Kaartverkoop voor Hannover-uit van start

Heden ochtend om acht uur start de kaartverkoop voor de Europa Legaue-wedstrijd tegen Hannover 96. Het is de verwachting dat dit veruit de best bezochte uitwedstrijd van de groepsfase zal zijn. FC Twente heeft 2.200 kaarten gekregen, waarvan er vandaag 500 in de vrije verkoop gaan via deze website. De overige kaarten worden verdeeld onder de supportersverenigingen. Wees er snel bij, want de kaarten worden verdeeld op volgorde van binnenkomst van de aanvragen.

Update (10:02 uur): Alles uitverkocht!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

11 reacties op “Kaartverkoop voor Hannover-uit van start

 1. johan

  ik ben d’r bij en geen Gelsenkirchen grappen qua opstelling aub anders wil ik van Joop graag weten of dat lekker voelt om supporters te naaien… als we ten onder gaan dan altijd strijdend, elke wedstrijd . Na passeren van je beste spelers vorig seizoen ging alles daarna mis ,hoe kan het ook anders, die spelers wilden maar al te graag in die ambiance. Laat dat een dure les zijn geweest! MAar ik ben er wel gerust op, we hebben namelijk niet veel energie verbruikt afgelopen zaterdag…

    /   Beantwoorden  / 
 2. eef fct

  Nu wordt er weer gevraagd naar een vol uitvak tegen R.K.C.nou wat moeten we er doen,kijken naar dat slaapverwekkende voetbal van onze FCT.dacht het niet!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. vakkiep

   Eef het voetbal is idd niet goed maar snap niet wat zeurders als jij nog in het stadion doen.(als je er al bent)

   Ik ben ook niet tevreden maar ben wel in hart en nier fct supporter en word er langzamer hand een beetje zat van dat mensen negatief zijn .

   blijf lekker thuis en kijk eredivisie live dan!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. eef fct

    Vakkiep,ik zit al sinds 1972 in het stadion,kun jij die wedstijd nog herrineren van een paar jaar terug tegen feyemoord uitslag 3-3,toen zorgde bosvelt dat er nog een speler van ons uit moest ,weet je het nog???deze wedstrijd werd gespeeld ongeveer half november/begin dezember erg koud dus!!!!maar ik denk dat zo’n beetje iedere twentesupporter over de kook was,en niet alleen door de slecht fluitende scheids Jol,maar vooral door de twentespelers,wat een passie wat een strijd,wat een voetbal,een mentaliteit van kom maar op ,wij zijn FC.TWENTE Enschede,en nu met die Pipo aan het roer wordt iedere wedstrijd gespeeld om maar vooral geen tegen goal te krijgen.En kom nu alstuwblieft niet met een uitspraak van ,ja met deze Pipo werden we wel kampioen,maar in het jaar van het kampioenschap hebben we ook al geen fatsoenlijke wedstrijd gezien,maar ja toen hadden we nog Kufo,Perez,en stoch,arnoutivic,en niet te vergeten Ruiz,wisgerhof nog een stuk jonger,Enz,Enz,Dus met andere woorden ik ben geen teletekst supporter,ben altijd in het stadion,ook nog wel eens uitwedstrijden ,ook wel eens europese wedstrijden,maar niet sinds Schalke uit,werden we ook al genaaid door die Pipo!!!!!!.nu hoef je het niet met me eens te zijn ,maar ik ben ook een TWENTESUPPORTER IN HART EN NIEREN!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Trots

     Dan ben je een Twente supporter geworden die te verwend is geraakt, of de realiteit uit het oog verloren is… Een niet realistisch beeld heb… waarom ik dat denk? Dat heb ik nu al veeeeeel te vaak proberen uit te leggen hier en dat ga ik dus niet weer doen.
     Maar ben blij dat er weer wat meer mensen op dit forum zijn die ook vinden dat er teveel gezeikt en negatief gedaan wordt…

       /   Beantwoorden  / 
     1. eef fct

      Trots meen je dat nou echt??ik heb het over voetbal,ik wordt liever aan het eind van het seizoen 5 de met super en goed voetbal dan dit gezeik en dan kampioen.kunnen de tegenstanders ook wel wegblijven en erom tossen met dit voetbal!!Sorry!!!!!

        /  
     2. Trots

      En ik wordt liever met minder mooi voetbal kampioen dan dat ik met super leuk gaaf aanvallend voetbal 5e wordt… sorry…

        /  
 3. twentemax

  Juist, ook al is het voetbal niks wel blijven staan achter Twente. In voor en tegenspoed!! Ook al zie je dingen die je liever anders had. En de beste stuurlui staan aan wal.

    /   Beantwoorden  / 
 4. rene

  Aan de ene kant snap ik eef wel aan de andere kant Trots ook wel. Eef heeft natuurlijk groot gelijk dat er in dit Twente totaal geen passie zit. En natuurlijk wordt ik ook liever kampioen dan 5e. Maar……
  toon wel passie en zorg in ieder geval dat er een beetje lijn komt in het spel van ONS Twente, want dat is ver te zoeken. En misschien helpt het dat er nu eens een vast elftal komt te staan, zodat ze weten waar ze aan toe zijn, want automatismen zie ik ook weinig en dat krijg je alleen als je met een vast elftal speelt. En wat zou ik het mooi vinden om eindelijk weer eens een goede wedstrijd van Ons Twente te zien want dat is lang geleden. En ja laat die Bengston maar eens staan een paar wedstrijden want zo slecht doet ie het niet, en ja ik zie ook progressie bij Castaignos (wou dat elke speler van Twente zon inzet toonde). Verder ben ik wel van mening dat Mc. Claren het niet voor elkaar krijgt om dit Twente aan het voetballen krijgt, en dit is niet negatief bedoelt maar het is gewoon een feit. Kijk een barcelona zullen we nooit worden, maar goffer gooi er eens wat strijd in en ik wil dat clean cheat gelul niet meer horen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. eef fct

   Dit vind ik nu een eerlijke reactie van een echte voetbal liefhebber,dank je wel rené

     /   Beantwoorden  / 
   1. rene

    tja is mijn mening

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.