Hannover’96, Levante en Helsingborg in Europa League

FC Twente is vrijdagmiddag in Monaco gekoppeld aan Hannover’96, Levante en Helsingborg IF. In groep L van de Europa League zullen wij Tukkers uitkomen op de donderdagen 20 september, 4 oktober, 25 oktober, 8 november, 22 november en 6 december. Het precieze speelschema volgt nog.

20 reacties op “Hannover’96, Levante en Helsingborg in Europa League

 1. Benno

  Gelukkig geen visites aan allelei bananenrepublieken, Baku, Dnjepr, Anzhi etc was slechter

    /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Mooi geloot! Die kunnen we hebben. Dit wordt overwinteren in Europa en zo n beker hebben we nog niet laten we maar eens gaan voor de hoofdprijs! Tja, wij zijn de beste. Och dit adrenaline gevoel is na gisteravond nog niet weg, ik geniet nog na met een droge strot en een stem die niet om aan te horen is, maar dit hebben we er altijd voor over, trots!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Tukker 72

  Prachtige loting.
  Mooie clubs en volop perspectief.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Werner

  Geweldige loting! Onze vrienden uit Spanje en 2x met de auto op pad !

    /   Beantwoorden  / 
 5. Trots

  Ik ga er nog niet in mee, dat het overwinteren al een feit is.
  Levante 6e plek spanje met Caceido als ik het goed heb in de spits… deed het vorig seizoen heel aardig… Hannover kon ook een aardig balletje trappen… maar wij natuurlijk ook… maar er kunnen er maar 2 door he ;)
  Tussen deze 3 zal het gaan, maar het kon veel slimmer dus een mooie loting met mogelijkheden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Benno

   ik denk dat we niemand van deze ploegen moeten onderschatten, doch de loting had veel slechter gekund.

     /   Beantwoorden  / 
 6. trikkie

  met 3000 man naar Hannover is wel kicke
  net als 2 jaar terug in London tegen de Spurs
  waanzinnig vol vak gewoon

    /   Beantwoorden  / 
 7. ber

  Prachtige loting! Ik denk niet onmogelijk eerste in de poul…

    /   Beantwoorden  / 
 8. wim B

  Boyota toch naar FcT!!

    /   Beantwoorden  / 
 9. wim B

  Waar gaat de overschatte Tiendalli naar toe? Cuyk van Hans KraaY???? Wie weet er meer van?

    /   Beantwoorden  / 
 10. trikkie

  hij zit in een diepdalli

    /   Beantwoorden  / 
 11. IJscoman

  Wat een genieten gisteravond,maar ben bang voor zondag tegen VVV Venlo.Zaten er aantal best doorheen.Mooie poule in Europa League.
  En wat is FC Twente toch goed uit de transfer window gerold.Douglas nog aan boord,Braafheid erbij als linksback,Boyota erbij als vervanger van Bjelland.En Cabral als vervanger van Verhoek lijkt mij ook niet verkeerd.Al hoewel ik Verhoek gisteren goed vond invalen.Maar wat dacht je van Guiterez wat is die goed zeg.En niet Willem Janssen zo afzeiken die jongen loopt zich de pleuris.Wordt te positief dus stop maar mijn verhaal.haha

    /   Beantwoorden  / 
  1. wim B

   (W. Janssen) Met alleen maar lopen redt hij het niet op het middenveld van dit Twente.

     /   Beantwoorden  / 
 12. wim B

  We worden WEER kampioen!!! Noteer dat maar.

    /   Beantwoorden  / 
  1. TukkerinCali

   Daar ben ik ook heilig van overtuigt,we hebben een wereld elftal

     /   Beantwoorden  / 
  2. sanmarco

   je zet er nog niet bij wanneer, volgend jaar april, of over een jaar of 5-10! We hebben een zeer goede selectie, alle posities zijn dubbel bezet. nu aan Steve om er een geheel van te maken en de bankzitters tevreden te houden. Jeugdspelers krijgen helaas zo geen kans…

     /   Beantwoorden  / 
 13. Moeke

  Lees net dat Fulham gisteravond nog heeft geprobeerd om Chadli voor 8 miljoen binnen te halen maar Twente heeft z’n poot stijf gehouden.

    /   Beantwoorden  / 
 14. wim B

  We hebben allemaal onze zin gekregen. Zowel een links- als een rechtsback. Braafheid voor de linkerkant en Boyota kan op rechts uit de voeten (ook middenin). De ruil Verhoek met Cabral vind ik ook logisch. Verhoek is me wel een beetje tegengevallen en kan alleen rechts spelen. Cabral kan zowel links als rechts. Doch vindt het wel vreemd dat Joshua John weg moest/ging. Nu zeg ik ook, nadat ook Dougie is gebleven dat we kampioen worden. Tenzij hij in de winterstop toch nog voor vergoeding nog weggaat. Maar we zien het dan wel weer. Kortom McClaren heeft de Tools gekregen en de bal ligt nu bij hem.

    /   Beantwoorden  / 
  1. sanmarco

   Met de winterstop moet je uit 18 competiewedstrijden er in ieder geval 14 van winnen, daarnaast mag je dan uit tegen Ajax, PSV, AZ en Vitesse er maximaal 4 gelijk spelen, heb je minimaal 46 punten, dan leg je het fundament voor een nieuw kampioenschap!! Vorig seizoen hadden we in mei slechts 60 punten.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.