FC Twente verliest van ADO Den Haag

We waren het de laatste weken een beetje ontwend, maar vrijdagavond is gebleken dat FC Twente nog steeds kan verliezen. In een zeer matige wedstrijd van Twentse kant werd het 2-1 voor ADO Den Haag. Wij Tukkers keken al na 85 seconden tegen een achterstand aan. Thomas Kristensen kon uit een hoekschop ongehinderd binnenkoppen. In de tweede helft kreeg de thuisploeg een strafschop na hands van Bruno Uvini. Thimothy Derrijck stuurde Nick Marsman naar de verkeerde hoek. Via een prachtig doelpunt van de verder tegenvallende Hakim Ziyech kwam FC Twente nog wel terug in de wedstrijd, maar echt zicht op een gelijkmaker kwam er niet meer.

Eén reactie op “FC Twente verliest van ADO Den Haag

 1. JanG

  Misplaatste arrogantie van Twente… wederom, kunnen we Ziyech nu niet ervan overtuigen dat teambelang eigenlijk best wel belangrijk is…? En dat het team niet alleen Cabral is.. ? Dat ie eigenlijk nog beter is als ie samen voetbalt met anderen, niet te frivool, niet te arrogant. ‘Samen’ misschien voor hem een raar woord is, maar in Nederland eigenlijk best normaal is. Dat dat egoisme van hem eigenlijk heel erg vervelend is.

  Dat de mouwen opstropen veel mooier is dan het plaatsen van de koude handjes in de mouwen van een te klein shirtje..?
  Dat ie eigenlijk pas weer goed was gaan ballen toen ie geen aanvoerder meer was..

  Moet die man eigenlijk niet even langs een sportpsycholoog, niet omdat ie gek is, maar omdat ie gewoon niet zo’n beste mentaliteit heeft. Of kost dat teveel? Dat ie het anders ook niet gaat redden in de echte top ? Dat zelf de 2-1 scoren (mooi hoor) niet belangrijker is dan winnen.. =

  Of is er wat mis met mij, ben ik na de 15 punten voor ADO te kritisch.. kan zo maar… ? Of verval ik in herhaling…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.