FC Twente sluit 2015 af met dikke nederlaag

Terwijl vanuit Enschede het nieuws binnenkwam dat de gemeenteraad akkoord was gegaan met het reddingsplan voor FC Twente, kregen wij Tukkers in de Arnhemse Gelredome een oorwassing van Vitesse: 5-1. Voetballend op de helft van de tegenstander leek het nog wel wat, maar defensief schoot FC Twente ernstig tekort. De 2-1 ruststand viel wat dat betreft nog mee, maar na de thee ging het uiteindelijk helemaal mis. In mineur sluiten we dus het jaar af. Denk Hakim Ziyech, Renato Tapia en Felipe GutiƩrrez weg uit dit team en er blijft helemaal niets over. Zucht.

2 reacties op “FC Twente sluit 2015 af met dikke nederlaag

 1. Hahaha

  Vooral in de goal schiet het ernstig tekort bij Twente en dan hoorde ik gister van Derksen dat Dommel ook nog bij Jong Oranje zit hoe is het mogelijk? Als ze niet snel een normale keeper halen dan gaat Twente degraderen met die 2 vliegenvangers in de goal.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Paul

  Plaats 17 is het zelfs plots geworden.
  Het armentierige gezelschap babyface s ,eigenlijk nog bromfiets jochie s rond scheurende in bolide s ,mog nauwelijks over het stuur van een wagen te kunnen kijken,maar wel lange benen hebben waar het gaspedaal en rem en koppeling zit en tevens hebben ze van die jubeltenen waar een voetbal van gruweld.
  Met hun hoofdman de gruwelman enen Tad Autobus Leeuw die alleen maar kindertjes heeft gehaald die een pakje roomboter in het melkfabriek nog onbeschadigd laten.
  Er lopen nu zoveel kindertjes in het eerste elftal van Twente dat een Pedofiel zijn duim er bij afzuigt dat je denkt dat Tadsjen er ook nog een stiekeme geestelijke hobby er bij heeft in zijn hersenen.
  Dat er van alles mis is bij Twente willen dat uitschot RVC en de rest gewoon niet aan.
  Die zaten vanmiddag weer deftig in een duur restaurant te eten met als voorgerecht een bord Bloembollensoep, daarna een broodje Uranium en als nagerecht het DDR gebak ,en gratis lachen tot je er bij neer valt.
  Maar straks bij DEGRADATIE mogen ze volgens mij de honderd meter wel gaan lopen met z n allen met hun doorgewinterde pensen buiken volgevreten van de supporters gelden de 100 meter in 10 seconden ,want de spoorrails liggen niet voor niets zo dicht bij Stadion.
  Daar is onbewust diep overna gedacht dat spoorbielzen en voetbalstadion zo dicht op elkander liggen.
  Een beetje rattengif in de koffie doet ook nog wel eens wonderen als mensen niet weg willen wezen voor de gehele malaise van de voetbalberg is verdwenen.
  Stel dat wat er nu alleen uit sportief oogpunt zou zijn gebeurt bij PSV of Feijenoord of bij Ajax .
  Ja het het moeten gebeuren bij Ajax dan was het oorlog geweest ,maar de Twente supporter het slaapt vrolijk verder alsof er niets aan de hand is .
  De Twente supporter denkt blijkbaar;het zei zo ,berusting .
  Maar je moet deze allen zich noemende voetbal bestuursleden of waar ze ook voor door willen gaan uit hun hok branden met vakkels …..RAZZIA ala Nelson Mandela .
  Wordt wakker ,laat zien wie je bent,hoe je denkt ,wat je wil.
  Laat je niet afschepen door een stelletje onbenullen RVC en ander kul bestuursleden .
  Want ze kunnen beter snel gaan lopen nu ,dan dat ze straks eind competitie onder de trainrails liggen .
  In de koffie is het beste,heb je niet zoveel rotzooi mee.

  Wat deze dikbalgen RVCB ook roepen over de schulden en dan zeggen ze OJEEE daar komt de KNVB ook nog met een boete van 45.000 euro,,vacantiegeld voor Bert v Oostveen ,, ,en wat schetst onze verbazing dan GELD is OP en de kindertjes van Twente spelers en de gehele mikmak gaan gewoon straks allemaal naar Spanje ,en het geld is op .
  Alleen de eruit geknikkerde koffie dame s mogen uiteraard niet mee ,dat zou ook teveel op de begroting hebben gewerkt .

  Ik heb sterk de indruk dat we hier te maken hebben met een zooitje RVCB met geestelijke DDR ontwikkelingen Communisten zelfgeldverrijkers Schuurboeren met dikke glimmende stropdas van KIJK ONS EENS .
  Verstand van voetbal heb je niet nodig bij Twente op moment.
  Op moment is het ONS kent ONS is 2 ONS bij het slijmen af .
  Gelukkig zit het kloppende hart in een mensen lichaam in funtie met God wanneer ons hart stil gaat staan .
  Haal ze gauw op God,laat hun hartje stil staan ,doe het ,dan zijn we snel verlost van dit gedrochtengang RVCB .
  God ik smeek u ,anders gaan we met Twente naar de verdoemenis.
  Dan rest ons nog slechts grauwe grijze lucht met op straat voorbij sjezende bejaarden op rollators zonder Zon en zonder krekelgeluiden vol met grijze uranium deeltjes.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.