FC Twente wint in Kerkrade!

Je hoopt achteraf dat ‘de neutrale toeschouwer’ überhaupt niet had afgestemd op Roda JC-FC Twente, want het was om te huilen zo slecht. Dat wij Tukkers die wedstrijd toch naar ons toegetrokken hebben – door een onwaarschijnlijke pass van Jeroen van der Lely op Cincedu Ede – is een cadeau dat ons rechtstreeks uit de voetbalhemel lijkt toegezonden. Maar we hebben het nodig en dus koesteren we de drie punten als ons pasgeboren kindje. Volgende week bouwen we in de Grolsch Veste een ouderwetse tempel van vreugde, winnen we daar van Cambuur Leeuwarden en spelen we ons voorzichtig aan veilig. Het enige dat ons dan nog bedreigt is de voetbalbond. Of beter gezegd: het onnavolgbare wanbeleid van de afgelopen jaren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.