FC Twente – Ajax 1-4

Let op! Vandaag worden er weer geluidsopnames gemaakt van de tribunes. Dus laten we massaal onze FC naar de overwinning schreeuwen. Aldus viel te lezen op een folder die de korte zijde voorafgaande aan FC Twente – Ajax kreeg uitgereikt.

Weinig materiaal van vanmiddag zal de 'schreeuw-a-long-cd' halen, neem ik aan. In ieder geval niet de 'volledige' versie van You Never Walk Alone, die halverwege abrupt werd afgekapt voor een reclame van de Mediamarkt. Ook "Belgen zijn te koop" (zuiderbuur Frank De Bleeckere wilde vooral niet van thuisfluiterij beticht worden) en "Sneijder is een tyfushond" (…) komen hooguit terug als hidden track. De snelle 1-0 van N'Kufo leek nog een voorbode voor veel vocale hoogstandjes, maar daarna snoerde Huntelaar het thuispubliek de mond.

De half-mislukte sfeeractie vertelde in feite het verhaal van de middag, het zat er vandaag simpelweg niet in. We blijven TROTS… maar vandaag was het ROT. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.