De plaat en zijn verhaal


Gabor Babos kijkt Sharbel Touma na, die zojuist met een ogenschijnlijk nonchalante penseelstreek de bal in de verre hoek heeft geschilderd. Otman Bakkal is er bij om Touma te feliciteren met zijn fraaie treffer.

Wat gaat er om in het hoofd van Babos? Is het ergernis over een verloren wedstrijd? Of bewondering voor het soepele positiespel waarmee FC Twente NEC vrijwel 90 minuten in een wurggreep heeft? Of is het verbazing over die dekselse Zweeds-Syrische linksbuiten die momenten van klunzigheid afwisselt met genialiteit? We weten het niet.

Wat we wel weten is dat we in ieder geval tot zondagmiddag kunnen genieten van een 2e plaats op de ranglijst. Wat we ook weten is dat aanstaande zondag Ajax naar Enschede komt. Een onvervalste topper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.