FC Twente uitgeschakeld na penalty-tombola

Met een zenuwslopende penaltyreeks kwam er een einde aan het Europese avontuur van FC Twente. In de loterij liep Twente achter de feiten aan door een misser van Nkufo, maar toen Ziani zijn ploeg naar de volgende ronde kon schieten faalde ook hij vanaf elf meter. In het vervolg schoot Rajkovic ongelukkig over, waarmee Olympique Marseille alsnog door is.

Het was Ben Arfa die zijn ploeg halverwege de eerste helft op voorsprong zette met een knappe vrije trap, die echter niet gegeven had mogen worden. Speelde Twente voor rust onwennig en slordig, na rust was het duidelijk de bovenliggende partij. Doordat Arnautovic en Hersi (kopbal in de verlenging) hun kansen niet verzilverden moesten de penalty’s beslissing brengen, met bekend resultaat. Twente strandt in de achtste finales, maar heeft zeker zijn visitekaartje afgegeven in Europa.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

65 reacties op “FC Twente uitgeschakeld na penalty-tombola

 1. Red Alert

  Beste Tukkers :
  Ik weet dat kufo diep in ons hart gesloten zit .
  Hij is een ikoon voor ons Twente .
  Maak wat is er toch met hem aan de hand ?
  Een spits kan normaal een bal aannemen met 1 beweging en dan scoren .
  in de competitie en vanavond tegen die fransen heb ik de hele wedstrijd op hem gelet .
  In drie bewegingen pas de bal aan kunnen nemen , niet meer in 1 actie de bal kunnen kaatsen .
  Wat is er toch met onze Spits aan de hand ?
  Graag wil ik van jullie een mening wat jullie er van vinden ?
  Groet’n The Reds

    /   Beantwoorden  / 
 2. a

  Het is echt vreemd. Geen fatsoenlijke aanname. En de eerste penalty onze kant op en hij mist. Hij mist ze zelden.
  Hij had zóveel tijd nodig, echt onvoorstelbaar en iedere keer maar de terugspeelbal. Nooit een steekpass, echt alles mislukte. Ik snap ook niet waarom hij niet een keer gewisseld wordt. Hij is gewoon niet scherp. Het is pijnlijk om aan te zien. Misschien was het allemaal gewoon te zwaar voor hem. Hopelijk zien we snel de oude kufo weer terug!

    /   Beantwoorden  / 
 3. sjonnie

  wat er met nkufo aan de hand is? die keerl is gewoon te oud en hij heeft daarbij ook nog eens totaal geen snelheid! vanavond ook weer, wil hij een man voorbij spelen is hij gewoon niet snel genoeg! Dit valt mij en menig twente supporter om mij heen al jaren op. Tuurlijk zullen de pet en sjaal supporters nu gaan roepen: “maar hij maakt toch zoveel doelpunten!”. Is ook zo, maar je maakt mij niet wijs dat een willekeurige spits ook niet deze doelpunten kan maken. Sorry voor de kufo fans maar t wordt gewoon tijd voor een betere spits!

    /   Beantwoorden  / 
 4. TukkerThijs

  Hoi Red Alert !

  Blaise ‘N Kufo is een clubicoon. Daar heb je helemaal gelijk in. Hij gaat ook zeker het doelpuntenrecord van Jeuring pakken. De reden:
  Voor de eredivisie is hij van meerwaarde voor FC Twente. Internationaal komt hij tekort. Blaise wordt ook een jaartje ouder en de echte snelheid is er niet meer. ‘N Kufo is een echte “Striker” zoals de Engelsen dat zo mooi noemen. De laatste tik tegen de bal, na een voorzet de “kop” d’r tegenaan. Een echte player voor in de “box”. Daarnaast is het een momentenvoetballer. Zijn momenteen komen in de eredivisie altijd wel een keer omdat het niveau daar lager is dan op het europese niveau.

  Het grote probleem bij Blaise (en ook voor de fans) is dat hij, als het niet loopt hij meteen ook niets meer toevoegt aan het geheel zoals ook vanavond. Daar waar een ander gebrek aan momenten compenseert door hard bikkelen en op die manier iets forceren staat Blaise met de handen naar de hemel rijkend te vragen aan god wanneer zijn moment nou eindelijk komt.

  In de wedstrijd tegen Olympiek Mayonaise (onsympathiek volk is dat toch) zag je N Kufo geregeld wegzwerven uit de spits. Hij verlaat daarmee het gebied waar hij tot zijn beste recht komt en het gedraal met de bal is vanwege zijn geringe snelheid en mogelijkheid tot passeren totaal niet gevaarlijk voor de tegenstander. De enige reden voor Kufo om terug te zakken is om op die manier diepgang te creeren achter de verdediging waar bijvoorbeeld de snelle speler (Arnautovic, Elia en in mindere mate Denneboom) in kunnen duiken.

  Mijn mening. Als Twente nog een stapje hogerop wil moet er een spits komen te staan die niet alleen goed genoeg is voor het werk in de Eredivisie maar ook beter uit de verf komt op internationaal niveau. Blaise hoeft niet weg, hij is zeker van waarde voor het eredivieniveau maar we moeten toch langzamerhand wel met zijn opvolging bezig zijn. Arnautovic kan het zeker worden maar dat is zo’n megatalent dat we die snel kwijtraken. Ik wel Marco zeker nog 1 jaar in Enschede zien voetballen omdat dit pas zijn allereeste seizoen is.. Door zijn beweeglijkheid en snelheid gekoppeld aan zijn techniek was hij voor de Fransen veel meer een kwelling dan Blaise.

  Een spits van europees elan mag er dus wel bijkomen maar ja, die zijn ook erg duur…

  Greetz,
  Tukker Thijs

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   @Sjonnie & @ TukkerThijs
   Beste sjonnie , ik mag aannemen dat een echte Twente supporter jouw niks kwalijk kan nemen op jouw mening , onze beste n’kufo is ook inderdaad niet meer zo snel , dat geef je groot gelijk in .
   Ben ook bang dat zijn leeftijd begint mee te spelen .En in combinatie wat TukkerThijs zegt : dat hij toch nog wel zijn momenten heeft , klopt ook .Maar een sluwe vos verleerd zijn streken nooit !Ook niet als hij ouder wordt .
   Maar ik denk ook wel een dat Twente op zeer korter termijn een snelle jonge spits moet kopen in samenwerking met Arnautovic .
   Maar voor N’Kufo heb ik diepe respect , daar veranderd niemand wat aan .

     /   Beantwoorden  / 
   1. stijn

    moet je juist niet een (oude) volwassen spits er vooor bij in hebben…met elia en marko hebben we al 2 “tieners”
    Misschien iets van Vennegooor (weet niet of dat reeel is)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Gert

   Ik heb genoten van Twente in Europa, we hebben iets gepresteerd. En inderdaad, Kufo was niet best maar laat MacClaren dan Nikita inbrengen, dat is toch een spits nietwaar? Die jongen heeft bijna 3 kwartier warm gelopen terwijl en Kufo en Denneboom rijp waren om te wisselen. Maar God Kufo wordt NOOIT gewisseld. Hij heeft veel gedaan bij Twente maar dat wil nog niet zeggen dat je NOOIT mag worden gewisseld. We hebben Nikita toch gekocht om in dienst van Twente te scoren? Nu dan, stel hem dan OOK op.

     /   Beantwoorden  / 
 5. sjaakie

  ik zeg:”oprotten met die gast”

    /   Beantwoorden  / 
  1. TukkerThijs

   Ja kijk, dit is pas opbouwende kritiek, wat een nepsupporter ben jij. ‘N Kufo maakt binnenkort zijn honderste voor FC Twente en staat 3e in het eredivisieklassemant van assists+doelpunten. Voor de eredivisie goed genoeg voor europa te licht. We vind ik het jammer dat FCT niet kan varieren in de punt omdat we geen andere kwalitatieve spits hebben die de rol van puntspeler kan overnemen. We hebben Marco wel maar dan verleg je het probleem naar rechts waar Denneboom te licht is.

   Iets meer respect naar Blaise is wel op zijn plek

     /   Beantwoorden  / 
  2. Red Alert

   Inderdaad , respect voor N’Kufo .
   De technische staf van the Reds weet ook wel dat er een nieuwe spits moet bijkomen !
   Daar wordt achter de schermen wel aan gewerkt .
   Maar met je woorden “oprotten”ga je echt te ver .
   En dat verdient deze jongen niet .
   En als je dan toch een schuldige aan wil wijzen , dan is het de fout van mc Laren , die geeft hem de voodeel van de twijfel .

     /   Beantwoorden  / 
   1. rik

    Allereerst, niets dan respect voor n’kufo en wat hij voor de club heeft gedaan.
    Echter wordt hij nu omringt door een zeer technische en vooral snelle ploeg. Dat is n’kufo gewoon niet. Hij zou in feite gewoon de kans moeten krijgen om in de competitie de 100 doelpunten grens te breken en misschien zelfs het overall record te pakken, maar er moet zeker uitgekeken worden naar een nieuwe, snellere en meer technische spits voor de toekomst.

      /   Beantwoorden  / 
 6. kiekenat

  Laten we toch eerlijk zijn en blij zijn met het resultaat.Weer veel geleerd,dat we in deze competitie nog goed kunnen gebruiken.
  Gewoon weer met beide benen op de grond.

  Nog een advies voor de twee spelers,die misten.
  Lichaam over de bal en niet achterover.
  Achterover zegt het al:de bal gaat over

    /   Beantwoorden  / 
  1. TukkerThijs

   We zijn er niet alleen om te leren, er moet ook gecashed worden. Winst was zeker mogelijk. Vervolgens heb je dan tegen Ajax ook goede kansen om bij de laatste 8 van europa te komen.

   Ben erg benieuwd hoe Ajax zich gaat houden tegen Marseille. (Exit ajaks denk ik)

     /   Beantwoorden  / 
   1. godenz

    hahahaha tukker rukker exit ajax he wij hadden trouwens liever tegen jullie gespeeld maar alla we hebben alzoveel cups gewonnen deze komt er ook bij hahahah zielig hahahaha!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Red Alert

   dat zijn inderdaad de eerste lessen bij de junioren,goed opgelet tijdens de voetbaltraining @ kiekenat

     /   Beantwoorden  / 
 7. pete

  We zijn gewoon verslagen door platini. OM had letterlijk over 2 wedstrijden 4 a 6 rode kaarten kunnen hebben en 3 moeten hebben, dat ze er geen 1 gekregen hebben is meer dan een wonder. En de 1-1 wordt onterecht afgekeurd door een grens die 1st ook onterecht een vrije bal(0-1) AAN om GEEFT en op een gegeven moment zelfs door de scheids niet meer serieus wordt genomen, die had ook wel door dat deze man een andere missie had dan rest van de abitrage.

    /   Beantwoorden  / 
  1. TukkerThijs

   Onzin !

   Arbitrage was 10 keer beter dan die debiele Rus van vorige week.

   De goal van Twente was 200% buitenspel, geen twijfel mogelijk.

   OM had inderdaad wel een rode kaart kunnen pakken, naar volkje dat zuideuropese havenvolk. Zag die nummer 15 even het Twentepubliek provoceren bah. Laat de UEFA waarnemer daar nou eens iets over opschrijven.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Red Alert

    Nee . die nummer 6 van OM , die tuinlaaf .
    Wat een irritante etter-ventje , die hadden ze uit de wedstrijd motten schoppen .
    Ik goa sloapen , See you Reds

      /   Beantwoorden  / 
    1. TukkerThijs

     Oh, Valbuena, ja dat is een triest figuur. Val-Buena, de naam zegt het al, Val goed (Buena=goed)
     Oftewel vrij vertaald in het Frans: Tombuena (Tomber=vallen). Idioot figuur. Heb trouwens sowieso een hekel aan het zuideuropese & Balkan voetbalcultuurtje van spugen, kaarten aannaaien, schalbes en ruzie zoeken. Geef mij dan maar een stevige Engelse ploeg.

       /   Beantwoorden  / 
  2. Red Alert

   inderdaad , die fransen mochten van de arbiter echt ver over de schreef gaan , voordat ze een keertje geel kregen ,die hebben zeker niet geklaagt

     /   Beantwoorden  / 
   1. TukkerThijs

    Aand de andere kant, Tiote had al geel toen hij bij de eigen achterlijn akelig goed wegkwam na een sliding waarbij hij alleen de speler raakte.

    - Rare actie van Arnautovic maar nog debieler was het uitstrekken van het been van die Fransoos.

    - Kopstoot (alweer)

    - Een belachelijke sliding van 10 meter (op Stam ?)

    Ik denk dat je die overtredingen bedoelt.

      /   Beantwoorden  / 
    1. stijn

     Tiote had rood moeten hebben!
     sowieso!
     Maar die fuck fransen weer:

     * eerst krijgen ze een vrijebal die nergens op sloeg ( maar dit heeft twente ook gehad)
     * Die kopstoot bij Douglas (weet niet of het hard was, maar datmoet die stink Franse zowiezo niet doen)
     * Die Franse met die plijster op z`n neus moest dr ook af! Harde overtreding op Braafheid terwijl die al geel had!
     *Die Niang had ook nog een gele kaart kunnen krijgen….wat zeiken die vent de hele tijd

       /   Beantwoorden  / 
 8. TukkerThijs

  Overigens, opvallende dingetjes:

  - Supersfeer in de Veste, zeeeeer strakke sfeeractie (Chapeau vak P en supportersver.)

  - McLaren, heerlijk gedreven, het publiek om steun vragen. Wereldgast

  - Bijna het debuut van Rukavytsja mogen meemaken. Hij stond op het punt van invallen toen Denneboom geblesseerd was.

  - De orkaan van extase na het missen van de penalty door OM ! Geweldig om te zien

  - Spontaan deden nog nooit zoveel Twentesupporters mee aan “spring voor twente” midden tijdens de penaltyreeks

    /   Beantwoorden  / 
 9. Proud to be a Tukker

  Twente heeft veel strijd geleverd en heeft het goed gedaan vond ik.

  Tukker For Life

    /   Beantwoorden  / 
 10. Trotse Tukker

  Weet je wat ik nu zo grappig vind dat N’Kufo nu de gebeten hond is natuurlijk moet hij die pingel binnen schieten maar dat Sander de fout ingaat bij die goal van OM hoor ik niemand over die bal mag er nooit ingaan vanaf die positie.

    /   Beantwoorden  / 
 11. michel.t.fct

  Juist trotse tukker. Je hebt helemaal gelijk dat die vrije bal van zo’n afstand er nooit in mag gaan. Sander praat wel over een zondagsschot, maar die moet hij absoluut hebben. Wat ik veel erger vind is het spel van Denneboom. Hij heeft zich bijna alleen maar verstopt, niet bewogen en was bijna niet aanspeelbaar. Daardoor kon ook Nkufo niet meer laten zien, hij is ook afhankelijk van zijn medespelers om hem heen. Kortom eingelijk hebben we met 10 man gevoetbald. Waarom niet Rukavytsia op links en Arnautovic gewoon op rechts laten staan. We hebben Rukavytsia toch niet voor niets gehaald voor deze positie.

  Wel mogen we maar 1 ding zijn en dat is TROTS. Het veld was loodzwaar en ondanks dat enkele spelers er helemaal doorheen zaten in de verlenging gingen ze toch door. Hulde voor de inzet en wat FC Twente dit seizoen heeft gepresteerd in Europa. Ook de sfeer was weer super, ook daar heeft het niet aan gelegen en mede daardoor gingen de spelers maar door terwijl ze eingelijk niet meer konden.

  TROTSE TUKKER

    /   Beantwoorden  / 
 12. Trotse Tukker

  Klopt, het spel van Denneboom was dramatisch inderdaad. Tha waarom Rukavtsia niet heeft gespeeld is me een raadsel al weet ik wel dat hij in het tweede ook vaak goede mogelijkheden laat liggen pas nog in de beker tegen Jong AZ had hij minimaal 1 maal moeten scoren.
  TROTS mogen we zeker zijn op ons Twente, we zitten nog in de nationale beker en we moeten nu gewoon voor die 2e plek gaan en dan hopen op een betere loting omdat we nu in Europa punten hebben gehaald.

    /   Beantwoorden  / 
 13. godenz

  trots ja kunnen jullie zijn ,maar wij maken ze wel af die franzosen!!!!misschien pakken we de cup ook nog wel!!!de zoveelste!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   Tuurlijk jongen !. Helemaal een ploeg voor types als Suarez. Als ze (OM) net zoveel mogen als tegen ons FC Twente dan ben ik bang dat er een aantal ajaxieden horizontaal van het veld gaan. Ik, als supporter zijnde van FC Twente, ben trots op wat FC Twente gepresteerd heeft ook al zijn ze uitgeschakeld. Mijn mening : winnen doe je als ploeg, verliezen doe je als ploeg.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Jos V

   You wish…
   5-0 in Frankrijk en 0-3 in Amsterdam… Twente heeft in iedergeval nog goed partij geboden.

     /   Beantwoorden  / 
 14. godenz

  ik had ook een stille hoop dat twente door zou gaan maar das niet zo!!!! ik refereer alleen een beetje tegen die rukker tukker die hoopte dat ajax eruit zou vliegen!!!heel kinderachtig!!!!!
  buiten dat was dat olym mars een heele laffe luizenploeg!!met nare streken !!

    /   Beantwoorden  / 
  1. tukkerthijs

   Wat ben je nou voor een lul de behanger. Kun je niet lezen ofzo. Ik schreef alleen dat ik “denk dat Ajax eruit gaat” Er staat niet, “ik hoop dat ajax er uit vliegt”. Je hebt gewoon lange tenen. Wat doe je bovendien op een Twenteblog?

     /   Beantwoorden  / 
   1. erik vak-104

    Ik hoop dat Ajax die Fransen afmaken.Succes verder in Europa Ajax.Behalve in de competitie LoL

      /   Beantwoorden  / 
 15. eef

  goed gesproken Rene,en weet je wat ik nu altijd zo leuk van die nare jongens uit 020 vind!!!.altijd een grote bek!!! zullen ze daar wel door hebben dat ze volgend seizoen weer geen CL voetballen!!!!!!!!!!!!!!!!!losersssssss

    /   Beantwoorden  / 
  1. godenz

   ja grote bek maar ook ronde verder

     /   Beantwoorden  / 
 16. Thijmen

  Goed gespeeld en veel karakter gezien op het veld. Snap alleen niet wat die lui uit 020 hier nog steeds doen?

    /   Beantwoorden  / 
  1. tukkerthijs

   Ze zijn blijkbaar erg geinteresseerd in het reilen en zeilen bij FC Twente. Is ook wel logisch omdat hier wel een goed beleid wordt gemaakt en uitgevoerd en dat IEDERE speler hier beter wordt terwijl bij Ajax de meeste spelers minder waard worden op een uitzondering na.

   Verder is het als Ajaccied erg interessant om Twente te volgen omdat er zoveel talent rondloopt. Vrouwen doen dat ook vaak, dat heet winkelen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. godenz

    even citeren tukker rukker exit ajax!!!!wie leeft nu met wie???

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

     Je moet je bek houden om op onze Twente Blog een Tukker te beledigen , flikker toch op van deze blog .
     Moet je eens horen wat er een commentaar komt als jullie weer eens voor smerige Jood uitgescholden wordt .
     Jullie hebben gewoon een vorm van ongeneeselijke virus bij jullie of zo ?
     ROT GEWOON OP VAN DEZE BLOG !

       /   Beantwoorden  / 
    2. godenz

     ik beledig niemand red alert cq leo cq mosselman en wie je nog meer bent!!!

       /   Beantwoorden  / 
    3. Red Alert

     Wat betekend in jouw ogen Tukker Rukker dan ?
     Gewoon opzouten !

       /   Beantwoorden  / 
 17. Trotse Tukker

  HAHA Tukkerthijs 1-0 voor jou!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 18. ik

  blog is een blog… kan je altijd bij… tis meer dat er irritante tukkers hebben lopen klote op de ajax-blog. anders hebben we hier niks te zoeken. kom op man twente. willem11 heeft ook wel eens in jullie positie gestaan. maar je word in een keer leeggekocht en daar zit je dan met je beleid. me reet… en AJAX*** hopelijk een ronde verder en maar kijken of twente en az de spanning wel aankunnen. hoop op een spannende ontknoping.

    /   Beantwoorden  / 
  1. erik vak-104

   Je gaat FCT toch niet met Willem 2 vergelijken?Die hadden toen een superseizoen.Maar Twente heeft de mogelijkheid om zich elke x weer te versterken door goed visie en beleid.Willem 2 had toen schuld.Dus die konden het geld niet investeren in nieuwe spelers van hetzelfde kaliber

     /   Beantwoorden  / 
 19. Trotse Tukker

  Haha laat me niet lachen, kijken of Ajax wel bij de eerste 4 eindigt lijkt me eerder van toepassing, Heerenveen en PSV zitten in jullie nek jammer dat ze vanavond tegen elkaar moeten.

    /   Beantwoorden  / 
 20. godenz

  maar we gaan wel door hahahahah

    /   Beantwoorden  / 
 21. Trotse Tukker

  Ja maar de finale haal je niet dus wat heeft het dan voor zin als je niet meer in de beker zit en als 5e eindigt, dan sta je gewoon met lege handen.

    /   Beantwoorden  / 
 22. twent

  jammer dat het gisteren misging. Onverdiend, die fransen hadden enkele rode kaarten moetenhebben (had de scheids zeker thuisgelaten)waarom Kufo niet deerder gewisseld, uit zn lijden verlost en Denneboom kunnen ze beter een piek op zetten en in de hoek zetten, man wat was hij slecht, weinig goede ballen van hem gezien, te traag, geen initiatief.
  En wat OM betreft, wat een laffe boel en maar provoceren, hier had gelij strak tegenop getreden moeten worden, bedelen om kaarten gelijk belonen met zelf een kaart, stelletje (..kels.
  Internationaal gezien: als we een meer scorende spits in huis hebben, hadden we een ronde verder geweest.
  Jammer om zo uitgeschakeld te worden maar jongens beankt voor het mooie voetbalfeest.

    /   Beantwoorden  / 
 23. meersche helden

  Twente verdiende het helemaal om door te gaan!
  ik weet dat jullie ons (Ajax haten, maar uit eer van PSV, FC Twente en heel Nederland zal AFC Ajax er alles aan doen om OM op zijn lazer te geven!
  (ik hoop nu ook dat de wederzijdse grote bek naar elkaar afgelopen is)

    /   Beantwoorden  / 
 24. Jam

  Misschien heel raar, maar ik hoop eigenlijk dat OM na onze FCT ook 020 uitschakeld!!

  Weet dat het slecht is voor het Nederlandse voetbal, maar heb nog liever dat OM doorgaat dan 020.

  Ik heb zo’n schijthekel aan 020, ik kan er niets aan doen, sorry…..

    /   Beantwoorden  / 
  1. vak316

   dit is heel goed te begrijpen . je hoeft je er dus niet voor te verondschuldigen …
   ik denk dat 020 zelf ook weet dat ze niet geliefd zijn .
   veder twente ga door zoals je bezig was … komt allemaal goed

     /   Beantwoorden  / 
  2. Jan

   Sorry, slecht voor het nederlandse voetbal?? M’n ….!!!! Ik ben Twente supporter en geen supporter van het nederlandse voetbal.
   Hoopte gisteren al dat ze er uit zouden vliegen maar dat is helaas niet gelukt.
   Ik hoop dus nu echt dat OM (ook al heb ik daar ook een hekel aan) Ajax er keihard uitknikkert.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Jam

    Heerlijk om te lezen dat ik niet de enige ben die een schijthekel heeft aan 020. Nog liever een jaartje geen europees voetbal, maar gaan voor het kampioenschap, dan dat 020 ons moet helpen zodat wij europees kunnen spelen.

    Eigenlijk is het juist weer goed wanneer 020 doorgaat tegen OM. Op deze manier krijgt men meer vermoeidheid bij de spelers en dit komt ons ten goede in de competitie!!

      /   Beantwoorden  / 
 25. Brainbird

  twente had ook door gemoeten

  na die charges van de uit en thuis wedstrijden
  hadden zo 3 of 4 rode kaarten voor l’om moeten zijn.

  hoezo kwaliteit olympique?
  we waren eigelijk over 2 wedstrijden het beste team.

    /   Beantwoorden  / 
 26. grombie

  he sulletje 10 alleen maar grote bek op deze blog maar weweten ondertussen waar jewoont dus hou je maar in want er zijn wel meer supporters die je zoeken en dat zijn niet alleen twentesupporters

    /   Beantwoorden  / 
 27. xyz

  @RedAlert:

  Weet je, ik heb eens door een paar artikelen gelezen, en het enige wat ik vind, als ik de naam RedAlert zie, is irritant gescheld, onzinnige dreigementen, en dom puberaal gedrag (Het is helaas geen kanker in je broek ,
  Misschien zit dit bij jouw in de kop ,maar als die eraf gerukt is heb je daar gen last meer van). Jochie, blijf toch eens van papa’s computer af, en ga weer fijn met je lego spelen. Als je niets anders te doen hebt dan dom te schelden op Ajax ” supporters” vanachter een pc zoals 9-jarige kindjes doen, ga dan je moeder vervelen of zo. Zielig mannetje.

    /   Beantwoorden  / 
  1. jam

   Precies. Wat mij betreft een ip-ban.

   Dit niveau is FCT onwaardig. Hiermee wil ik, en denk vele met mij, niet mee geassocieerd worden.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Thijs

    KNUPPEL! Ik lees jouw gedram over die brandblussers net… (heel netjes hoor: “Ik heb zo’n schijthekel aan 020, ik kan er niets aan doen, sorry…”). Zeg gewoon wat je op je lever hebt, zonder hier in dezelfde zin je excuses voor aan te bieden! 10x meer respect voor mensen die gewoon zeggen wat ze willen zonder bang te zijn dat ze iemand beledigen. Daar is dit medium namelijk voor bedoeld…

      /   Beantwoorden  / 
 28. Vinnied

  Ik dacht dat dit een blog was, waar we praten over voetbal en hoe ons twente super gevoetbalt heeft over 2 wedstrijden tegen een groot OM met een begroting 3/4 keer zo groot als twente. maar er zijn helaas veel zielige mensen die alleen maar lopen te schelden.En verwijten maken naar 020.
  ga dan naar hun blog om dat op te kloten. ik wil graag alleen maar de meningen horen van mensen hoe ons twente stond te voetballen. En hoe kufo en denneboom onze zwakste schakels zijn. die het team niveau alleen maar naar beneden halen. zelfs de spelers hebben het door. kijk maar naar braafheid die zelf ijzersterk zat te voetballen. zich heel boos maakte op kufo dat hij te weinig deed. iedereen heeft zo veel gelopen maar kufo stond alleen maar op een eilandje. en als hij de bal kreeg gleed hij weer uit. of verloor de bal hij heeft gisteravond zoveel aanvallen om zeep geholpen. zie niemand dan dat hij aan vervangin toe is. Ookal heeft hij zoveel voor ons gedaan. maar het gaat uiteindelijk toch om de sportieve prestaties en als hij zelf niet veel doet of slecht speeld datn moet hij toch gewoon vervangen worden. en mensen die dan weer komen met het argument dat hij goed is en soms op goed plek staat bla bla. waarom zou een andere goede spits dat niet kunnen. en wat kan een andere spits meer doen met de ballen die kufo steeds verkloot. en hij kan beter stoppen op het hoogte punt. ookal is hij daar al overheen. En dan nog denneboom, laat ik het daar nu maar niet overhebben. de rest allemaal klasse gespeeld vooral onze verdediging die stond weer ijzersterk. en ook tiote super op het middenveld. laat jullie reactie maar eens horen over hoe jullie het vonden en laat dat gedoe met ajax maar achterwege.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Peter

   Helemaal mee eens, dit is een Twente blog dus laten we lekker kletsen over Twente en dat geneuzel van die 020 gers aan ons voorbij laten gaan. Twente heeft over 2 wedstrijden aangetoond met de besten mee te kunnen en onverdiend verloren van een stelletje Franse bandieten in een voetbalshirt. Kufo is inderdaad van grote waarde geweest voor ons Twente maar ook bij hem beginnen de jaren te tellen en wordt het allemaal wat minder.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Gert

    Twente heeft inderdaad super gespeeld in Europa, vooral de eerste wedstrijd in Arnhem tegen Arsenal en de wedstrijd in Marseille zullen mij altijd bijblijven. Ik heb genoten en we hadden zo’n grote kans om nog verder te komen. We waren VEEL beter dan Marseille, maar Kufo kon op dit zware veld niet uit de voeten dan kun je hem beter wisselen en Denneboom? die jongen heeft al moeite om het eredivisie niveau aan te kunnen laat staan op Europees niveau. Beter was het geweest dat McClaren die 2 had gewisseld voor Nikita en Patrick Gerritsen, slechter was het ZEKER niet geworden. Maar GOD Kufo wordt NOOIT gewisseld, ik weet niet wat dat is. Maar het wordt tijd dat de technische staf eens een keer ingrijpt. Geef Gerritsen en Rukavytsya eens een kans.

      /   Beantwoorden  / 
 29. erik vak-104

  Ik vond de 1ste helft Twente veels te afwachtend.Het leek een beetjeop de Thuiswedstrijd tegen Ajax die we verloren.toen ging ook de 2e helft de rem eraf.2e helft was goed.alleen jammer dat we eigenlijk met 10 man speelden.Heb Denneboom geen man voorbij zien komen.En om dan allemaal te gaan zeiken op N,Kufo.Hij probeerde tenminste nog de bal op te halen omdat hij geen ballen aangespeeld kreeg.Dat hij het niveau van vroeger niet meer heeft valt Internationaal duidelijk te zien.Daar is het niveau gewoon hoger dan in de eredivisie.De snelheid is er gewoon niet meer.Maar ik vind gewoon dat Denneboom vroeger gewisseld moest worden,hij
  zat gewoon niet in de wedstrijd,Wat speelden
  Stam,Tiote,Arnautivitsch,Douglas,Braafheid
  as en Rajkovitsch een wereldpartij.Die gasten moesten er wanhopig van geworden zijn.Wat een verdediging.Jammer alleen van die misser van Boschker.Maar verder hulde voor onze jongens.Bedankt voor alle superwedstrijden in Europa.We hebben genoten!

    /   Beantwoorden  / 
 30. twent

  Wat mij betreft hadden ze ruka er maar in moeten zetten, laat maar zien wat je kan man, wetenw e gelijk waar die staat, was altijd beter dan die denneboom, bakte er helemaal niets van

    /   Beantwoorden  / 
 31. Dos

  FC Twente supporters,

  Ben zelf een NAC supporter, maar ik wil jullie complimenteren met de fantastische sfeer die jullie iedere keer weer weten te creeren.
  Ik durf te stellen dat FC Twente, uiteraard samen met NAC 1 van de weinige ploegen met een eigen identiteit wat sfeer in het stadion betreft.

  Daarnaast vind ik FC Twente gewoon een mooie club met een fantastisch stadion die door goed beleid gewoon zover is gekomen.
  Hopelijk eindogen jullie bij de eerste 2, het is jullie geund.
  Wij, NAC, volgen over een paar jaar wel :-)

  Groeten uit Breda en hopelijk tot 17 mei.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jan

   Zo kan het dus ook! Ik heb helemaal niets met NAC maar een goede sfeer hangt daar wel. En ze zeiken tenminste niet zo op dit blog. Een beetje respect naar elkaar toe is iets waar nog veel mensen wat van kunnen leren.
   En morgen: gewoon alles wegpoetsen met een duidelijke overwinning op ADO.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.