaien bij onze FC. Heerlijke aanvallen waarbij NU wel geregeld op de kist werd geknald. Heerlijk. Zelfs mijn vriend Janko een ruime voldoende!Hopelijk heeft hij de geest gekregen en gaat hij mij (ons) toch nog verbazen. Hij stond in ieder geval nu wel op de juiste plek! Toch ook weer een belangrijke redding van Boschker! Leugers vond ik van het stel nog de minste, maar het is nog een jong knapie. Ontzettend jammer van Bryan.Weergaloze acties en dan op zo’n lullige manier geblesseerd raken. Hoop dat hij er snle weer bij is, want zoals hij zaterdagavond voetbalde is hij helemaal weer de oude.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.