Steve McClaren doet oproep aan supporters

Terwijl nogal wat supporters moord en brand schreeuwen na de eerste nederlaag van dit seizoen, analyseerde Steve McClaren de wedstrijd kalm en stelde vast dat FC Twente volgende week voor een moeilijke maar niet onmogelijke opdracht staat. Dat de steun van de Twentse supporters daarbij onontbeerlijk is moge duidelijk zijn en McClaren riep de fans dan ook min of meer op voor een zelfde sfeer te zorgen als donderdagavond in het Atatürk stadion van Bursa. Daarvoor zullen er in ieder geval nog wel wat meer Tukkers een kaartje moeten kopen dan tot nu toe het geval is. De teller staat momenteel op 15.000 verkochte toegangsbewijzen.

15 reacties op “Steve McClaren doet oproep aan supporters

 1. frank

  15.000? dat is wel heel matig indd…. kom op man steun je club!
  2-0 of 3-1 moet nog makkelijk kunnen met spelers als Tadic, Chadli, Castaignos, Fer is het zeker mogelijk een aantal doelpunten te maken… kom op met zn allen zorgen voor een kolkende Veste dan pakken we ze gewoon met 2-0

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCTim

   Idd matig, ik ben er iig. Zeker niet onmogelijk.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Cruz

  Op zeker tegen NEC maar Misschien donderdag tegen Bursaspor zonder Chadli…das wel een aderlating

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentefan

  MAC roept supporters op?
  laat me niet lachen ik ben schalke uit nog niet vergeten

    /   Beantwoorden  / 
  1. frank

   tja was wel iets andere situatie he, vorig seizoen speelde twente met een vaste kern van 13/14 spelers… dat zijn ze zelf ook in gaan zien en de selectie is nu veel groter en completer dus als je een keer iemand rust geeft heb je nu in ieder geval een waardige vervanger…. ik snap het opzich wel als je paar wedstrijden voor het einde champions league voetbal kunt halen en de europa league ga je toch nooit winnen…

   Maar dat het zuur is als je in het stadion zit in duitsland ja dat snap ik natuurlijk ook helemaal….

   Maar goed laten we nu eerst maar weer eens in zo n situatie komen dus de club steunen ;)

     /   Beantwoorden  / 
   1. johan

    “Maar dat het zuur is als je in het stadion zit in duitsland ja dat snap ik natuurlijk ook helemaal….” Laat ik je dit zeggen, jij snapt er echt helemaal geen fuck van! De hele aanloop er naar toe, zaterdag óchtends vroeg een halve dag in de rij staan voor een kaart, zo’n wedstrijd met goede kans op doorgaan in die ambiance, met de grootste Twente supporterschare ooit in een uitwedstrijd, en dan een paar van je beste spelers op de bank laten beginnen….. Dat was naaierij door de technische staf van de eerste orde, van de supporters maar ook van de spelers, zo’n grote wedstrijd laten lopen en van dezelfde spelers later dan wel zeker een over mijn lijk mentaliteit tegen VVV of ADO vragen… natuurlijk ging dat niet goed, dat is net zoiets als tegen een kind zeggen dat ie een ijsje niet krijgt, omdat ie straks lekker spruitjes krijgt. Maar goed hoop dat ze er van geleerd hebben en dit nooit weer flikken, en er donderdag wel voor gaan als ik er weer zit, anders is het echt mijn laatste Europees ticket geweest.

      /   Beantwoorden  / 
  2. hendrik

   Onze trainer wil gewoonweg niet in Europa spelen, is teveel, alleen competitie en beker vindt ie geweldig meer niet, wordt anders teveel voor zijn jongens ! Kijk maar wat hij vorig jaar tegen Schalke deed. Trouwens in de persconferentie heeft Steve de Turkse tegenstander de hemel ingeprezen ipv eens te zeggen ‘we gaan ze aanpakken’, dat mis ik nig steeds in zijn verhaal.

     /   Beantwoorden  / 
  1. Boeskoolvak120

   Tsja…het schijnt door een Amsterdammer zijn te geschreven.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Jos V

   Zit natuurlijk wel een kern van waarheid in… Maar aan de andere kant; kwaliteit selecteert zichzelf.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Ron

  Ooit eerder een wedstrijd in Europees verband met 3-1 verloren(Dukla Praag) en thuis rechtgezet met een 5-0 overwinning. Wie weet en ach met een 2-0 overwinning ben ik ook tevreden!

    /   Beantwoorden  / 
 5. 特温特足球

  Ik moet het nog zien.
  Gaat niet gemakelijk worden.
  Maar na het einde van de competitie vorig jaar is FC Twente t.o.v. haar supporters gewoon verplicht deze ronde door tekomen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Edwin

  Twente en Man.City eens over verhuur van Dedryck Boyata.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Matn

  Afgezien van de sportieve verplichting zitten we ook nog met het gegeven dat we een nieuwe shirtsponsor nodig hebben en dan is europees voetbal wel erg belangrijk

    /   Beantwoorden  / 
 8. twentemax

  Ik ben dr en kan hard schreeuwen, maar gewoon wel komen hoor, niet voor de trainer maar voor ons eergevoel en de boys in red natuurlijk!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.