Opnieuw winst voor FC Twente

Het draait, om het zo te zeggen, eindelijk bij ons FC Twente. Na de overwinningen op FC Utrecht, SC Heerenveen en Roda JC werd zaterdagavond Cambuur Leeuwarden aan de zegekar gebonden. Na een klein halfuur kwamen wij Tukkers op voorsprong door een eigen doelpunt van Marvin Peersman, die een schot van Hakim Ziyech over de doellijn werkte. Een weergaloos schot van Jerson Cabral betekende een paar minuten later de 2-0. FC Twente had vervolgens uit kunnen lopen naar een ruime overwinning maar de schade voor de Friese gasten bleef uiteindelijk beperkt tot 3-0. Die laatste treffer kwam in de blessuretijd op naam van Hakim Ziyech, die een strafschop benutte indachtig Antonín Panenka. Fraai dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.