FC Twente sluit bewogen jaar af in Gelredome

Waar kan een voetbalclub die langs de rand van de afgrond scheert beter het jaar afsluiten dan in het Arnhemse Gelredome? Dat stadion van die club die lang hét symbool was voor luchtfietserij in de Nederlandse voetballerij. Inmiddels heeft FC Twente die rol met verve overgenomen en vrijdag ontmoeten beide bekraste clubs elkaar dus in Arnhem, op de dag bovendien dat FC Twente hoort of de Enschedese gemeenteraad de club te hulp schiet. Trainer René Hake is voornemens de volgende basiself het veld in te sturen: Joël Drommel, Peet Bijen, Joachim Andersen, Bruno Uvini, Jeroen Van der Lely, Renato Tapia, Kamaleho Mokotjo, Félipe Gutiérrez, Hakim Ziyech, Michael Olaitan en Jerson Cabral. Forza FC Twente!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

14 reacties op “FC Twente sluit bewogen jaar af in Gelredome

 1. ber

  Het klinkt ziek maar denk gelijkspel…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Klinkt het inderdaad, heb ook lang in een 2-2 gelooft, maar nu Schilder weer start geloof ik meteen weer meer in een 4-0 voor die menschen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. ber

    Het is niet te doen met die gozer…. en nog een paar…

      /   Beantwoorden  / 
 2. deleukstethuis

  BREAKING:
  Aanklager betaald voetbal komt met nieuwe straf Twente
  Heden avond heeft de aanklager betaald voetbal van de KNVB sneller dan voorzien was al een straf uitgesproken over FC Twente. De KNVB verplicht Twente tot het nemen van de volgende maatregelen en hoopt van harte dat de Tukkers daarna hun plaats weer kennen:
  1) een wedstrijd zonder tenue spelen met ingang van de volgende wedstrijd (ook geen vervangend tenue). Of het ondergoed onder het tenue wel aangehouden mag worden is afhankelijk van de temperatuur te plekke. De KNVB adviseert Twente deze straf gelijk vanavond door te voeren, gezien de uitzonderlijk milde temperatuur voor december en Vitesse dus geheel nakend tegemoet te treden. De rugnummers zullen met speciale spray door de scheidrechter worden opgespoten.
  Na afloop van de wedstrijd, zullen de spelers langs een open spelers tunnel afdruipen. Lieden die alsnog over Twente willen pissen krijgen daartoe nog eenmalig gelegenheid door zich op de tribune op stellen aan weerszijde van deze spelerstunnel.

  2) De schoenen van Piere van Hooijdonck poetsen. HEt schijnt dat deze de laatste tijd moeite heft deze schoenen te vinden en Twente wordt gevraagd deze van het pad geraakte KNVB corryfee weer op de weg terug te brengen. Ook zullen excuses gemaakt moeten worden aan Pierre. Waarvoor is niet precies duidelijk, maar het helpt wel.

  3) 5.000 T-shirts te verspreiden onder de supporters bij de eerstvolgende thuiswedstrijd met de tekst: “Je suis Bert van Oostveen”. Deze dienen uitgedeeld te worden door Hakim Zyech.

  Alleen de FIFA kan nu nog als uitkomst van het lopende onderzoek de straf verder uitbreiden en dan is dit pijnlijk dossier voor Twente voorlopig gesloten.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Twente heeft zijn ogen laten vallen op een nieuw zwart wasmiddel ,ene waspoedernaam Darixson .
  Als ze straks niet oppassen om alleen nog 17 jarige snotneuzen te moeten halen uit Hondenland dan duurt het niet lang meer ,dan lopen ze bij Twente nog maar met 1 oog rond en spelen ze in afzienbare tijd in de A1 competitie mee met alleen nog zeeppoeder jochie s .
  Alst jochie zeeppoedertje zooo goed was dan stond er wel een topclub voor hem aan het zeeppoeder deurtje .
  Volgens Teddybeer is het weer een geweldige voetballer die alles kan.
  Maar alles wat Teddybeer heeft gehaald voetjebal als een luchtzeepbel in de wasmachine.
  Straks met Tadsjen in de kindercompetitie .
  Jazeker ,eerst nog even de horde Eeerste Divisie nemen en dan verder afglijden naar de kinderligacompetitie .
  Gaat heeeel snel hoor met Tadsjen,sneller dan je denkt .
  Verkoop Ziekjek en Tapia is aanstaande .
  En de Gemeente dat Twente graag wil helpen met hun huig gelul van garantstelling lult Twente gewoon dieper in de put.
  De verkopen overgebleven gelden van deze spelers wel even graag gelijk overmaken aan de Gemeente .
  De Gemeente gaat een beetje Brussel spelen.
  En we weten allemaal dat Brussel gratis Miljarden krijgt en daarvoor ook nog eens de baas gaat spelen .
  Je zeg tegen je buren ;u krijgt van mij gratis geld en dan mag u ook nog de baas over mijn gaan spelen.
  Elk mens zou toch zeggen ;sodemieter toch op zeg .
  o,nou weten we ook hoe gek onze Regering is maar dat even terzijde .
  Dus ,straks zijn de paar goede voetballers weg en de kneuzen blijven over .
  En Tadjen zit op Internet te vreuten naar 17 jarige snotneuzen .
  Duurt niet lang meer dan zit Tadsjen op Internat te snuizen naar 15 jarige jochie s .
  Zal toch geen verbazing wekken dat er straks een 14 jarig kjochie in het eerste in de spits zal voetballen als Tadsjen straks nog met 1 oog ziet .
  Ze doen allemaal radeloze bokkesprongen van Scouting er uit te hebben geknikkerd en op Internet loeren om kinder voetballertjes die er niets van bakken binnen te halen .

  Ik voorspel dat men met deze kul onkunde kwansels kantoor lopers ala Tadsjen binnen 4 jaar in de Hoofdklasse Amateurs spelen .
  Zeg maar tegen die tijd de Topklasse al voorbij .

  Want het gaat snel ,heeeel snel met onkunde volk .
  SpVgg Unterhaching nog niet zo lang geleden deel uitmaakte van de Eerste Bundesliga ,voetbalt nu in de kinderliga van de amateurs met een nog overgebleven begroting van schrik niet 1.6 miljoen euro .
  Amen .

    /   Beantwoorden  / 
 4. Heracles supporter

  Ik vind het mooi dat jullie nog bestaan, we doen samen de jeugdopleiding. Super positief voor jullie! Heel veel succes nog de komende tijd. 15 januari word het weer een mooie wedstrijd😀

    /   Beantwoorden  / 
 5. ber

  Resultaat om te janken… we zijn het sulletje van de eredivisie..

    /   Beantwoorden  / 
 6. twente madmax

  Stormen linea recta op degradatie af.
  Ziyech Tapia Mokotjo weg en de JL wordt nog een zware dobber. Brullen wenen schreien krijsen het helpt allemaal niks.
  De gemeente helpt. Da’s mooi maar vastgepint aan eisen kun je niks. Duistere tijden de eerste tien jaar. Somber ben ik.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paul

   Max , met de Gemeente kun je het beste zaken doen,want de Gemeente wil ook alleen maar winst maken om je een worst voor te houden .

   Het gaat nu langzamerhand over in een Fc Jostiband Footbal Club .
   Zowel in het veld als buiten het veld .
   Domme van Der Belfiets mag met boterbriefje van de Gemeente naar de Bank geld lenen om de Gemeente terug te betalen en Van Der Beltfiets moet dan gratis het stadion afstaan en moet Twente nu elk jaar er ook nog dure miljoenen huur voor in de plaats betalen op betalen op betaling constructie is het nu geworden .
   En foetzie is het Stadion .
   Vroeger kregen mensen in Militaire Dienst wel eens S 5 .
   Nou ,bij Twente zitten ook een hoop S 5 mensen ,debielen en idioten en verrotte hersenen .
   Van de regen in de drup .
   Getuige van weinig tot niets ideeen hoe je het beste tot resultaat kunt komen om in eigen eigendom te houden wat van je zelf is .

   Deze constructie is vergelijkbaar te begrijpen dat je een schuld van 50.000 aan je buren hebt en je buren geven je een boterbriefje mee naar de Bank alwaar je de opgenomen gelden gelijk aan de buren gaat geven en de buren tevens zeggen;en je moet afstand doen van je wagen en tevens ook elke maand aan ons voor je auto een lease huur bedrag aan ons geven .

   Zo zit de Gemeente constructie in elkander .
   Daar zijn die simpele fossielen in Twente kantoor over een x aantal jaren pas achter dat ze zeggen ; Jezus ,gratis afstand gedaan van Stadion en al die miljoenen aan huur schiet ook niet op he .
   In een woordje ,het is net zo lang als het breed is .
   Maar een woordje is hier op zijn plaats ,namelijk KNETTERGEK .

     /   Beantwoorden  / 
  2. Wallace

   Sterkte Max, geniet daarom maar dubbel van de feestdagen. Even niet meer aan alle shit denken is onmogelijk, maar ik ben het wel van plan. Er zijn dingen die je niet kunt veranderen, we zijn overgeleverd aan de wolven.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Paul

    Wallace ,we zijn overgeleverd aan een passant die een blauwe maandag aan het werk is en nu ons Stadion heeft verkwanseld aan de Bank en Gemeente waarvan de supporters in koor riepen ;we hebben nu toch een goeie Bel aan de Fiets hangen V D Belt .
    En voor Tadsjen hadden ze ook hoog van op .
    En het is ook nog niets veranderd bij de supporters hoor.
    Vak P en andere uitsupporters hadden gisteren bij Vitesse een groot spandoek met Guittierez er op staan.
    Fruittierez die volgens mij geboren is uit het looprek zelf,jezus wat een vertoning tranentrekker dooddiender luchtkijker lippenstift en pumps voetballer met een shocktempo van allertraagst veteranenvoetbal.
    Om daar een groot spandoek voor te maken is je eind in je hersenen wel zoek dacht ik zo .

    Steeds ook het zelfde senario bij de wedstrijden ,1 nul achter ,2 nul achter,en dan Ziejek 2-1 ,en dan wordt het 3-1 4-1 5-1 .
    Een enkele overgelukkige tegen de Graafschap uitgezonderd .
    Maar straks zonder Ziejek en nog enkelen waaronder Tapia die er ook geen pepernoot meer van kan zijn vertrokken gaan de uitslagen fors omhoog naar 6-0 7-0 8-0 9-0.
    De overgebleven spelers dat zijn onwaardige profvoetballers van het slechtste soort die onder de wedstrijd straks na de winterstop op stadionklok kijken;o ,de wedstrijd is bijna afgelopen,kunnen we weer snel naar huis .
    Wat zal die Ziekjek straks blij zijn als hij weg is ,eindelijk verlost van amateurs die een beetje rondsloffen in de Eredivisie .
    Wat overblijft zijn de Clowns keepers en voetballers die de bal in eigen doel trappen.
    Als de tegenstander de bal heeft en uitbreekt lopen de Twente spelers gewoon in gedachten verdwaald over het veld te sjokken ,met hoofd naar beneden te kijken of het gras nog groen is en van mandekking hebben ze nog nooit van gehoord terwijl de amateur traner Hake zit te vloeken op de bank .
    Met een beetje inzicht laat je trainer traner Hake maar eerst op zijn eigen benen staan bij de 6 de klasse Amateurs ,daar hoort Hake thuis ,en dan kunnen er zo een paar spelers in zijn kielzog mee .

    Want ze voetballen nog steeds het zelfde als destijds op het Quick 20 veld tegen Genclerbirligi de vriendschappelijke wedstrijd van 0-5 .
    Destijds zei ik al,dat gaat bij de winterstop plaats 16 worden ,en ze hebben mij uitgelachen,en maar lachen en maar lachen.
    Maar nu zijn de zelfde lachers plotseling muisstil geworden.
    Het kan verkeren .
    Maar het echte probleem is dat verkeerde mensen bij Twente weer andere verkeerde foute mensen hebben aangenomen die weer foute voetballers ophalen .
    En nu er geen puntjes binnenkomen gaan de foute kantoor klerken van Twente zich plotseling verschuilen achter de schulden.
    Ze zoeken graag een drogredenen om een uitvlucht te nemen.
    Zelf voor een Spiegel gaan staan en zeggen;wat doe ik daar in het voetbal,ik heb er geen kloten verstand van , maar dat doen ze natuurlijk niet die piefers .
    Of dat Moeder de vrouw zeg ; zou je dat nou wel doen schat bij een voetbalclub,je hebt er de blik verstand van,waarop manlief zeg tegen zijn vrouw;maar het verdiend zo lekker .
    En 95 procent wat er bij de kantoorklerkjes Fc Twente loopt heeft inderdaad het predikaat ,het verdiend zo lekker tot aan de UT man,bloembolvelden man,tot aan de Uranium man tot aan Teds V Leeuwen die zijn roeping is misgelopen in de vorm van het Priesterschap,want Tadsjen zat ook gisteravond onder de wedstrijd tegen Vitesse de gehele wedstrijd weer met zijn bekende boekje in zijn handen.
    Ach , een zwart tafelkleed aan en de bijbel in zijn handen met hoed op is het precies Don Camillo .

      /   Beantwoorden  / 
 7. Hahaha

  Toptrainer Hake sluit seizoen in stijl af sjonge jonge jonge

    /   Beantwoorden  / 
  1. ber

   Ga je moeder pesten kleutertje…

     /   Beantwoorden  / 
  2. hi hi hi

   Pas maar op jij babyface ik weet wie je bent flapdrol.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.