FC Twente naar Friesland

Sinds de winterstop hebben we twee zwaluwen gezien, maar zomer is het nog allerminst, al voelt de plek net boven de degradatiestreep natuurlijk wel als een eerste zachte lentebries. In uitwedstrijden schieten wij Tukkers echter tekort en daar staan er de komende twee weken nu net twee van op het programma. Volgende week in Kerkrade tegen concurrent Roda JC en aanstaande zaterdag in het Friese Haagje tegen SC Heerenveen. Hoe dat aan te pakken met ons Twenste uit-syndroom? Zegt u het maar…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

10 reacties op “FC Twente naar Friesland

 1. Hahaha

  Heel simpel geen uitwedstrijden meer gaan alaaaaaf

    /   Beantwoorden  / 
 2. Prins Alberto 1e

  Helemaal mee eens !!! alaaf,alaaf,alaaf…..

    /   Beantwoorden  / 
 3. Baretti

  Niks Vastman

    /   Beantwoorden  / 
 4. Prins Veerman

  Marsman zit er nog niet helemaal lekker in. Weer laat hij de bal los.

  GOAAAAALLLL!!!!

  Alaaf,Alaaf,Alaaf

    /   Beantwoorden  / 
  1. Prins Higlers

   RUST. We gaan thee drinken met een 1-1 tussenstand

   Hup hup Fc Twente

   Graag tot zo.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Pieter

  Die Hake weet toch vooralsnog week in week uit de juiste toon aan te slaan in de interviews en blijkbaar met zijn staf de juiste snaar te raken bij de spelersgroep als geheel. Als ze dat nog een tijdje kunnen volhouden, ‘en omdat Zijech behouden is, maak ik me heel wat minder zorgen om de nacompetitie.

  maar wat een verschil met Schreuder zeg, die min of meer vanaf het begin van zijn hoofdtrainerschap week in week uit spelers in bescherming nam die dat niet verdienden, analyses van wedstrijden gaf die veel te abstract waren, nooit eens van zich af beet naar een journalist (maar wel zijn onderlip eraf beet). En dan had je natuurlijk Canhetnietjos, die een karikatuur was van een spits. Beiden zitten overigens geloof ik weer op de bank naast de hoofdtrainer. Daar komen ze helaas voor hen wel tot nu toe het best tot hun recht.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Baretti

  Kom op zeg.. Dit is de verdienste van Hake? Het is een een schande dat we met deze spelers zo laag staan. Dat zo’n Hake dan zegt: ik heb het aan de Stefan Thesker overgelaten of hij wilde spelen tegen Utrecht? Dat ga je toch niet menen zeg. We spelen tegen degradatie en deze jongen had nog geen minuut gespeeld. Het liep nu goed af, maar wat een amateur..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Pieter

   wel leren lezen.ik zeg nergens ‘verdienste van’. je moet het juist samen doen. maar de trainer heeft een rol, en die moet passen bij de spelers die je hebt, en die van de supporters en club. Hake speelt daar een heel fijne rol tussen. Schreuder was veel te veel met zichzelf bezig. Net als Hakim. Daarom vinden ze elkaar misschien ook wel zo leuk.
   En ja, die Thesker zaak is een detail, maar ook daar handelt Hake weer goed in. Niks op die man aan te merken m.i.

     /   Beantwoorden  / 
 7. Paul

  Vannacht nog naast enkele Fc Twente spelers gestaan in Oldenzaal Carnaval .
  Of ze nog een biertje van me kregen ,terwijl ze al ladderzat waren .
  Ik zei dus; kunnen jullie mij niet eerst een biertje aanbieden met jullie hongersloontje? .
  Ik heb ze gewoon gezeg dat ze vuile patjakkers zijn.

  Ik weet dat namelijk heel goed , mijn broer in Spanje is van het zelfde gehalte .

  Als ze heeeeel veeeel geld hebben willen ze de Wereld voor niets kopen ,die patjakkers .

    /   Beantwoorden  / 
 8. aks

  De boekhouding van Joop was aka kadabra van Melbourne en Buenos Aires tot de Lutte op kassa bonnetjes, chocolade wikkels en toilet papier, zelfs iedere blinde geleide hond zou er stuurloos van worden, nu maar hopen dat er geen verborgen onbetaalde chocolade reep gevonden wordt de controleurs lopen elkaar in de weg, mag ik even de map kassa bonnetjes

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.