Zonnige beelden uit Valencia

Terwijl de herfst in Nederland haar intrede doet maakte RTV Oost bovenstaande sfeerbeelden in het Spaanse Valencia, stad van wetenschap, kunst en sport. Opdat wij vast in Europese sferen komen voor morgenavond, wanneer ons Tukkers de Europa League-ontmoeting met Levante UD wacht. Wel jammer dat Paul Schabbink steeds in beeld komt.

17 reacties op “Zonnige beelden uit Valencia

 1. twentemax

  Och, laat Paul toch! Al hoor ik hem ook liever dan dat ik hem zie! Ik houd mn hart vast morgenavond, hoop een mooie wedstrijd te zien en winst??????? We wachten af, het kan vriezen het kan dooien. COME ON TWENTE!!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. ber

  Braafheid misschien niet vd partij… mooi!
  Kunnen we eindelijk een.vergelijking maken met de wedstrijden dat hij wél meedoet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Matn

   Zou nog mooier zijn als McCl……. Een paar maand uit zou vallen

     /   Beantwoorden  / 
   1. 特温特足球

    maand??

      /   Beantwoorden  / 
    1. Matn

     Jaar?

       /   Beantwoorden  / 
 3. Matn

  Sorry maar ik moet het kwijt, ik zit nu naar die club uit amster…. te kijken en ik hoop dat McCl…… dat ook doet spelen vanuit je eigen kracht en spelen om te winnen en verrek ook dan kun je winnen( mss verliezen ze nog maar zo verliezen of op zn McCl…..s het is toch een verschil) SPELEN OM TE WINNEN EN NIET SPELEN OM NIET TE VERLIEZEN

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   Vergeet het maar! Daar gaan we weer….. McClaren: ‘Ze doen het erg goed. De kracht van Levante is hun manier van spelen. Ook hebben ze aangetoond thuis erg sterk te zijn. Ze scoren niet veel, maar geven ook nauwelijks doelpunten weg. Dat geeft aan dat ze een prima organisatie hebben staan.’ Morgen weer met poep in de broiek en pap in de benen op het veld tegen het STERKE Levante. Gadverdamme houd alsjeblieft een keer op en kijk wat je zelf kunt

     /   Beantwoorden  / 
   1. Moeke

    dit soort zaken brabbelen tegenwoordig alle trainers in zo’n nutteloze persconferentie. de trainer van Levante zegt andersom hetzelfde. geen waarde aan hechten.

    kwalijker is het als Steve de hele dag zo tegen z’n eigen ploeg kletst en de tegenstander groter maakt dan ie is. het is goed om te weten waar de sterke en zwakke punten van je tegenstander liggen,maar blijf aub uitgaan van eigen kracht. en dat zie ik te weinig terug bij Twente op het veld de laatste tijd.
    maar who knows, vanavond………

      /   Beantwoorden  / 
  2. eef fct

   Hallo Matn,het doet mij ook zeer om te zeggen ,maar Frankie de Boer doet wel aan Supporters binding en gaat op z’n amsterdamse bluf te keer.

     /   Beantwoorden  / 
 4. hendrik

  Helemaal gelijk Matn. En wat zegt McClaren weer: “In deze poule willen we elke thuiswedstrijd winnen en in de uitduels een goed resultaat halen”, uh een goed resultaat, ik hoop toch dat ie winnen bedoelt, ook al is het een oefenpot, winnen en 90 minuten gas geven. Winnen, gedrevenheid, passie en geloof in eigen kunnen. Toppers moeten onder druk kunnen presteren. Als Levante de namen van de topspelers van Twente horen en deze toppers uit de catacomben komen moet Twente al bij wijze van spreken met 1-0 voorstaan.

    /   Beantwoorden  / 
 5. johan

  hahahah ff offtopic: van halssjjt op tv over manchesjjter shitty

    /   Beantwoorden  / 
 6. Wim B

  Als Guturriez (ipv W.J.) vanavond weer niet in de basis staat, dan weten we gelijk de spelopvatting van Steve. Dan wordt het bibberknieenvoetbal. Ik zie liever Hotseklotsenbegoniavoetbal met als eindstand 3-5 dan dat gezever van 0-1 met dat oeverloze rondspelen achterin.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   @ Wim B. Bedoel je niet ipv Wout Brama? ik vind Willem Janssen namelijk offensiever (denken) dan Woutje…

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wim B

    Nee, Woetje speelt naar mijn mening goed als er om hem heen (Fer en Gutierrez) aanvallend wordt gespeeld. Wout is een ruimer. Ok beter kan altijd. Maar Willem moet gestuurd worden en dat kan Wout niet doen. Maar er moet wel een bewaker cq defensieve middenvelder zijn. Zeg maar een Jan Wouters. Dus twee creatieve en één defensieve. En nog wat, Willem komt in de kleine ruimte te kort.

      /   Beantwoorden  / 
    1. weltevree

     We hebben vorig jaar gezien hoe Wout presteert als hij de enige verdedigende man is op het middenveld in ‘grote’ wedstrijden (Benfica, ajaks)… Goeie suggestie man!

       /   Beantwoorden  / 
 7. Dinkeltukker

  Ik zou vanavond graag een dusdanige prestatie willen zien waarvan we naderhand kunnen zeggen; daar kunnen we wat mee en dat geeft de twenteburger moed voor de komende weken, En misschien raar, maar dat mag wat mij betreft best een 2-1 nederlaag zijn.Maar dan wil ik Steve in eigen persoon de spelers van het veld zien slepen, omdat ze van hartstocht, inzet en passie het ene been niet meer voor het andere kunnen zetten.Is dat teveel gevraagd? Dacht het niet!

    /   Beantwoorden  / 
  1. eef fct

   Helemaal mee eens Dinkeltukker

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.