Wanprestatie levert FC Twente punt op tegen Helsingborgs IF

FC Twente heeft donderdagavond met 2-2 gelijk gespeeld tegen Helsingsborgs IF. Na een dramatisch begin, een schandalige eerste helft en een waardeloos grootste deel van de tweede helft richtte FC Twente zich uiteindelijk op en kreeg het zelfs nog een enorme kans op de overwinning. Hoewel gerechtigheid in het voetbal natuurlijk niet bestaat, zou dat wel erg veel van het goede geweest zijn. Met een punt mogen wij Tukkers onze handjes heel erg dichtknijpen. Steve McClaren lijkt de draad trouwens ook totaal kwijt. Bij een 1-2 stand konden we hem als een bang schooljongetje nagelbijtend langs de kant zien staan. Dat geeft de Twentse burger moed…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

118 reacties op “Wanprestatie levert FC Twente punt op tegen Helsingborgs IF

 1. TT

  Schandelijk, boyata en die mislukte kastanje nooit meer opstellen!!! Luc mist niet alleen elke kans maar verliest werkelijk elk duel. Die boyata heeft volgens mij nog nooit op een voetbalveld gestaan…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Matn

  Nha dat wordt zondag leuk dan, gdvgdvgdvgdvgdvgdv maar ondaks het schaamtevolle spel red HIJ het ook nog bijna en dat beangstigd mij nog het meest ,wie weet wat HIJ nu weer gaat (be)denken Goed ook weer gehad; voordeel? Slechter kan niet ( hoop ik)

    /   Beantwoorden  / 
 3. 特温特足球

  Kom me niet aan zeiken over succes suporter en dat andere gelul van b.v. Schalke04 op deze site.
  Oprotten met Steve wat schaam ik me als Twente suporter
  Luc ook er uit , dat hebben we lang genoeg geprobeert.
  Schande dat Born niet eens op de bank mag plaats nemen. Weer een blunder van Steve
  Nou ik kan gerust zeggen dat Steve net als eind vorigjaar het team in een dal heeft getrokken met zijn wissel gedrag.
  Ook nog geen een wissel in zijn looptijd bij twente kan ik bedenken die er aan heeft bijgedragen dat we er beter door zijn gaan spelen
  HET IS NU NOG NIET TELAAT OM DE COMPETITIE NOG TE REDEN
  IK ZEG MASSAAL ZONDAG MET DE WITTE DOEKJES IN DE LUCHT

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   ACTIE WEG MET STEVE!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. stephen king

    zielige reactie waar je niets mee bereikt.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 特温特足球

     NEE GEWOON ZE DE HEMEL IN PRIJSEN
     DOEN WE AL BIJNA EEN JAAR

       /   Beantwoorden  / 
     1. stephen king

      natuurlijk moet er wat veranderen maar hier los je niets mee op dat bedoelde ik.

        /  
     2. 特温特足球

      “geen verandering zonder confrontatie!”
      Leer je al bij de bond.

        /  
  2. weltevree

   Successupporter

     /   Beantwoorden  / 
   1. 特温特足球

    struisvogel!

      /   Beantwoorden  / 
 4. phenix

  ach ja dan maar naar zondag,zonder boyata,zonder braafheid,zonder castianios,zonder guiterez,maar met jansen,born schilder weer naar linksback en wisgerhof/bengston. voor de rest,je zet jezelf mooi te kijk voor heel nederland,schaam je diepvolgevreten miljonairs

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   Zal morgen wel weer een filmpje komen waar ze de mee gereisde suporters bedanken voor hun steun met een link naar de losse verkoop voor voor de volgende uefa wedstrijd

     /   Beantwoorden  / 
 5. johan

  zo Joop ook weer blij, want de 2e plek wordt nu al een moeilijk verhaal… Kunnen we ons op de competitie richten en scheelt me weer een reisje naar Hannover.

    /   Beantwoorden  / 
  1. stephen king

   waarom wordt dat moeilijk? gewoon winnen van al die ploegen en je wordt 1ste er is nog niets aan de hand…..

     /   Beantwoorden  / 
   1. 特温特足球

    struisvogel

      /   Beantwoorden  / 
   2. johan

    Helsingborg is met afstand de slechtste, je scoort dus -2 punten vanavond. Ze moeten naar Hannover, waar Hannover dus aan gelijk spel thuis genoeg heeft om Twente voor te blijven. Levante wint zijn thuiswedstrijden, mag Twente uit verliezen en blijft Twente dan nog voor., door de -2 van vanavond. Enige manier om nog door te gaan is minimaal een overwinning in Levante of Hannover en dan mopet je thuis LEvante aan de kant zetten. Geloof je het zelf?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix

     Levante speelde vanavond 80 minuten tegen 10 man, stond 1-0 voor na de rode kaart en penalty en verliest met 2-1, dat moet wel een onoverwinnelijke ploeg zijn. Dacht het niet.

       /   Beantwoorden  / 
 6. Matn

  vMarwijk ?

    /   Beantwoorden  / 
 7. Gio

  het leek wel of twente geen zin had om te voetballen, steve moet zwakke spelers niet meer opstellen. ben blij dat die Botoya een huurling is, die moeten we echt niet kopen en ik begin echt te geloven dat Luc C. een miskoop is, hij is zeker geen speler van 6 miljoen er lopen in de jupiler league betere rond.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Technische Dirk

   Chavalier van RKC :-)

     /   Beantwoorden  / 
  2. jorn

   Geef hem de tijd, ze moeten er een keer in weet ik ook wel, maar eerst rustig afwachten. Hij moet ook weer even wennen. Vind wel dat hij een te grote mond heeft.

     /   Beantwoorden  / 
 8. Cor

  Wat een schandalige inzet en wat een schandelijke vertoning zo kan ik me geen proud to be a tukker noemen Kijk nu PSV wat een inzet Steve wat een vertoning eerst tegen Ajax en nu dit trek aub je conclusie anders doen wij het voor je

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Nee Cor, wij zien dat niet goed. En een man genaamd Hugo Borst (waar ik een gruw hekel aan heb) had het met zijn uitspraak wel helaas bij het rechte eind. Tegen Ajax werd er angstig/Laf gevoetbald, vandaag was het Twente ontwaardig !

     /   Beantwoorden  / 
 9. Red Alert

  Wanprestatie van de hele selectie en een schande voor al de meegereisde supporters. Beste Joop ; compenseer deze groep supporters en laat voor deze kosten de selectie maar opdraaien. Verliezen mag maar ga dan wel strijdend ten onder en niet als een stelletje waslappen. En NEE, ik ben ook geen Nep-supporter maar de spelers ook feliciteerd/complimenteerd op dit blog als het Goed gaat!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 10. johan

  ik herinner me vorig seizoen nog dat Twente met de rem erop speelde in Gelsenkrichen, terwijl de spelers er vol voor wilden gaan in die ambiance, daarna storten we in de afgrond. Er was nets aande hand, een wedstrijd in A’dam met de rem erop, vanavond dit… Heeft Steve de boel weer verkloot, of gaan we de supporters dit keer wel vermaken zondag? Blijkbaar snaprt ie er trouwens geen reet van, hij denkt dat de kritiek komt omdat ze verloren hebben in A’dam, dat zegt ie tenminste, maar verliezen hoort bij het spelletje, het gaat er om of je van je eigen kracht uit gaat of met de staart tussen de benen speelt Steve! There’s an old English saying: It’s better to loose your clean sheets because you got wounded in the battle, than to loose them because you were too afraid to battle and shit your pants!

    /   Beantwoorden  / 
 11. Vestiging Utrecht

  Er is of ontstaat nu een risico dat het vertrouwen in eigen kunnen nog verder daalt. Dan helpt het niet zondag tegen het elftal inclusief de trainer te zijn. Laten we achter de spelers gaan staan zodat ze kunnen laten zien wat ze waard zijn. Ik ga ervoor! In goede en slechte tijden!! (Ok misschien ben ik optimist…maar meer kan ik zondag niet doen vanaf de tribune…)

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   tuurlijk ben ik niet tegen de trainer en het elftal, we gaan er vol voor, maar het elftal ook graag! Ze kunnen het bij mij wel verkloten zondag als ik weer een loopgraventactiek zie of onbegrijpelijke wissels. Laat dan maar een meer offensieve trainer het proberen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. 特温特足球

    Wanneer worden jullie eens wakker we kloten al van af de komst van Steve met dit probleem.
    Bij mij is de maat vol!
    Ga terug naar je eiland.
    Natuurlijk gaat mijn passie voor de club niet verloren.
    maar STEVE GO HOME.

      /   Beantwoorden  / 
 12. wim B

  Afschuwelijk lelijk ongeinspireerd voetbal, Ik wilde haast de tv al uitzetten na 20 min. En dat zegt wat. Ik wordt met name helemaal gek van dat gerondspeel achterin. Als je er nog wat me opschiet zou ik zeggen, ok, maar het levert niets op. Zelfs in de laatste minuut doen ze het nog. Hebben ze dan in godsnaam niets geleerd van onze kritiek bij die wedstrijd van Ajax. Toen ze dit tot ergenis van enkele spelers dit ook deden. Onbegrijpelijk. Ook de uitstraling van onze ploeg is helemaal niets. En dat is toch Steve z’n pakkie aan. Ook de wissel van Rosales??? 20 min voor eind kwamen de zweden de “grens” niet meer over. Wat moet je dan doen. Ja, Braafheid eruit en Born erin. Ik weet zeker als Bulykin op de bank had gezeten was het wel gebeurd. Dus Steve heeft geen vertrouwen in de jeugd. Neem dan die Born niet mee. En Tadic. Wat slecht. Zit de sleet er nu al in bij hem, want in de tweede seizoenshelft bij Groningen was hij ook niets. Drama, Drama en nog eens Drama.

    /   Beantwoorden  / 
  1. wim B

   Als ik Wisgerhof was, zou ik m’n koffers pakken, want met een beetje eergevoel zou ik niet meer voor die Steve willen voetballen. IK ZEG DAAROM NU OOK TEGEN JOOP: IINNGGRRIIJJPPEENN. Enkele vlucht met Ryanair wegsturen naar Engeland.

     /   Beantwoorden  / 
   1. 特温特足球

    Bedankt wim B ben het weer volkomen met je eens
    En Born was niet eens bij de wedstrijd selectie , neem hem dan niet mee Steve
    Die Boyata wil ik echt noooooit meer zien , dit is een slag in het gezicht naar onze eigenjeugd
    Zo stroomt je hele jeugd leeg

      /   Beantwoorden  / 
   2. schalke04

    Groot gelijk! We sturen McClaren weg want dan gaat Castaignos wel scoren.. :S

      /   Beantwoorden  / 
 13. ber

  Schande!

  Mclaren… Dude! Get lost!

    /   Beantwoorden  / 
 14. 特温特足球

  Nou volgens Steve zijn ze vergeten te verdedigen.
  Nou blinde , dat haden wij nog niet gezien.
  Maar hoe kan dat toch, …..wie zet die Boyata er dan in….nou.
  Ja meneer Steve zelf. Zegt hij aan het eind ook nog dat hij redelijk tevreden is over het resultaat. Weer een lul verhaal eerste klas, en ja dat het anders moet tegen AZ als in het begin bij deze wedstrijd…. Nou dat had mijn tante die op bridge zit nog kunnen zeggen.
  MAAR STEVE NIET ALLEEN HET BEGIN DE HELE WEDSTRIJD WAS EEN RAMP.

    /   Beantwoorden  / 
 15. DreeOlee

  wat een loosers hier, 2 wedstrijden slecht gespeeld en moet je eens horen wat een commentaar. Het was een baggerpot, maar om nu iedereen direct naar huis te wensen das wel een beetje ondoordacht. We moeten ervoor zorgen dat de ploeg gemotiveerd wordt zondag en punten pakt ondanks de Europese wedstrijd. Als het zondag weer zo’n baggerpot wordt, dan komt de sleur erin en wordt het nog negatiever. Wie stoat achter twente!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Matn

   2? Wel opgelet de laatste wedstrijden of alleen de eindstanden gezien

     /   Beantwoorden  / 
  2. Red Alert

   Nou beste Dree, er zijn naar deze wedstrijd aardig wat supporters/tukkers meegekomen . Als je dat al niet meer motiveerd om voor deze groep supporters te werken kunnen we liever stoppen om als speler nog voor Twente uit te komen. En jij hebt het over lo(o)sers op dit blog, en dat de laatste twee wedstrijden alleen maar slecht waren. Zoals @matn al zegt : Heb je wel opgelet ? Of zat je al in je winterslaapje medio september ?
   Vind het niet erg als je een eigen hebt of je wilt deze kritiek niet horen, maar laten we als supporter het wel netjes houden dan elkaar meteen uit te gaan maken voor lo(o)ser !
   Misschien heb jij de achterhoede van Twente wel aangezien als de voorhoede omdat het balletje daar wel rondgespeeld kan worden (op wat kleine fatale foutjes na). Dan neem ik het jouw niet kwalijk, ha ha. Gewoon simpel, Twente was kinderlijk- & bagger slecht en zonder enige inzet en dat neem ik ze voor de meegereisde supporters kwalijk. Geld opstrijken is goed maar dan wel met ballen in je broek (karakter)

     /   Beantwoorden  / 
  3. Gio

   triest dat wij moeten zorgen dat de spelers gemotiveerd raken. ik vind dat de spelers bij voorbaat gemotiveerd moeten zijn, het is hun werk hoor! het wordt echt tijd voor prestatieloon of geldboetes, in ieder geval moeten de spelers het beseft krijgen dat ze moeten werken voor hun geld.

     /   Beantwoorden  / 
   1. weltevree

    Weet je wat triest is? Dat er zoveel mieperdjes op dit blog rondhuppelen die vergeten zijn waar we 5-6 jaar geleden stonden. Bij het eerste de beste dipje (slechte slot van vorig jaar heeft aan de bellaberde voorbereiding onder Cootje hebben gelegen – spelers gaven zelf aan te weinig inhoud te hebben) beginnen deze figuren Derksen en van der Gijp na te papagaaien. En al die oproepen aan Joop…. Je gaat toch geen beleid omgooien op basis van twee kutwedstrijdjes?!

      /   Beantwoorden  / 
 16. tukkerwolf

  ben blij dat we nog een gelijkspel hebben gehaald! snap er verder ook niets van. waarom rosales eruit? haal die Boyata eruit! kwam helemaal niets uit! oh ja toch wel: ELLENDE! Rosales gaat ten minste naar voren waar we de laatste 20 minuten moesten zijn! dan hadden we zelfs nog kunnen winnen want ze waren kapot! maar nee we zetten de traagste speler die we hebben erin! landzaat! had jansen er met zijn snelheid ingegooid die had ze allemaal het apezuur laten rennen en hadden we zelfs nog met 2-10 kunnen winnen! Ik heb niets tegen steve maar dit gaat toch wel erg slecht met de opstelling en de wissels! nooit verwacht dat ik het zou zeggen maar was Rutten maar terug. is de laatste trainer geweest die alles netjes heeft opgebouwd bij Twente!

  Reageer morgen wel weer op een genuanceerde manier! nu met een kutgevoel naar bed!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Felix

   Goed idee, want onder Rutten klopten we Groningen 7-1 en Heerenveen 5-1, maar verloren we bij Sparta en Roda JC uit daarna 3-0. En wat hadden we toen een commentaar op Rutten. Oh ja en als we eerder dat seizoen een thuiswedstrijd tegen RKC niet hadden omgebogen van 1-3 naar 4-3 (Engelaar en Kennedy), dan had Rutten waarschijnlijk toen ook op witte zakdoekjes getrakteerd moeten worden. Dus ja, de nuance komt wel weer!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Red Alert

    Weet je wat het is @felix, iedereen haalt nu de hele historie erbij van Twente of Steve eruit Rutten erin, Boyata terug, Tadic uit vorm. Maar na mijn mening is er maar 1 ding wat teld : We weten allemaal wat voor een kwaliteit wij in huis hebben en als er spelers rondlopen die denken dat ze zich voor zo’n match niet hoeven te geven > lekker op de tribune zetten en de jeugd op de grasmat plaatsen. Ik heb meer respect voor jeugdige spelers die alles geven maar niet beter kunnen dan verdwaasde profs die naast hun schoenen lopen. En hiermee gaat Steve op dit moment de fout mee in.

      /   Beantwoorden  / 
 17. Matn

  En HIJ praat nu alweer over “compacter verdedigen”. En cleansheet want als we een cleansheet hadden gehouden dan hadden we deze wedstrijd gewonnen. Jaha HIJ ziet dat dan wel weer goed he pfff was al geen fan van hem(hadden jullie vast al wel door)maar ik ben hem voorlopig helemaal zat. Oooooh zondag: ik hoor hem nu alweer lullen. If we had blablabla cleansheet blablabla specialone blablabla defense blablabla what do you ask tactics? Explane please what do you mean. Shit man ik kan er niet over uit gauw stoppen en naar bed daar heb ik wel cleansheets en een specialone

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Hahahaha, geweldige reactie, maar zo is het wel :-)

     /   Beantwoorden  / 
 18. Ron

  Voel me weer in de zeik genomen door onze coach…
  Boyata proberen een kans te geven in EL nou na een half uur had ik het wel gezien Steve.. En dat trage tempo wat men hanteert om doodziek van te worden…nee ik hou op ga slapen moet morgen werken voor mijn geld ja ik wel….

    /   Beantwoorden  / 
 19. popi jopi

  Wat een wanvertoning. Mc.claren is het compleet in zijn kop geslagen. Deze demotivatie moet toch een oorzaak hebben. Er zit iets niet goed, Joop weet misschien wel de oorzaak. Hoe krijg je als trainer het voor elkaar om een in vorm zijnde speler(Tadic) totaal uit vorm te krijgenn?

    /   Beantwoorden  / 
 20. luca

  OPROTTEN STEVE!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 21. hendrik

  Wat een schande, wilde naar AZ zondag maar ik kom niet, bah, als Munsterman niet ingrijpt (want wie anders)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Edwin

   Hoeveel krediet krijgt Steve nog van het bestuur? Dit kan toch zo niet doorgaan? Of gaan we weer voor de fairplay cup? Co moest vorig seizoen opstappen omdat hij Twente niet liet voetballen en rare beslissingen nam. Deze man tovert nog gekkere dingen uit zijn hoed.

     /   Beantwoorden  / 
  2. schalke04

   blijf lekker thuis. Op jou zitten we echt niet te wachten..

     /   Beantwoorden  / 
   1. 特温特足球

    Nee op mr positifo wel.
    weet je waar we 6 jaar terug stonden en diekman dit en diekman dat.
    Toe jullie …
    Daar gaat het niet om schalke04, onze club wil een top club worden en zijn.
    Dat is wat anders dan leuk mee doen in de eredivisie, je moet dan ook met deze terechte kritiek om kunnen gaan. Ook als suporter van het eerste uur.
    Maar ja niet iedereen kan goed tegen verandering.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jan Schipper

     Zeg chinees wanneer maak je eens jou naam bekend.

       /   Beantwoorden  / 
    2. Jan Schipper

     Dat gekanker over STEF moet eens afgelopen zijn. Wees een positief we zijn als club de beste van Nederland. FC Twente staat boven aan. Zondag gewoon winnen van AZ !!!!

       /   Beantwoorden  / 
     1. 特温特足球

      Klopt en ik heb ook nooit gezegt dat we niet boven aan staan.
      En ik hoop net als jou dat we zondag gaan knallen met ons FC Twente.
      En dit soort wedstrijden en mentaliteit ver achter ons laten.
      Sorry moet stopen ik moet weer bellen de chinees :-)

        /  
 22. goaly

  te groot risico genomen met een niet op elkaar ingespeeld centraal verdedigingsduo. probeer dat uit tegen zwakkere tegenstanders en niet in de EL.
  verder een zeer zwakke vertoning. maak me zorgen over de nabije toekomst. lijkt wel hetzelfde verhaal als einde vorig seizoen te worden

    /   Beantwoorden  / 
 23. Schalke04

  Goedenmorgen!
  Ik ben even helemaal klaar met dit blog, waarschijnlijk tot grote opluchting van velen hier. Wat een niveau! Twente verspeeld punten en dan meteen naar de trainer wijzen.. Wat ongelooflijk simpel volk hier af en toe. zij zouden ook wikzen naar steve wanneer ze aan de diarree zijn. McClaren hoort bij het team en dan treft ook hem blaam, maar niet alles. Tadic zien spelen? Gutierez? Boyata? Braafheid? Dat kan toch niet?? Wat heeft de trainer hier direct mee te maken? Speelt te verdedigend? Hij haalt er 2 uit! Gaan mensen lopen klagen over welke 2! Wat sneu! Jet in Helsingborg!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Ik sluit me bij je aan Schalke, maar dat wisten velen al.
   Felix probeert nog een poging zag ik, veel succes jongen!
   Je kunt het jezelf beter besparen, maakt je alleen maar chagrijnig ;)
   Castaignos grote kans, Schilder 2 super grote kansen, Cabral grote kans… en ik kan zo nog wel ff doorgaan.. als die erin gaan win je de pot nog.
   Maar ja het verwachtingspatroon is veel te hoog he, dat had ik hier al gezien gisteren.
   En als dat beeld al niet klopt met de werkelijkheid ja dan kan ik me voorstellen dat het voor de meeste lui hier van een koude kermis weer komen is.
   Vindt ik de reacties belachelijk, maar goed ik weet nu wel waar het weg komt.
   Ik wens mijn medesupporters veel sterkte en wijsheid toe.
   Schalke04, we spreken mekaar vast wel over een paar maand!

   Groeten

     /   Beantwoorden  / 
  2. Trots

   Ik dacht dat ik vorig jaar een knappe prestatie geleverd had toen ik 1e werd van 3000 twente supporters met profcoach… en 11e van heel nederland (70.000 deelnemers) was… maar als ik de reacties van al mijn medesupporters lees (nu al een tijdje) is het eigenlijk helemaal niet zo n knappe prestatie geweest :)

     /   Beantwoorden  / 
  3. Trots

   Verzoek, dat lied wat gezongen wordt in het stadion vraagt om een correctie:

   Als we winnen, ga ik los.
   Als we verliezen, blijf ik trots!

   Gaat vanaf nu zijn:
   Als we winnen, ben ik trots!
   Als we verliezen, ga ik los!

   Kleine aanpassing, moet kunnen toch?

     /   Beantwoorden  / 
 24. Dinkeltukker

  Ik mag geen cijfers aan de spelers geven op dit bloq, want dan moet je de gehele wedstrijd hebben gezien. Ik heb na die belachelijke 2-0, vlak voor rust, de tv uitgezet en heb een prachtige cd opgezet om mijn opgekropte woede naar de achtergrond te drukken WERKWEIGERING!.Ik ga niet zeggen wat er allemaal aan mankeert, dan ben je morgen nog bezig. Ik vind dat de GEHELE twentse selectie ons supporters voor geheel Europa lelijk, maar dan ook heel lelijk, te kakken heeft gezet. DAAR WIL IK ZE ALLEMAAL HARTELIJK VOOR BEDANKEN!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Dacht je dat heeeeel Europa, kijkt hoe FC Twente het maakt bij Helsingborgs? :)

   Zeg ik, mensen hebben een verkeerd beeld van Twente.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    Zoals RTL 7 de goals van alle wedstrijden laat zien, gebeurd dat ook in andere landen!! En als ze die 2 tegengoals zien, dan liggen ze toch overal in een deuk?!! Een kabouter die tussen 2 reuzen in vrij in kan koppen voor de 1-0. Een 2-0 die breed wordt gelegd op een compleet vrij staande speler terwijl 5(!!!) spelers HELEMAAL uit positie staan. Maar blijf jij maar zoeken naar positieve punten. Die worden steeds minder….

      /   Beantwoorden  / 
    1. Trots

     Mijn medesupporters zijn indd een flink minpunt aan het worden..

       /   Beantwoorden  / 
     1. Dinkeltukker

      Ik kijk naar buiten en het regent hier. Maar bij jou zal de zon wel schijnen…

        /  
     2. Red Alert

      Ben het 100% met @dinkeltukker eens: je wilt deze wanprestatie zien of niet zien. Als je het nu nog steeds niet hebt gezien, kan ik er nog weinig over vertellen. Bij jouw moet alles bij Twente zeker ” Rozengeur & Maneschijn” zijn. Geen ene woord kritisch over Twente willen horen. Maar we moeten wel opjectief blijven met z’n allen in goede maar ook in slechte tijden, Twente altijd blijven steunen. Maar er ook op een normale manier met elkaar over kunnen praten als het een keertje erg slecht gaat is ook een normale gang van zaken. En dat Steve de laatste tijd vreemde wissels uitvoerd waar weinig mensen nog een touw aan vast kunnen knopen is ook geen gelogen item. Ik vindt zelf dat de selectie & medische staf vandaag de koppen zo bij elkaar moeten steken van ” willen wij zo’n vertoning als gisteren nog eens opvoeren………zo Nee, dan pakken we bij eerst beste mogelijkheid meteen de draad weer op, en poetsen we deze kutpot meteen weer van de kaart met een revance.

        /  
     3. schalke04

      bij Dinkeltukker regent het ook wanneer de zon schijnt..

        /  
     4. Red Alert

      Ha @schalke , dan moet hij snel een paraplu kopen,.ha ha. Nee, effe zonder gekheid, we kunnen elkaar er wel van langs geven op dit blog dat heeft gewoon geen zin. Je moet rieel zijn om te zeggen dat wat Twente gisteren heeft laten zien echt kinderlijk was. De sectie heeft inclusief de Techinsche staf gefaald en voor de rest is het basta. Twente dat zijn wij, dus meerdere mensen, dus geen inviduele mensen aan gaan wijzen & ook geen witte zakdoeken maar zand erover en deze blamage compenseren met een puike pot. Er is 1 ding daar blijf ik bij; de meegereisde supporters gisteren moeten wel financieel gecompenseerd worden enwel uit de tukken van de selectie.

        /  
 25. Moeke

  Voetballend was het gewoon zeer slecht gisteravond, dat kan niemand ontkennen. Alleen Chadli liet zien dat ie het kan, maar helaas hij is geen killer voor de goal.
  Meest teleurstellend vond ik de wijze waarop er van achteruit werd gevoetbald. Werkelijk alles breed en terug. En dan heb je aan Brama ook een “goeie”. Douglas heeft helaas laten zien dat ie voetballend heel beperkt is en niet zonder een ervaren secondant kan. Boyata idem dito. Over Castaignos heb ik maar niet meer, ik zie geen enkel aanknopingspunt in zijn prestaties.
  En dan kan meneer Steve het hebben over karakter tonen, feit is dat Twente leek te kunnen voetballen toen de Zweden omvielen van vermoeidheid. Dat zegt genoeg volgens mij.
  Ik kom bijna tot de conclusie dat deze selectie niet zo goed is als we allemaal denken. Of is het toch mede de trainer? Het mist in ieder geval een leider in het veld die de boel neerzet en op scherp zet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Kan ik mij helemaal in vinden. Chadli lijkt allemaal leuk en aardig, maar rendement? 0,0. Tadic wordt m.i. zienderogend zwakker krijg ik de indruk, maar ook hij overdrijft de akties.Tamme Kastaignos krijgt het telkens voor elkaar om een keeper van 70cm.breed te raken terwijl de goal 7 meter breed is. Maar dan het ‘oogappeltje’van Steve Cleansheet: de achterhoede. Ik heb gister misschien gekscherend gezegd dat ik benieuwd was naar Boyata, maar vooral hoe het zou gaan met een bulgaar in de goal, een venezolaan op de rechtsback, een braziliaan/nederlander en een belg in het centrum en dan een nederlander op de linkerkant. Maar je moet toch vaststellen, dat practich 80% van deze spelers geen of niet fatsoenlijk nederlands spreekt. Hoe wil je dan in godsnaam de organisatie in je achterhoede op orde krijgen??? Niet dus! Die gasten verdienen een weeksalaris waar ik een heel jaar voor moet werken, dan mag je van FC Twente i.c. Joop toch verwachten dat hij deze jongens VERPLICHT om op nederlandse les te gaan en ook die “Tommy Cooper” die daar op de bank zit! Dus zondag gewoon Wisgerhof weer als laatste man!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Moeke

    Om Tommy Cooper kan ik nog lachen……

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

     Inderdaad. Maar ik voorspel Steve gigantische problemen als er zondag geen acceptabele partij op de mat wordt gelegd. Het volk wil brood en spelen en ik ben heel bang dat deze trainer ons weer richting 6e plek loodst. Na een goede helft (Hannover) krijgen we er 5 shithelften achteraan. Tuurlijk missen we een Leroy Fer die in topvorm was, maar er blijven genoeg goede spelers over die de kar kunnen en moeten trekken, maar op de een of andere manier lukt het niet en komen die gasten in een neerwaartse spiraal terecht. Dat oeverloze geschuif achterin duidt maar op één ding; een gigantisch gebrek aan zelfvertrouwen. Dat zelfvertrouwen wordt er zeker niet beter op als na een slechte pass of gemiste kans die trainer als een briesend paard het hok komt uitstormen en met pakjes Carvan Cevitam te begint te smijten. Uit persoonlijk oogpunt hoop ik het niet, maar ik ben bang dat Steve de boel niet op de rails krijgt. Maar ik hoop dat ik het allemaal verkeerd heb aan het eind van de rit en dat hij op de schouders door de binnenstad gaat in april/mei 2013.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Trots

      Maar dan wel bij mij en schalke04 op de schouders en niet al die lui die hier om zijn kop schreeuwen ;)
      Steve bij Schalke04 op de schouders en Castaignos bij mij.
      De fans die ze wel door dik en dun steunen en wel zien dat het elftal nog altijd ingespeeld moet worden en tijd nodig heeft en dan tot grote dingen in staat is.

        /  
     2. Moeke

      Je verwoord het prachtig! Denk er net zo over.
      Een trainer moet voor de wedstrijd het werk gedaan hebben op de training en in de kleedkamer. Het is net iedere keer dat Steve nog eens langs de lijn moet gaan staan roepen wat ze moeten doen.
      Maar goed, ik wil ook benadrukken dat de spelers hier zelf een grote rol in hebben. Wie staat op, wie durft z’n collega’s aan te spreken etc. Dat gebeurt helemaal niet. Zo kun je nooit een wedstrijd helpen naar je hand te zetten als het niet goed loopt.

        /  
 26. Twent7623

  Waar ik me het meest aan gestoord heb is het inspiratieloze heen en weer getik van de verdediging en vervolgens de bal aan de tegenstander geven. Boyata, graag eerste boot terug naar manchester. Wat was hij weeer matig nee slecht. Leverde elke bal in.
  Castaignos naar het 2de elftal totdat hij weet waar de goal is, hoeveel kanssen heeft hij nodig. Hij kost ons de punten.
  En alle spelers een deel van de reiskosten laten vergoeden op basis van de geleverde wanprestatie.

    /   Beantwoorden  / 
 27. erwin

  Had ook de neiging de tv uit te zetten, maar dan komt er toch nog weer iets los in die gasten….. Denk dat 1 of 2 spelers heel veel uit kunnen maken en weet zeker dat we met Bulykin naast Castaignos weer de doelpuntenmachine los krijgen en straks met fer erbij weer een motor in het elftal tot die tijd zal iedereen iets extra moeten doen door meer inzet te tonen en zal steve een vaste club het vertrouwen moeten geven in de defensie. Denk ook dat de meesten Twente door de resultaten tegen het rechterrijtje van de eredivisie iets te hoog hebben ingeschat. Komt wel goed en tegen AZ winnen we gewoon en kunnen we nog steeds gaan voor alle prijzen………..

    /   Beantwoorden  / 
 28. frits

  opdonderen met die engelse clown hij weet totaal welke spelers hij op moet stellen als je bengson er in de eerste helft in doet maken die sweden geen 2 doelpunten en adoe je die costanois en die cabral er niet in maak je ook 3 doelpunten meer wat een sukkel die mc claren rot op nu het nog kan

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Haha bengtsson moet nu ineens in de basis?
   2 weken terug kon die er nog geen hout van.
   Lachwekkend

     /   Beantwoorden  / 
 29. jeroen

  weg met mc claren ,luc castoinos , boyata ,rosales , ze kunnen het niet waarmaken

  Overigens ben ik dezelfde als frits hieronder…

    /   Beantwoorden  / 
 30. Harm

  Ben bang dat het zondag gigantisch gaat escaleren in het stadion omdat een verlies tegen AZ op dit moment zeer voor de hand ligt.
  De supporters pikken vanaf nu geen wanvertoningen meer van het beste spelersmateriaal dat we ooit in Twente bezaten.
  Als we zondag verliezen gaan er intern koppen rollen daarvan ben ik heel zeker.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Daar ben ik ook bang voor, Harm. Dat zou mijn Twentehart geweldig pijn doen, maar ook al gaat het zondag wel goed….daarna komen uitwedstrijden tegen Roda JC en onze angstgegner RKC….voorspelt allemaal niet veel goeds.

     /   Beantwoorden  / 
 31. tukkerwolf

  Douglas al weer niet ij selectie Nederlands elftal! Zal hij wel van balen! Na gisteren ook begrijpelijk maar had hem er graag een keer bij gezien. Ben bang dat hij bij van Gal weinig kans maakt!

  Hoop dat hij het positief op pakt en zondag tegen AZ laat zien waar hij toe in staat is!

    /   Beantwoorden  / 
 32. Trots

  Het mooie van Twente was dat het jaar dat we kampioen werden, elk stadion (behalve de vliegende schotel en het calimero home) hoopte dat twente het zou redden en ze gunden ons het kampioensschap.
  Twente is nu een topclub in wording, het hoort er helaas bij dat de supporters meer gaan eisen en verwender zijn geworden.
  Het begint al heel aardig op 020 publiek te lijken en ik denk dat als we zo doorgaan over 2 jaar geen enkel stadion het ons meer gunt.
  Spelers uitfluiten, het zal ongetwijfeld gaan gebeuren zondag als Luc een bal mist, of als het balletje ff achterin rond gaat.
  Tja andere supporters in het land zullen zien van: dat Twente publiek dat is helemaal niet zo mooi als iedereen zegt… het begint op ajax publiek te lijken.
  Ik zie er nu al tegenop zondag…..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   Ik ben het met je eens dat het belangrijk is in het stadion achter Twente te blijven staan. Mopperen mag ook maar witte zakdoekjes en fluiten is niet nodig. Laten we dat maar hier doen op het forum.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Trots

    Dat hoop ik ook.

      /   Beantwoorden  / 
 33. Edwin

  Ik hoop dat de selectie a.s. zondag een positieve reactie laat zien. Zo dramatisch als het de laatste 2 weken gaat. Als de trainer deze selectie niet meer kan motiveren om scherp aan een wedstrijd te beginnen, dat zit hij op de verkeerde stoel. De zaag om aan zijn poten te zagen ligt klaar. Ze moesten zich diep schamen vooral voor de supporters die meegereisd zijn naar Zweden, maar ook voor de velen die thuis voor de buis zaten te kijken. Als zondag weer zo slecht wordt gepresteerd, dan wordt het tijd voor een functioneringsgesprek!!

    /   Beantwoorden  / 
 34. twentemax

  Zondagmiddag witte zakdoekjes……… want dit is niet leuk meer! Verkeerde opstelling, verkeerde wissels, rare tijden wissels, enz… enzz…… ik heb hetzelfde gevoel dan aan t eind vorig seizoen toen we in eerste instantie voor het kampioenschap nog gingen en zo ineens alles verloren. Hoe is het mogelijk, t is diep triest!

    /   Beantwoorden  / 
 35. tukkerwolf

  het word wel erg negatief hier zeg!

  Laten we zondag maar afwachten wat er gaat gebeuren! Ik ben erg benieuwd hoe dit wordt opgepakt door de groep.

  Ben ook niet blij met hoe het nu gaat maar om nu gelijk te beginnen over witte zakdoekjes! houd toch op en ga je neus snuiten verwende snotkinder! Echte keerls hebt geen zakdoeken maar snuiten gewoon van zich af!

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Wat wil jij dan, zo doorgaan?? Het is toch dieptriest hoe het nu gaat en er moet wat gebeuren want dit kan zo niet. Ik denk echt niet dat ze zondag anders of beter spelen! Wat moet er volgens jij gebeuren?? Wat zal maken dat Twente over deze dip komt?

     /   Beantwoorden  / 
 36. WW

  Douglas niet bij oranje selectie! Na gisteren wel terecht denk ik.

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   beter zo, laatate keer heeft ons een vette blessure opgeleverd voor Fer.

     /   Beantwoorden  / 
 37. johan

  dat kan allemaal wel zo zijn en is ook niet mijn idee, maar de reactie na Ajax veroorzaakt dit toch? Ik ben helemaal niet van dat er per se gewonnen moet worden, maar als je hoort wat Steve zegt dat als je verliest je kritiek krijgt , bla bla bla. Dan lijkt het dat ie niet snapt waar het echt om gaat. Als het tegenzit datn moeten we supporten ook al staan we 15e , maar men is nu vooral bang om te voetballen en dat komt omdat ze dat wordt aangepraat. Ik hoorde Steve al weer zeggen, if we play like that against AZ then we get killed. Pffff ik zie het al weer aankomen, tikkie breedm, tikkie achteruit zondag. Gewoon van eigen kracht uitgaan, tomeloze inzet en dan zien we wel wat de stand is na 90 minuten. Nu weer van die bangmaakpraatjes, doet de spelers geen goed en krijg je inderdaad 11 angsthazen

    /   Beantwoorden  / 
 38. Matn

  Zondag wordt een mentale test volgens McCl…… Goh wanneer heb ik dat voor het laatst door hem horen zeggen. Wanneer komt de zelfkritiek(self-criticism ja echt die term is er ook in het engels, dan zou je toch haast denken dat HIJ dat woord ook kent. Alhoewel ik hoor eigenlijk altijd de zelfde engelse onzin( woorden) bij zijn intervieuws. McCl….. Ik ben geen fan van zijn spelopvatting en zal het ook nooit worden deze man moet gewoon een clubje in italie gaan zoeken want ik weet zeker dat zijn “cattenacho” (zal wel verkeerd gespeld zijn, maar ik wil ook niet eens weten hoe je het schrijf) daar beter wordt gewaardeerd dan hier. Zolang hij wint(!!!???) zal het nog wel los lopen maar ik kom niet alleen naar FCT om ons te zien winnen maar ook om een leuke wedstrijd(opvatting) te zien. En ja ik wordt liever tweede met leuk en attractief voetbal dan gelukkig landskampioen met dat billenknijpende en ergerlijke McClvoetbal, want uiteindelijk zal over de langere termijn dat meer opleveren.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   Het zit blijkbaar tussen de oren.

     /   Beantwoorden  / 
   1. johan

    Die Steve laat drek tussen de oren ontstaan. Spelers moeten in hun eigen kracht geloven (zie ook Frank de Boer reactie na Real, is precies wat ik bedoel). Steve probeert helaas alleen maar allerlei gevaren aan te geven, als wij straks zingen “welkom in de hel”wordt niet de tegenstander bang maar onze eigen FC…. Allemaal omdat ze de kop vol is geluld met gevaren..

      /   Beantwoorden  / 
  2. wim B

   Denk dat het meer een mentale test wordt voor ons, Supporters. Want wat was ik er ziek van!

     /   Beantwoorden  / 
 39. ber

  Het was bagger.. steve moet t anders doen.. technische staf heeft Gvd toch óók wat te bepalen?
  Fct uitfluiten ? Nooit.. al worden we laatste…

    /   Beantwoorden  / 
 40. Trots

  Weekend!
  Nou mannen, veel wijsheid gewenst voor dit weekend.
  Ik roep jullie op niet te gaan fluiten als Castaignos een kans mist. Niet met witte zakdoekjes gaan zwaaien als Steve een wissel doet.
  Dat gaat averechts werken, we staan nog altijd 1e, we zitten in de beker en spelen europees.
  Dit elftal heeft super veel kwaliteit, maar moet ingespeeld worden dat heeft tijd nodig.
  Ik weet in de top heb je weinig tijd, maar wij zijn toch Twente?
  Geef de jongens vertrouwen, ook de trainer en ga er achter staan met zn allen zondag.
  Az thuis is super lastig dus als wij er dan ook nog niet achter staan dan kun je gerust uitgaan van een nederlaag.
  Fluiten? krijgen de spelers niet meer vertrouwen van en dan knallen ze hem er niet ineens wel in.
  Wat jullie ermee doen moeten jullie zelf weten, ik ben alleen bang dat als de supporters zich zondag gaan uitten dat dit zeker niet ten goede gaat komen aan het resultaat en de verdere voortgang van onze FC.
  Veel wijsheid toegewenst aan een ieder.
  Goed weekend

    /   Beantwoorden  / 
  1. IJscoman

   Als er inzet en strijd is zal niemand gaan fluiten.Maar als de inzet net zo is als tegen VVV Venlo en Heernenveen,die clown weer eens onbegrijpelijk wisselt en er oeverloos wordt rond getikt dan is het niks meer dan terecht dat het publiek kritisch is!!

     /   Beantwoorden  / 
 41. simon

  we missen ruiz heel eg wat een voetballer wat een klasse

    /   Beantwoorden  / 
  1. Peter K

   We hebben kwaliteit en creativiteit genoeg, we missen alleen een coach die als een kerel durft te voetballen. Je ziet gewoon hoe onzeker iedereen is…

     /   Beantwoorden  / 
  2. johan

   geef die gutierez zijn minuten en we zullen zien! Ruiz begon ook slecht. Zag in ieder geval in de dramatische 1e helft al een fantastische voorzet van hem, die Boyata inkopte. Ben er van overtuigd dat ie met dit soort dingen gaat strooien als ieveel vaker basisplek krijgt.

     /   Beantwoorden  / 
 42. twentemax

  Nee geen witte zakdoekjes maar LAKENS, grote witte CLEANSHEEETS!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Peter K

   moest toch even lachen om deze reactie na alle tranen die ik gelaten heb na deze wedstrijd :)

     /   Beantwoorden  / 
  2. twenteforever

   een groot spandoek met daarop ; PLAY FORWARD, NOT BACKWARD PLEASE !
   Een ding om je dood te ergeren >>>dat gepiel naar achteren !gvd alle snelheid gaat er zo uit ,zag afgelopen maandag exact het zelfde spelletje …alle ballen vanaf de keeper ingespeeld naar de backs of centrumverdediger en net zo weer terug !iedere keer weer .Snapt nou niemand die verantwoordelijk is bij Twente dat zoiets niet werkt zolang je geen voetballers op die plekken hebt die dat absoluut niet kunnen ?>
   Nog een ding om je over te buigen >>> waarom wordt er nooit van afstand geschoten op de goal ? alleen maar dat gebrei ,liefst tot in de goal !

     /   Beantwoorden  / 
 43. phenix

  we missen helemaal niemand,ze meoten de ballen er gewoon in schoppen,schop je de helft van alle kansen erin die ze tot nu toe hebben gekregen waren ze zowel europees als in nederland nog steeds ongeslagen geweest. maar ja het is nie zo en mcclaren mag wel meer risico in het spel leggen

    /   Beantwoorden  / 
 44. Gert

  Ik had na enkele minuten al gezien dat het fout zou gaan. Het eeuwige balletje breed, tikkie achteruit, balletje weer breed, foute pass en de 1-0 ligt binnen. En die Boyota, hoe is het in vredesnaam mogelijk dat dit heerschap een contract heeft bij Manchester City. En dan ons scoutings apparaat, hoe komen ze erop om en die Boyota en Castaignos op te halen. Miljoenen verslindend.
  Douglas niet geselecteerd voor Oranje, dat is niet de schuld van Douglas maar van dat stelletje ,,kunstenaars” om hem heen. Met zulke ,,artiesten” kom je toch in de problemen!! En dan het wisselbeleid van die Steve, om te huilen is het. En…..we spelen niet 2 slechte wedstrijden nee, tel daar RVVH bij, en Heerenveen en VVV thuis, ook dramatisch, de uitslag verbloemt veel. Al vaker heb ik gezegd, probeer onze eigen jonge spelers eens, we zijn al jaren een van de beste opleidings instuten bij de KNVB, alleen zien we er niets van. Wie grijpt erin?

    /   Beantwoorden  / 
 45. Tukker-Terror

  Boyota heeft een huurcontract getekend bij Twente, waar hij minimaal zoveel minuten moet spelen, kan niet anders…

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   Kan die man dan niet in de winterstop naar 020?

     /   Beantwoorden  / 
 46. johan

  Ik wil zondag de spirit van de pot tegen Bursaspor zien! Martens is er niet bij zondag bij AZ en wij missen Fer, dus dat strepen we tegen elkaar weg. Kom op Twente rol ze op en niet geloven in de gevaren van AZ die Steve jullie allemaal weer wil doen laten geloven. Die Altidore man die weet niet eens hoe die een bal moet schieten en scoort alleen per toeval. Die Maher is een goede voetballer, maar zal in de rust gewisseld worden anders komt ie te laat thuis voor Sesamstraat. Zo kan ik nog wel even door gaan met de analyse van de tegenstander, daar is geen Bill Beswick voor nodig. Dus geen gelul over de kracht van AZ plaese! zij hebben half zo veel punten als wij ja! D’r op en d’r over dus.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gert

   Die Altidore maakt doelpunten op een wijze waarvoor ik graag naar het stadion ga, die spits van ons heeft nog moeite om een bal 3 meter recht vooruit te schieten en meneer verdient daar meer dan € 500.000 mee. Laat McClaren er nou eens eerst voor zorgen dat we aanvaardbaar voetbal spelen, de spelers op de goede plaats neer zetten en laten wij vooral naar ons zelf kijken voor we met kritiek op andere ploegen komen

     /   Beantwoorden  / 
   1. Jan Schipper

    Daar ben ik helemaal eens. Aantrekkelijk voetbalspel dat hebben we nodig. Niet steeds de bal laten rond spelen en de bal in de ploeg houden. Laat Steve nu maar kiezen voor AAAAAAAANVALLEN. Natuur moet er ook verdedigd worden. Laat morgen zien wat FCT waard is. AAAAAAAANVALLEN en scoren. a.u.b……..

      /   Beantwoorden  / 
 47. sjoerd

  Iets heel anders, wist ik nie: Boschker heeft wereldrecord!

  De Feyenoord-speler Schaken is met zijn dertig jaar een debutant op leeftijd. Hij zal echter, mocht hij komende interlands aan spelen toekomen, niet de boeken ingaan als oudste debutant. Die eer is toebedeeld aan FC Twente-doelman Sander Boschker die in 2010 op 39-jarige leeftijd (en 224 dagen) debuteerde in het vriendschappelijke duel met Ghana (4-1 winst). Daarmee is de Twente-goalie nog steeds de oudste debutant aller tijden, ook wereldwijd gezien.

    /   Beantwoorden  / 
 48. hendrik

  Ze kunnen topwedstrijden spelen en daarin elk team verslaan.” Uitspraak van Steve over komende wedstrijd tegen AZ, leuk om te horen voor de spelers van zijn eigen club ipv te zeggen we gaan er vol tegenaan en zorgen dat we ze gaan verslaan. We hebben veel betere spelers en kunnen elk team in de eredivisie verslaan….ugh ! Die Steve wat een tekst !

    /   Beantwoorden  / 
 49. Harm

  Lees zojuist op Twentefans dat die Engelse angsthaas alweer mooi angstig bezig is.
  AZ kan iedereen verslaan dus we moeten gewaarschuwd zijn.
  In plaats dat die eikel schrijft: AZ gaan we zondag even afschminken
  Hij blijft gvd iedere keer de angsthaas uithangen.
  Eruit met die vent.

    /   Beantwoorden  / 
 50. stephen king

  pardon?????

    /   Beantwoorden  / 
 51. hennik

  pardon???

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.