NEK

Wat een stralende dag! Zelfs hier in het hart van Twente *kuch*…

Vandaag twee uurtjes eerder weg voor hopelijk een heerlijke wedstrijd. De eerste pseudo-provocerende sms-jes zijn al binnen. Gisteren van de barman van mijn Nijmeegs stamcafé: wat is de overeenkomst tussen Dennis de Nooijer en Fabian de Freitas? Uit mijn hoofd had ik 'm goed: ze scoorden beiden in de laatste overwinning van NEK tegen ons.

Ik kan je verder zeggen dat de bewondering voor Twente groot is in Nijmegen, niet alleen dit seizoen. Verder heb ik de afgelopen jaren een scherpe analyse kunnen maken van de enorme verschillen tussen NEC en Twente, en dan met name in de houding van de achterban. Dat is op zich best interessant, maar vandaag gaat het natuurlijk gewoon om de knikkers.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.