FC Twente won ooit eerste ‘prijs’ bij Levante

Het is dat de zon nog schijnt en de temperaturen aangenaam zijn, want anders was het na de domper van afgelopen zaterdag in Kerkrade en de zeperd van Jong FC Twente gisteravond in Almelo allemaal wel heel treurig geweest. In de aanloop naar het Europa League-duel tegen Levante UD in Valencia kunnen we dus wel iets vrolijks gebruiken. Dat vrolijks bood FC Twente ons vandaag via de eigen website. Ooit wonnen wij Tukkers namelijk onze eerste prijs tegen Levante. En wel op een door de Spaanse club georganiseerd toernooi in augustus 1973. Het was natuurlijk zo’n tamelijk nietszeggend toernooi in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar toch, de ‘reuzenbokaal’ was voor de in Twente achtergebleven supporters reden om een heuse huldiging te organiseren. Lees het hele feel good verhaal hier.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.