Volgens Arnold Bruggink mag FC Twente blij zijn met een punt

Liever nemen we hem natuurlijk niet serieus, die oud-speler van FC Twente die door Hans Meyer ooit verweten werd er de mentaliteit van een meisje op na te houden. Arnold ‘Nolletje’ Bruggink, tegenwoordig analyticus bij Eredivisie Live, denkt dat FC Twente donderdagavond een zeer zware opgave wacht in de thuiswedstrijd tegen Hannover 96. Hij beschrijft het elftal van trainer Mirko Slomka als een ‘dodelijke counterploeg’. Grote man bij Hannover is de Hongaarse middenvelder Szabolcs Huszti, die net zo makkelijk doelpunten schijnt te maken als hij ze voorbereidt. Wij Tukkers zijn dus gewaarschuwd. Al is het door Arnold Bruggink.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

9 reacties op “Volgens Arnold Bruggink mag FC Twente blij zijn met een punt

 1. Trots

  Kunt wel zo n topic maken onder het mom van: Moet je die Arnold Bruggink nu eens horen… maar Hannover is zeker geen makkelijke ploeg dus in deze heeft Arnold gewoon gelijk en krijgen we een hele zware dobber.
  Maar goed Hannover ook aan ons, dus een overwinning zit er gewoon zeker weten in.
  Maar dat het lastig gaat worden is zeker.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Moeke

  Ja als de kracht van Hannover in de omschakeling ligt wordt het zeker moeilijk want daar ligt de zwakte van Twente op dit moment.
  Maar goed, er zijn gewoon geen makkelijke tegenstanders in het Europese toernooi.

    /   Beantwoorden  / 
 3. rene

  Brugging heeft gewoon gelijk. Heb alle wedstrijden van Hannover nog gezien en het is echt een sterk en voetballende ploeg. Maar kansloos zijn we zeker niet ook al moeten we er wel een tandje bijzetten vergeleken met de vorige wedstrijden. Hannover is zeker sterker dan die turkse gasten die hier zijn geweest. Ik ben benieuwd en het zou me verassen als we deze pot zouden winnen, want vind twente tot nu toe opbouwend en verdedigend niet erg sterk. Maar tegen een sterke tegenstander voetbal je altijd beter zie gister ajax.
  Naja ik ben erbij en we zullen zien.

    /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Arnold heeft er wel kijk op en zegt het niet voor niets. Duitse ploegen zijn zo wie zo sterk en gaan altijd door. Maar Twente is ook goed dus verwacht ik een spannende wedstrijd met veel sfeer, vervelen doen we ons niet en de twaalfde man is er ook dus…come on Twente!

    /   Beantwoorden  / 
 5. sjoerd

  zit man united – galatasasaray te kijken. Nog nooit een Engelse thuispubliek zo overstemd zien worden door het uitvak. Galatassaray had al 2 pingels moeten hebben, staat achter, maar had al dik voor moeten staan, maar supporters hebben de strijd in ieder geval absoluut gewonnen, lijkt wel Ajax publiek bij Manchester. Fantastisch zo’n uitvak, hoop dat de Europese Twente tour ook zo wordt qua uitsupport … Krijg er nu al zin in!

    /   Beantwoorden  / 
  1. sjoerd

   en Van Persie zit weer op zijn Oranje niveau…

     /   Beantwoorden  / 
   1. Miura

    LOL!

      /   Beantwoorden  / 
   2. twenteforever

    Volgens Van Persie zelf kwam dat af en toe voor ,het hoorde er bij ….nou dan heeft hij toch verdraaid weinig vorm in oranje laten zien .Vond hem zelf waardeloos en ongeinspireerd spelen .Wordt vervolgd !

      /   Beantwoorden  / 
 6. Dinkeltukker

  Hannover is idd een goede ploeg, maar we moeten nu niet gaan doen dat het ineens ‘ubermenschen’ zijn. Net als Twente kunnen zij er ook maar 11 opstellen en we hebben het bij BVB tegen 020 gezien. 020 zou ook wel even weg worden geblazen door die Gelb- Schwarzewand, maar had daar gewoon kunnen winnen. Ik bedoel maar. Vanavond gewoon f een tikkie uitdelen!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.