Uitwedstrijd in Tilburg

Terwijl de berichtgeving over ons FC Twente de voetbalsites blijft domineren – de transfer van Corona, de Eredivisie die zich beklaagt – wacht ons na een Paasweekend zonder competitie ook weer een wedstrijd. In Tilburg tegen Willem II. Een vol uitvak nu het nog kan. Omdat niemand weet hoe het verder gaat met onze club.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

4 reacties op “Uitwedstrijd in Tilburg

 1. Piet

  Du moment dat Twente zichzelf gaat bestraffen, dus boven de regelgeving die er is, dan moet je als supporters naar het stadion met een grote bak pek en veren, langs de security, en die Onno Jacobs eruit trappen naar Rotterdam en nooit meer een voet over de IJssel mag zetten. Dat die Eredivisie CV zo’n grote mond heeft, kan puur en alleen omdat Onno Jacobs op alles ja en amen zegt en nog geen enkele keer is opgestaan voor de club, iets waarvoor ie uiteindelijk betaald wordt.

    /   Beantwoorden  / 
 2. aks

  Vanavond moet FC Twente bij de KNVB komen, daar krijgen ze drie punten in mindering, ook wil de KNVB weten of er al een crediteuren akkoord is en dat is tot op heden niet het geval, dit moet voor vanavond rond zijn anders wordt FC Twente de licentie betaald voetbal ontnomen.
  Munsterman kwam nog met het voorstel om de zaak Tadic te vergoeden maar dan moeten v.d. laan, Trebbe en ten Hag de gaten van de belasting dicht strijken.
  De oud commissarissen willen eerst afwachten waar de KNVB mee komt, maar domme ex bestuurders dan is het te laat en komt het nooit meer goed.

    /   Beantwoorden  / 
 3. aks

  Hein Trebbe en ten Hag liggen dwars, zij willen zich vrijwaren van het gegoochel op papier dat volgens hun enkel te wijten is aan v.d. Laan en Munsterman
  Joop en Aldo wel akkoord

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.