Spelers bedanken ons voor steun tegen Bursaspor

Ik hoorde de term ergens in de uren voorafgaand aan de beslissende kraker tegen Bursaspor afgelopen donderdag:’bottleneck wedstried‘. Een wonderlijke combinatie van Engels en Twents waarvan de taalkundige correctheid er nu even niet toe doet. Het gaat om de context. De gebruiker (en mogelijk bedenker) van de term bedoelde er namelijk mee te zeggen dat juist bij dit soort wedstrijden je erbij moet willen zijn als supporter. Velen dachten daar jammer genoeg anders over. Zij die er daarentegen wel waren droegen hartstochtelijk bij aan de historische overwinning van FC Twente. Bij FC Twente waardeerden ze deze steun enorm en daarom werd bovenstaand dankwoord opgenomen.

23 reacties op “Spelers bedanken ons voor steun tegen Bursaspor

 1. André

  Mooi gebaar…maar heb toch liever dat ze ons terugbetalen met ‘De Schaal’.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jaap

  Met alle respect, maar die dankbetuigingen kwamen wel wat plichtmatig over. Het leek zelfs of sommige spelers verbaasd waren over deze aandacht.

    /   Beantwoorden  / 
 3. rene

  pfff altijd wat te zeiken. En als dit zo is?. Als ze maar stinkend hun best doen en dat was woensdag zeker het geval.

    /   Beantwoorden  / 
 4. 特温特足球

  Mooi gebaar , maar vergeet niet dat ze ons tegen S04 ook hebben laten zitten.
  Natuurlijk zijn er van die groep ook al weer veel vertrokken.
  Ik denk dat deze groep wel anders in elkaar steekt, en dat we nog veel mooie momenten gaan krijgen dit seizoen.
  Nog bedankt voor de prachtige wedstrijd donderdag en met deze instelling kan je ver komen.
  ..
  De chinees

    /   Beantwoorden  / 
  1. sjoerd

   tegen S04 had ik sterk de indruk dat de spelers wel wilden , maar de staf daar anders over dacht, kom op wedstrijd in uitverkochte Veltins Arena met 3000 Tukkers laten schieten en er later er wel vol voor moeten gaan bij Excelsior!? gevolg kortsluiting in de harses en het eind van het seizoen was vooral daardoor dramatisch… maar mooi om te zien dat men nu wel tot het gaatje ging… Wat mij betreft is schandaal van Gelsenkirchen goed gemaakt en ben ik er weer bij in Hannover :)

     /   Beantwoorden  / 
 5. FCTUKKER

  Het was ook een van de mooiste, spannendste wedstrijd in de voorrondes. Prima gebaar van de spelers. Nu maar hopen dat we verder komen in de groepsfase Europa League, het zal wel moeilijk worden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. rene

   Dat denk ik ook. Levante is een goede ploeg en heeft vorige week real madrid verslagen en die duitsers blijven duitsers dus niet onderschatten

     /   Beantwoorden  / 
   1. jan-o

    getafe versloeg real. maar desalnietemin moeten we niemand onderschatten!!

      /   Beantwoorden  / 
 6. wim B

  Transferwindow voorbij, effe wat anders. Ik erger me al een hele tijd aan die Peter Wekking. Niet om de persoon, maar wel hoe hij alles van Twente op een manier verteld dat ik er moe van wordt. Lijzig, inspiratieloos, hakkelend, inspiratieloos…, kortom neem eens een rode peper, steek die ergens in, en vertel dan eens iets met beleving. Petertje doe dat nou maar, want Johan D. wordt van de kritiek gek. Doe er wat aan. Wie ergert zich nog maar aan die Peter Wekking?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Edwin

   Kan ik mij enigszins in vinden. Klinkt allemaal zo lijdzaam. Constant praat hij op dezelfde nasale toon. Een betere presentatie zou hem niet misstaan. De inhoud van zijn presentatie kan best hout snijden.

     /   Beantwoorden  / 
 7. Mike B

  @Wim
  totaal niet met je eens. Ik vind hem juist zeer vakkundig. Een journalist is er voor de inhoud, niet voor de presentatie (Johan Derksen… word je daar wel blij van?) Bovendien, ik heb geen last van zijn presentatie, juist zeer professioneel….

    /   Beantwoorden  / 
 8. Geert

  Ik erger me meer aan Johan D. Die moet z’n bek eens houden over Joop.
  Joop is naast voorzitter ook supporter.
  En die was blij afgelopen donderdag. Mag ie?
  En als de camera hem dan opzoekt, moet ie dan gaan staan janken?
  Als iedereen zo was als die flapdrol van een derksen, was het een saaie, dooie rotboel. Chaggerijnige, dooie, alleswetende walrus met anorexia.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   ben ook geen fan van die zeiksnor nummero uno 1 Wat een ongelovelijke chagerijn is het ! Maar ja wat wil je ook met zon smoelwerk .echt een triest figuur >

     /   Beantwoorden  / 
 9. Paul

  Lullen en reclame zakken vullen en maar lullen en maar roepen,wij zijn rtl7 wij zijn een echte voetbalzender.Ja Camera klaar en lullen maar.En waar bleven de E.L. wedstrijden.Ging SBS de wedstrijd van Feyenoord uit op de buis brengen.Dat komt omdat sbs in het westen zit.En achteraf hebben ze zich zelf gefopt.Ja en ze lullen maar mooi door bij rtl7,maar daar hebben ze ook spijt als haar op de Snor

    /   Beantwoorden  / 
  1. Boeskoolvak120

   Omdat eredivisie live voor deze wedstrijden de exclusiever rechten rechten had om uit te zenden.

     /   Beantwoorden  / 
 10. phenix

  geweldige kerel die johan derksen,en een vriend van joop munsterman. praat vaak en veel over twente en heel vaak op positief. nee dan die knuppel van waterkneus. die is pas echt erg wat een lul is dat

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   Had je donderdagavond die Sibon moeten horen op Eredivisie Live. Daar kwam geen zinnig woord uit en zat erbij als een dooie.

     /   Beantwoorden  / 
   1. wim B

    Ze zijn blijkbaar niet zo als ons. De toppers zitten te bloggen (miskend talent).

      /   Beantwoorden  / 
   2. twenteforever

    ik bendus niet de enige die zich ergert aan Sibon ….wat een sukkel .als je hem hoort lullen is het een kopie van Ronald deBoer !exact dezelfde stem …brrrrrrrrrr wat een nerd !

      /   Beantwoorden  / 
    1. rene

     ach die voetbalde zoals hij nu praat, totaal geen pit

       /   Beantwoorden  / 
 11. twentemax

  Och, Twente doet het hardstikke goed en ik ben trots! Hoe het verder dit jaar loopt moeten we afwachten maar tot nu toe geen klagen, toch?? En stomme journalisten uit het westen blijven er toch. Goed dat we daar niks mee te maken hebben, loat ze ma lullen!!

    /   Beantwoorden  / 
 12. Red Alert

  Heb jij last van een computervirus in jouw brein??? Moet ik dit begrijpen?

    /   Beantwoorden  / 
 13. Red Alert

  Sorry ,.ik zie het al. Ik ben minder getalenteerd!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.