Stefan Thesker pakt bijzondere rol tegen AZ

Het was waarschijnlijk de meest spectaculaire wedstrijd van het Eredivisie-weekend. Het spel golfde op en neer, ballen belandden op paal en lat en er waren rode kaarten en opstootjes. AZ kwam kort na rust op voorsprong door een doelpunt van Vincent Janssen, de gelijkmaker van Stefan Thesker werd binnen twee minuten ongedaan gemaakt door Thom Haye maar in de blessuretijd was Thesker weer de gevierde man toen hij de verdiende gelijkmaker binnen kopte. Zo werd het een bijzondere middag voor de jonge Duitser bij wie onlangs een tumor werd verwijderd.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.