Thumbs up voor Braamhaar

Het komt niet vaak voor dat scheidsrechters zich zo laten gaan als Eric Braamhaar tijdens PSV – Ajax. Pennelikker schreef er een column over:

De hoofdstukken over: Samba bij de cornervlag, high-five met de vierde man, de hundle voor aanvang, de tackle op de trainer als hij tijdens de wedstrijd het veld durft te betreden, de linesman of the match, het ‘Kezman’-gebaar na het geven van al of niet terechte strafschop, het eindewedstrijd signaal met salto voorwaarts, ze zullen worden verslonden. ’s Avonds bij een glaasje prik aan de bar hangen en leuteren over de meest tevredenstellende juichbeweging na een geziene schwalbe. Een bescheiden Cruyffie of zo’n Italiaanse sprint met open bek en gespreide armen richting vierde man.

Benieuwd of Braamhaar zich vanavond nog aan een dubbele flik-flak waagt bij Rigtersbleek – Twente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.