Hakim Ziyech leidt FC Twente naar zege in Tilburg

Ondanks een dramatisch slechte eerste helft heeft FC Twente toch drie punten mee weten te nemen uit Tilburg. Na een ruststand van 2-0 werd het uiteindelijk 2-3 voor ons Tukkers. Natuurlijk was Hakim Ziyech weer de grote man. Chinedu Ede scoorde uit een rebound van Ziyech 1-2 en de meester zelf nam de gelijkmaker en de winnende treffer voor zijn rekening. De laatste was een juweel van een vrije trap. Hakim Ziyech doet ons de ellendige situatie van onze club even vergeten en helpt ons bovendien aan een buffer om een eventuele puntenstraf te overleven. Waarvoor veel dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.