FC Twente verliest geflatteerd van Levante UD

In een wedstrijd waarin FC Twente bijna een uur heel aardig speelde, zelfs een overwicht had, een bal van Nacer Chadli op de lat uiteen zag spatten en een prachtdoelpunt van Dusan Tadic zag worden afgekeurd, verloren wij Tukkers uiteindelijk geflatteerd met 3-0. Hoewel FC Twente in de tweede helft wel terugzakte qua niveau, mag toch ook de rol van de arbitrage niet onbelicht blijven. Het vijftal uit Rusland gaf FC Twente in een aantal cruciale situaties opzichtig het nadeel van de twijfel. Bijvoorbeeld door Levante een strafschop te geven toen Douglas eigenlijk helemaal geen hands maakte. Maar los van deze en andere vermeende arbitrale dwalingen heeft FC Twente nog altijd het juiste spoor niet gevonden en blijft het vooralsnog onvoldoende. Wat moeten we doen?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

84 reacties op “FC Twente verliest geflatteerd van Levante UD

 1. twentemax

  Een andere trainer en de zweep erover!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Harm

  En dat wil zich nog steeds bijna TOP ploeg noemen.
  FLOP ploeg is een betere benaming.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Moeke

  inderdaad een aardige 1e helft maar deze ploeg heeft geen scorend vermogen, geen lef en geen beleving. daarnaast worden spelers alleen maar slechter lijkt het.
  de oplossing? je kunt moeilijk de hele selectie eruit gooien dus toch de trainer.

    /   Beantwoorden  / 
 4. ber

  Helaas krijgt steve het niet op de rit.
  Rkc uit kan weleens fataal voor m worden…
  Verbeek alvast inlichten!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Harm

  Deze ploeg is met 2 woorden samen te vatten:
  MISPLAATSTE ARROGANTIE

    /   Beantwoorden  / 
  1. Supporter

   Waar slaat dit op?????? Ga eens ergens ander lopen zeiken.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Gert

    Nee, jij moet de realiteit aanvaarden!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. weltevree

     Die realiteit van jou is dan razendsnel opgetrokken naar nivootje Real en Barcelona! Accepteer nou toch dat je maar ‘gewoon’ Twente bent, met een begroting waarme je in Spanje en Engeland normaal gesproken STIJF onderaan staat! Erger me kapot aan al dat omhooggevallen commentaar van al die TOESCHOUWERS hier.

       /   Beantwoorden  / 
     1. 特温特足球

      de bij dat je weltevree bent ik nie

        /  
 6. Harm

  Dit elftal heeft in de competitie ook ver boven hun stand geleefd.
  Je zult de komende weken nog eens zien hoe het in elkaar klapt tegen de sterkere tegenstanders.
  De klad zit er dit jaar alweer vroeg in.

    /   Beantwoorden  / 
 7. 特温特足球

  Nu de trainer vervangen anders is het sezoen er ook nog aan
  Er komt ook nog een zwaare tegenstander aan voor de beker.
  Steve zegt hier over “een uitstekende ploeg met gevaarlijke spelers, spelen in de beker altijd goed, gevaarlijk in de omschakeling en zeker niet onderschatten”

  Wat begin ik dit zat teworden, al het leuke verrasende is weg, de beleving en voor niemand bang zijn…..er is niets meer van over.
  ….jammer
  En begin me niet meer te zeiken we staan boven aan en weet je waar we weg komen
  WEET JE WAAR WE NAAR TOE GAAN ….NAAR DE KLOTEN MET DEZE TRAINER!!
  de Chinees.

    /   Beantwoorden  / 
  1. JanSchipper

   Bamipangang is ook heel lekker chinees. GodverderJus wat een klooten wedstrijd. Die Steve moet de pan in, met flink wat sambal erbij. Wordt nu een wakker spelers van FCT, zo kan het niet verder. Peper in jullie kont en laat zien dat je FC Twente waardig bent. Steve moet weer op cursus, hoe leer ik beslissen.

     /   Beantwoorden  / 
 8. twentemax

  RKC en Den Bosch weten al wat ze moeten doen tegen Twente, zo simpel is het! No guts no glory. Maar voor de 12e man vind ik het gewoon triest, wij maar kaarten kopen en onze longen uit het lijf schreeuwen. Daar mag nu zo langzamerhand wel wat tegenover staan en dan bedoel ik gewoon pit en strijdlust en verder niks.

    /   Beantwoorden  / 
 9. henk uut losser

  MCCLAREN FLIKKER OP!!!!!!!! EERSTVOLGENDE THUISWEDSTRIJD INGANGEN BLOKKEREN EN WITTE ZAKDOEKJES VOOR DEZE TWEEDERANGS ENGELSMAN!!!!!!!!!!!!!!!

  KAN DIT ZOOITJE (DOOR HEM) BIJ ELKAAR GEKOCHTE MILJONAIRS MAAR NIET AAN HET VOETBALLEN KRIJGEN!!!!!!!

  OPDONDEREN!

    /   Beantwoorden  / 
 10. (niet meer) trots

  Helaas, doek valt voor McClaren. Wat een drama dit. Heeft alle ruimte + tijd en vooral geld gekregen van Munsterman, wat achteraf ook een fout blijkt te zijn…

    /   Beantwoorden  / 
 11. Gino

  Wat moeten we nog met meneer McClaren?

    /   Beantwoorden  / 
 12. Zonnig Valencia

  Steeeeeeeeeeeeeeve het zwaard van Damocles hangt boven jouw hoooooooooooooofd…..

    /   Beantwoorden  / 
 13. Harm

  Als meneer verstandig is houdt hij de eer aan zichzelf en vertrekt uit Enschede.
  Hij krijgt dit kapitaal niet meer aan de gang.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Harm

  Joop pak je verantwoordelijkheden alvorens het te laat is en we ook in de competitie heel veel punten gaan verspelen.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Matn

  (Janko, Jangoal, jangoal); alle gekheid op een stokje we verliezen niet alleen door de zeer dubieus fluitende arbitrage het team staat gewoon, na ongeveer een half jaar(!!!!!!!?????) nog steeds niet goed, niet aankomen met geblesseerden. achterhoede/middenveld elke week dezelfde fouten waaruit tegenkansen/doelpunten vallen een voorhoede welke muv Castaignos schitterend kan spelen maar eigenlijk te weinig creëerd. Castaignos komt gewoon nog veels tekort dus waarom laten staan, puur omdat hij zoveel heeft gekost? We hebben ook jeugdspelers die het beslist niet minder zouden doen. Verder vind ik die keeper van ons ook ver beneden zijn ( volgens mij) kunnen spelen. Tsja zoals inmiddels al wel bekent ben ik en was ik geen fan van onze Steve McCl……. Maar nu begin ik me toch echt zorgen te maken. Nu even vloeken in de kerk maar mss is het wel beter dat we de eerste twee wedstrijden gaan verliezen( weet mag het eigenlijk niet zeggen) zodat de clubleiding echt wakker wordt en er spijkers met koppen geslaan gaan worden: jongens met zulke spelers zulke resultaten pfffff op naar zondag en wie weet

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gio

   jammer dat ze Gourye weg hebben gedaan, ik denk dat hij beter is dan Caistanjos.

     /   Beantwoorden  / 
 16. Methew

  Als je der wat over zegt gaat meneer de blogmaker je bericht verwijderen. De waarheid mag nie gezegt worden. Maar blijf het gewoon doen hoor Jacky boyy. 2 kut spitzen die geen club waard zijn. Maar wel onze eens ambitieuzde Twente. En Joop een stuk tape om zen muil te houde over dingen waar die geen verstand vn heb. Twente heeft elk seizoen weer een verrassend blamage in het elftal.
  Vorige was het de vleugel met de Jong en nu precies anders om. Haha wat een lol.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Matn

   Beetje teveel gedronken?????

     /   Beantwoorden  / 
 17. Wim B

  Wat is het begin van het eind?? Hoelang mag Steve nog blijven, daar gaat het om. Wanneer zie je dat? Wanneer grijp je in? Allemaal beslissingen die Joop en Aldo moeten nemen. Neem van mij nou maar aan dat zij heel graag top willen zijn, maar niet in hun doen en laten. Daar zijn ze nog te provinciaals in. Nee, dit duurt te lang dat Steve ontslagen worden. Het zal pappen en nat houden worden met Joop en Aldo. Maar wat wij allemaal allang weten is dat Steve geen vertrouwen meer heeft van de supporters en dat is het begin van het einde. Wil je echt een topclub zijn dan moet je onvermijdellijke keuzes maken. En dat is STEVE GOING ENGLAND.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Wim B

  Vervolg: ik wil nog wel zoveel zeggen dat ik het niet meer doe. EINDE.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Rick053

  Scheids was slecht.
  Twente was slecht.
  Cabral en Castaignos ONTHUTSEND slecht
  De wissels? Wil ik het niet over hebben.
  RKC kan wel eens de laatste wedstrijd zijn voor Steve. Kunnen we hem veel kwalijk nemen? In mijn opinie, nee. Deze man kan gewoon niet beter en de club heeft het gewoon verkeerd ingeschat. Hij kan beter de eer aan zichzef houden en zijn behaalde prestaties laten voor wat ze zijn.
  Nieuw probleem: Wie gaat hem opvolgen? Verbeek? Bij AZ loopt het anders ook niet 100% en op Jans zit ik ook niet te wachten.
  Heel misschien wil van Marwijk of Andries Jonker. Of zit ik nu te dagdromen?

    /   Beantwoorden  / 
 20. Edwin

  Be benieuwd hoe lang Steve nog voor de groep staat. Dit kan toch zo niet langer. Zo veel kwaliteit in de groep en dan met de week slechter gaan spelen.

    /   Beantwoorden  / 
 21. Schalke04

  Moeke zegt: je kunt moeilijk de hele selectie eruitgooien dus dan masr de trainer. Je geeft dus zelf al aan hoe simpel de redeneringen zijn van de tjappies hierboven.. Je mist Bjelland, Fer en Bulikin.. Elke linie een goede kracht.. Gisteren verloren we de wedstrijd omdat de russische scheids een extra bonus uit China op zijn rekening kreeg bijgeschreven.. schiet Chadli de bal erib, wint Twente gewoon met 0-2.. Maar dan is het zeker ondanks McClaren! Ga lekker Derksen in de kont kruipen: “als McClaren zijn pak drinken weggooit dan valt hij zijn eigen spelers af, hij geegt ermee aan dat het niet zijn schuld is, ik word er onpasselijk van..” Hoe ver kun je het zoeken om McClaren klein te krijgen!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gert

   He Schalke04, jij hebt toch geen vuiltje in je beide ogen gehad de laatste weken? Jij kon dan toch ook zien dat onze FC zeker niet beter is gaan voetballen, eerder wordt het met de week slechter. Hij McClaren is verantwoordelijk voor de prestaties en niemand anders. Het is zijn taak de spelers te motiveren, strijdlust te tonen en heel belangrijk de juiste spelers op de juiste plaats neer te zetten. Welnu, hij slaagt erin om steeds weer dezelfde stomme fouten te maken. Dan zet hij regelmatig Boyata op de backplaats, dan weer Landzaat erin op het middenveld en die is al lang niet eredivisie waardig meer, zet Schilder op de bank en laat Castaignos maar aan modderen terwijl jeugsspelers geen kans krijgen of worden verkocht (Gorye) Ik ben kotsmisselijk van McClaren. Enkele reis Engeland met die kwast.

     /   Beantwoorden  / 
   1. 1990copy

    Mee eens goed gesproken

      /   Beantwoorden  / 
  2. Trots

   Ik blijf het meer eens zijn met jou Schalke04, haha en heb vertrouwen genoeg in mijn eigen voetbalkennis en verstand dus ik vindt het lastig hoor… mijn medesupporter overtuigen gaat er niet meer van komen haha maar goed.
   Ik vindt dat ze geen realistich beeld hebben maar goed.
   Castaignos komt er wel, die heeft tijd nodig. Hij speelt ongelukkig, maar denken ze echt dat met Bulykin het beter gaat? Dat is een spits met een neus voor de goal, maar zoals twente nu speelt gaat hij ook geen ballen krijgen hoor… en snel is Bulykin allerminst… dan opperen sommigen onze jeugd… nou Born zal het best leuk doen maar gaat er natuurlijk ook nog geen 6 in schieten in zijn eerste jaar hoor.
   Ik begrijp de opstelling van Steve ook niet altijd, ben bijvoorbeeld helemaal geen fan van Braafheid (in zijn eerste seizoenen bij Twente wel, maar nu is het nog niet wat) Dus ik had gisteren Schilder gedaan op linksback.
   Je geeft het terecht aan dat het gemis van Fer erg belangrijk is voor dit Twente, want ik denk dat het middenveld nu het grootste obstakel is… Mensen hier begrepen nooit waarom Guttierez nooit in de basis begint, Guttierez gaat een hele grote worden ben ik van overtuigd, maar moet zich ook nog aanpassen.. dat gaat in stapjes… dat is ook geen Ruiz die er meteen staat.
   Dus dat is ook wel te verklaren.
   Landzaat in de basis, oke heb ik ook wel mijn twijfels mee gehad maar de uitleg dat hij de hele selectie wil gebruiken lijkt me ook fair… als een trainer dat wil is dat zijn goed recht… je kunt wel zeggen van: je moet in een vaste opstelling werken… maar in Engeland speelt elke club met een roulatiesysteem…. en je houdt je hele selectie tevreden waardoor ook successen geboekt kunnen worden… dat is afwachten…
   Tja en nu we 3-0 verliezen gaan mensen lekker door met waar ze de hele maand al mee bezig zijn: Steve neersabelen maar die scheids die beslist de wedstrijd hoor… Als dat doelpunt van Tadic telt, krijg je een hele andere wedstrijd… dan had je niet verloren in Spanje… Maar goed, dat weten jij en ik… ;)
   We laten ons verrassen, zondag gelukkig kans op een snelle herkansing…

     /   Beantwoorden  / 
   1. Trots

    En een fitte Janssen en Schilder voor zondag!

    Europees wordt nu trouwens een moeilijk verhaal denk ik, je moet wel winnen van Levante thuis… Hannover wint van de zweden dus komen al op 10… Dan moet je bij Hannover winnen of gelijkspelen maar dat zie ik niet gebeuren… En als Levante dan wint van de zweden dan is het al klaar… dus Europees zie ik ons niets meer halen… Psv en 020 wel dus daar gaan ook weer mogelijkheden liggen voor wat betreft de titel…

      /   Beantwoorden  / 
   2. Daan

    Mooi gesproken Daan. ben al dat negatieve gelul van die verwende supporters die geen verstand van voetbal hebben ook meer dan zat. Objectieve gefundeerde kritiek zit er blijkbaar niet meer in. Jammer.

    Gisteren zat gewoon alles tegen. Goede eerste helft van Twente. Tweede wat minder.

    Verder heb ik er alle vertrouwen in. Mclaren is de juiste man en de selectie is prima! Al dat geroep om een andere trainer…. kansloze reacties van in mijn ogen geen supporters. Ze willen maar een ding alles kapotpraten! Helaas heb je die dus blijkbaar ook hier!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Moeke

   @Schalke, ik geef er alleen maar mee aan dat Steve verantwoordelijk is, maar dat de spelers ook naar zichzelf moeten kijken. Na een aardig begin van de competitie heb ik deze ploeg slechts een enkele fase in een paar wedstrijden behoorlijk zien voetballen. Momenten dat het erom ging (Bursaspor, Hannover). Ben benieuwd wanneer onze Joop daar iets over gaat zeggen, dat deed ie afgelopen jaar in de winterstop…..
   Hoe kun je de afwezigheid van Bulykin aanhalen? Die heeft in de wedstrijden dat ie meedeen op mij geen enkele indruk gemaakt. Fer wel, Bjelland niet bijzonder. Maar zoals ik eergisteren al schreef, misschien speelt dit toch een grote rol.
   En hoezo wint Twente gewoon als Chadli scoort en/of de goal van Tadic niet wordt afgekeurd? Ik heb deze ploeg vooral zwak zien voetballen nadat ze voorkwamen……
   Maar goed, zondagmiddag weer een opportunity voor het team om een onuitwisbare indruk te maken.

     /   Beantwoorden  / 
 22. Gert

  Je komt op tijd thuis, gaat lekker met moeder de vrouw eten, laat de hond uit en gaat lekker voor de buis genieten van FC Twente. Tenminste dat is het scenario. Een kleine 2 uur later, je zegt niets meer tegen je vrouw, kijkt elkaar vervelend aan en de sfeer in huis is verpest. Ga zo door McClaren, jij jaagt de vaste FC Twente supporters weg van de club. En Joop/ Aldo een tip: laat de club niet kapot maken door deze clown uit Engeland, die nergens iets gepresteerd heeft (2010 kampioenschap? schrijf die maar gerust op het conto van Rutten) Deze man met al zijn gewenste aankopen heeft ons (FC Twente) een vermogen gekost. Grijp in aub. Adriaanse werd weg gestuurd en toen werd er echt veel beter en aantrekkelijker gespeeld dan nu onder McClaren En toen kregen jeugdspelers nog een kans terwijl zijn aankopen op de meest vreemde posities elke week mogen falen. Erg frusterend voor onze goede jeugdspelers en nog erger de supporters hebben totaal geen vertrouwen meer.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Haha dat is wel heel sneu als je een slechte wedstrijd van Twente een avondje met je vrouw laat verpestten… zal ze blij mee zijn… zo krijgen vrouwen ook een hekel aan voetbal ja!

     /   Beantwoorden  / 
  2. Trots

   En weet je zeker dat de kwaadheid en het chagrijnig zijn kwam door Twente of maybe door de beslissingen van de scheids?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Moeke

    Trots, bij mij allebei. Scheids om te huilen, en Twente dat na de rust niet meer fatsoenlijk tot een aanval en kans kwam, behalve uit de counter waar Rosales op de keeper schoot.

    Kijk, zoveel kansen hebben de Spanjaarden ook niet gehad, maar wat Twente creert is al niet heel veel maar wordt ook niet benut.
    Te weinig scorend vermogen, en dat ligt niet alleen aan Luc hoor.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Dinkeltukker

   200% mee eens!!!!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 23. Ko Wierenga

  Steve donder op jonge mafkees. Zeker weten dat mijn zakdoekje gaat zwaaien as thuiswedstrijd

    /   Beantwoorden  / 
 24. Dinkeltukker

  Kreeg ook nog gelijk dat ik gisteren zei dat die paljas Danny Landzaat in de basis zou zetten! HOE LANG LATEN WE ONS NOG VOOR DE GEK HOUDEN JOOP!!!!Trots en Schalke04 zoeken iedere keer nog naar excuses waarom het zo slecht draait,heel bewonderenswaardig, maar dat zijn ze al vanaf juli aan het doen, terwijl doorgewinterde kenners allang doorhebben dat dit helemaal de verkeerde kant opgaat.Zondag volgt een oerlelijke, afgrijselijk, moeizame, tenenkrommende 1-1 tegen RKC uit Waalwijk. Dan volgen Vitesse, Feijenoord en Utrecht. Ik hoop, dat die laatste 3 wedstrijden Steve al niet meer op de bank zit. Met de kerstdagen staan we een punt of 7 achter de koploper als Joop met Steve door blijft gaan. Ik voel helemaal mee met Gert. Telkens denk je weer; ha, vanavond lekker avondje Twente kijken en die lullo van Mclaren krijgt het dan weer voor elkaar om mijn en onze avond flink te vergallen. Als dat de doelstelling voor dit seizoen is, laat het even weten want dan lever ik mijn jaarkaart in en ga andere dingen doen die wel leuk zijn.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   1) terwijl doorgewinterde kenners…… Vorig seizoen 1e van 3000 twente supporters met profcoach, en 11e van 70.000 nederlanders…. dus dat neem ik gewoon al niet serieus… snap je ;)

   2) en dat je lekker avondje twente gaat kijken en dan je avond vergald wordt is omdat er geen realistisch beeld van dit fc twente is! De selectie is helemaal niet zo geweldig als we allemaal dachten aan het begin van het seizoen… In nederland doen we mee om de prijzen, maar nederland stelt ook geen drol voor…. is wel een leuke competitie, dat wel! En we doen gewoon mee om de titel hoor, maar het spel is nog niet denderend indd… maar dat komt echt wel… en tot die tijd doen we gewoon mee om de titel.

   3) Lekker je seizoenskaart inleveren dan, tip: in amsterdam schijnen ze de pannen van het dak te spelen ga je lekker daar kijken!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    1. In duitsland zeggen ze; auch ein blindes Huhn findet mal ein Korn.Zoek maar eens op wat dat betekend..
    2. Gelul, ze hebben een prachtige selectie en dat ze kunnen voetballen hebben ze de eerste helft tegen Hannover laten zien en thuis tegen Burkaspor.
    3. Het gaat mij er niet om waar ze wel de pannen van het dak spelen. Ik wil een signaal afgeven, dat het op deze manier niet verder kan en ik denk de meesten met mij. Ik heb bewondering voor de die-hards, en tot beperkte hoogte kan ik heel veel incasseren, maar als het genoeg is dan is het genoeg en daar zijn ze bij Twente heel hard mee op weg als je het mij vraagt.

      /   Beantwoorden  / 
   2. 1990copy

    Trots rot toch op met je 11 plek
    Dat houd in dat er nog 10 man beter kijk had op het spelletje
    Laten die nu ook op dit blog zitten
    Ik krijg het idee dat je een speler bent, heb totaal geen idee wat er aan de hand is onder de suporters

      /   Beantwoorden  / 
   3. schalke04

    Geweldig! Mee eens!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Moeke

   Ik denk dat Steve extra ervaring om Guiterrez heen wilde hebben omdat het een Europees duel betrof.
   Wat ik niet snap is dat je juist gisteren Felipe in de basis zet en in de competitie bijn niet.

     /   Beantwoorden  / 
 25. Matn

  Toch fijn jullie weer te horen/lezen Schalke en Trots en dat meen ik echt, nu mijn vriend McCl….. Nog weg of een snel besef van inzicht bij die man en wie weet wordt het toch weer een genot om naar Twente te kijken, verliezen hoort erbij een scheids die je dr influit of mee hebt hoort erbij blunders, prachtige acties ook dat hoort er allemaal bij maar een coach die dr m.i. weinig tot geen verstand van heeft daar kun je wat aan doen

    /   Beantwoorden  / 
 26. hendrik

  Woede om arbitrage. Speel die woede tegen RKC en Feyenoord in de eerst komende 2 competitieduels er vanaf.
  Alle spelers moeten kunnen aanvallen en verdedigen. Bij de keeper begint de aanval. Zorg eens voor een verrassende opstelling om tegenstanders in verwarring te brengen. Tegen RKC moet dat kunnen. Een 442 opstelling met Schilder Douglas Bengtsson Rosales en een middenveld met Tadic Brama Guitierrez en Janssen en voor Chadli en Bulykin.
  De winnaar is strategisch en tactisch verder dan de verliezer en dat moet ook wat zeggen over McClaren.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Een 4-4-2 opstelling heb ik eerder deze week of vorige week al geopperd. Maar jij hebt het over verwarring zaaien bij tegenstanders, maar deze engelse paljas zaait alleen verwarring bij zijn eigen team.

     /   Beantwoorden  / 
 27. twentemax

  Tuurlijk was die scheids een klojo maar als Twente met power en pit de mouwen had opgestroopt dan hadden ze nog kunnen en moeten winnen! Zoek het maar eens bij jullie zelf spelers! Onnodig balverlies kun je wel trainen! Ik ben benieuwd hoe dit team zondag tegen RKC voor de dag komt. En natuurlijk missen we Fer, Bulykin en Bjelland maar blessures horen erbij en elke ploeg heeft die pech. Maar spelinzicht en concentratie en spelen met trots dat mag je toch verwachten van deze groep. Hevige teleurstelling maakt dat je negatief wordt en dat is kloten en wil ik niet maar wat zal er moeten veranderen zodat ze wel een wedstrijd goed en met mooi voetbal kunnen winnen????? Ik hou mn hard vast zondag, wij staan bovenaan, nog wel…

    /   Beantwoorden  / 
 28. Hons

  Mcclaren rot op naar Engeland

    /   Beantwoorden  / 
  1. schalke04

   sneu..

     /   Beantwoorden  / 
 29. 'BK

  Mcc doet toch niks verkeerd?
  Vertel mij eens wat hij allemaal heeft fout gedaan..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   @’BK, hij heeft maar één grote fout gemaakt…door terug te komen naar onze FC

     /   Beantwoorden  / 
  2. weltevree

   Kunnen ze niet; het is allemaal simpel ‘kut’ roepen vanaf de zijlijn. “FC Twente Online …. hier zitten de beste stuurlui.” Zeer toepasselijk bannertje! Argumenten mbt blessures van (begin dit seizoen) cruciale basisspelers als Fer en Bjelland wil men niet horen. Gecombineerd met een onrealistisch verwachtingspatroon doordat we een paar jaar (te) goed gepresteerd hebben. Het is puur en alleen geblèr, omdat McClaren er op tv graag wat clicheetjes uitgooit en weigert (in de openbaarheid) kritisch op zijn spelers te zijn… Lekker allemaal vd Gijp en Derksen nababbelen jongs! Goed zo! Erg jammer dat we tegenwoordig blijkbaar voor 90% met dit soort stripfiguren op de tribune zitten.

     /   Beantwoorden  / 
  3. Gert

   Ben jij die vervelende wefstrijden in de veste vergeten dit seizoen? Wel met veel geluk gewonnen, dat wel maar het spel was bedroevend. En dan de wedstrijden tegen Ajax en Helsinhgborg en nu uit bij Levante, veel krediet verspeeld en het aanzien tot het nulpunt gedaald. Joop, grijp in, NU!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    @ Gert, ik zou er verder geen moeite aan verspillen. 98% op dit bloq en idem dito op andere twente-fansites weten wel beter. Een enkeling durft het zelfs te wagen als excuus aan te dragen dat ene Bulykin geblesseerd is. Eentje die al helemaal heeft bewezen niet in dit systeem te passen. Kijk, en nu zeg ik ‘systeem’ en dan beginnen die blinde vinken weer te roepen dat ik zeg dat hij niet bij Twente past. Zo kortzichtig zijn ze…dus verspilde moeite.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Edwin

   Hij krijgt de ploeg niet aan de praat. Zoveel kwaliteit en dan zo slecht spelen. Dat geldt niet alleen voor gisteren avond. Roda uit was ook bagger. Hij maakt op dit moment geen spelers beter.

     /   Beantwoorden  / 
 30. Wim B

  Stand van Zaken: “De oorzaken”……………………………….
  Spelers die het “Net Niet” etiket van mij krijgen opgeplakt als je zoals Joop wil, dat Twente een topclub moet en wil zijn: Braafheid, Bengtson, Mihailov, Cabral, Gyasi, Bulykin en Brama. Spelers die het in zich hebben, maar door vormverlies er nog niet zijn: Castaignos, Tadic. Nou tel dit allemaal eens op, en vermenigvuldig dit eens met de kwaliteit van clubs in de eredivisie. Dan kom je tot de volgende conclusie. Voor Nederland komen ze tekort op Psv en Ajax. Internationaal helemaal niets. Twente heeft eigenlijk maar 3 topspelers: Chadli, Fer en Tadic. 2 ervan zijn we kwijt aan blessures en vormverlies. Dan moet Chadli het doen. Nee dat lukt niet en al helemaal niet niet met zo’n trainer.

    /   Beantwoorden  / 
  1. jeroen

   ja klopt fer .chadli, tadic zijn toppers de rest hooguit subtoppers

     /   Beantwoorden  / 
 31. rene

  nou nou ik was ook heel negatief voor deze wedstrijd jongens… maar…
  Ik vond Twente de eerste helft goed voetballen , en dat zon scheids dan een zuiver doelpunt afkeurd en een bal op de lat dan kun je ook zo 2-0 voorstaan en krijg je een heel andere wedstrijd. Tevens zat er eindelijk in de eerste helft een beetje lijn in het voetbal. Maar…. de 2e helft was weer dramatisch. De wissel Cabral kan me echt niet bekoren. Die jongen is veel te licht voor dit niveau. Tevens mag je tegen deze ploeg natuurlijk nooit 3 doelpunten tegen krijgen. Want zo goed was deze ploeg ook niet. Kort samengevat dacht ik dat MC Claren het in de eerste helft het eindelijk een beetje voor mekaar had, maar dat werd in de 2e helft net zo hard weer teniet gedaan. Ik weet niet meer wat ik er van moet denken. Goffer kunnen ze dan echt niet 1 hele wedstrijd normaal niveau halen? Niet europees waardig kan ik dan alleen maar zeggen. En in de eredivisie? Het zal nog moeten blijken

    /   Beantwoorden  / 
 32. hendrik

  Cabral is waanzinnig goed, zit niet voor niets bij Jong Oranje.

    /   Beantwoorden  / 
  1. rene

   Moet hijeerst nog laten zien. Gister was hij dramatisch en voegt totaal niets toe. Maar ja hij is ook nog jong

     /   Beantwoorden  / 
 33. Peter

  Wat een gezeur allemaal!!!
  Ze staan eerste in de competitie
  In de beker nog erbij
  Europees nog gehaald ondanks matig einde vorig seizoen.
  Oftewel… gaat helemaal goed. Lijkt wederom een goed seizoen te worden zoals de afgelopen zes jaren al. Ik ben wederom blij en trots wat hier allemaal is bereikt de afgelopen zes jaar!!!

    /   Beantwoorden  / 
 34. twentemax

  Wedstrijd van gisteren net nog terug gezien. Laten we blij zijn dat Tadic nog heel is. Dit was rood en werd niet gegeven, die scheids heeft wel heel veel kapot gemaakt. Ik wil gewoon trots op Twente blijven ondanks al dit vervelende gedoe, maar het valt zwaar.

    /   Beantwoorden  / 
 35. Edwin

  Als Twente wil overwinteren in de EL, dan is er maar één advies : 3 * winnen.

    /   Beantwoorden  / 
 36. jorn

  Ik was echt een Mc Claren fan, hij speelde goed positiespelend voetbal, was voor niemand bang en had het verdedigend op het rit. Clean-sheet was belangrijk maar scoren ook.

  Nu is er niks geen durf meer, Clean-sheet is nu in een keer het belangrijkste terwijl je makkelijk met z’n selectie bij aanvallender spel meer kan scoren en dus ook misschien meer kan tegen krijgen. Levante was ook z’n goed voorbeeld. Speelde te verdedigend (vond ik) en ging te veel voor de clean-sheet, dan krijg je er 1 a 2 tegen en vervolgens is wedstrijd gespeeld. Terwijl als je aanvallender had gespeeld Levante naar achteren moest, je misschien wel 1 a 2 keer zelf had gescoord, dan moet Levante komen, ben je als verdediger zelfverzekerder en kun je met de ruimte voorin misschien scoren.

  Nu moet ik wel zeggen dat de scheids erg slecht was (omgekocht??) Een paar fouten kan maar 4 cruciale is wel erg veel.

    /   Beantwoorden  / 
  1. jorn

   desondanks blijf ik altijd mijn club steunen en blijf ik trots dat ik voor Twente ben, want ooit, dit jaar of volgend jaar of wanneer dan ook, worden we weer kampioen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. 1990copy

    Daar gaat het ook niet om
    Iedereen draagt op zijn manier Twente een warm hart toe
    Maar dat wil niet zeggen dat er wat moet gebeuren.
    Met de plette dur veur en dan der deur!!
    En dat heb ik nog nie vuil a zee dit joar!

      /   Beantwoorden  / 
  2. sjaak

   4 is niet veel, dat is gewoon overduidelijk. kom op hey, die goal afkeuren was al belachelijk, maar ik heb nog nooit een penalty zien geven voor een elleboogbal, zoals Douglas zijn arm hield. niks gestrekt gewoon in de zij, waanzin. en dan die 3e goal, vol met de arm op de bal. overduidelijk als de Uefa serieus is met gokmafia tegen gaan , dan stellen ze die Rus nooit meer aan en gaan ze direct zijn financiële handel en wandel na, maar ja volgens mij zit de Uefa er ook zelf in , anders was er al lang bijv. doellijn camera ingevoerd, maar ja dan wordt match fixen ook een stuk lastiger he. Tjongejonge kan er nog net over uit, wat een amateuristische matchfixing zeg, zo is voetbalkijken niet leuk meer.

     /   Beantwoorden  / 
   1. sjaak

    kijk dat bedoel ik dus, gadverdamme als ik dit lees krijg ik toch een gore smaak in mijn bek, geen woord over dubieuze beslissingen, nee een goede overwinning van LEvante en dan ook nog spelers van Twente çiteren’jajaja, de boel verdoezelen is dat. Tuurlijk speelde Twente een drama 2e helft, maar ze hadden met 1-0 voor moeten staan met rust en met 11 tegen 10 bij een normale scvheids, dan was er niks aan het handje geweest …. http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2013/matches/round=2000356/match=2009962/postmatch/quotes/index.html

      /   Beantwoorden  / 
 37. stephen king

  komt allemaalgoed dames/heren en wij beginnen met rkc uit te winnen.

    /   Beantwoorden  / 
 38. Harm

  Spelen met een spits die niet scoort en die er gewoon geen pepernoot van kan vreet aan een team.
  Altijd het gevoel hebben met 10 man te spelen breekt je dan conditioneel op.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ron

   En maar wachtten op Bulikyn, doet waarschijnlijk weer niet mee, zucht!

     /   Beantwoorden  / 
 39. Broer van Nacer

  Nacer Chadli, Twente vooruit
  We hebben niet een goed resultaat vanavond. Levante creëerde meer kansen dan ons en verdienen hun overwinning. Als we hadden gescoord in de eerste helft het beter zou zijn geweest, het is niet gebeurd, dus na Levante scoorde we waren niet in staat om ze te overwinnen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. hennik

   we hebben gescoord in de 1e helft en een mooie goal ook, alleen waren de regels anders afgelopen donderdag

     /   Beantwoorden  / 
 40. Wim B

  McC wil revanche tegen RKC!!! En als dat niet gebeurt???? Wat doen we dan?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wim B

   Net zoiets als van Badr Hari verloren, dan geef ik m’n kleine broertje wel een optater om te laten zien hoe goed ik ben. Dit zijn geen vergelijkingen, Steve.

     /   Beantwoorden  / 
 41. eef fct

  McClaren: ‘Beide ploegen zullen zich zondag willen revancheren’.ja hoor daar gaan we weer

    /   Beantwoorden  / 
 42. arie

  Zoals altijd zitten de beste stuurlui altijd op de tribune. In de huidige situatie is dat ook niet erg moeilijk. Verwacht dat ploeg snel klaar is in europa en dat mc dan in winterstop ons toneel via achterdeur zal verlaten. Ophouden met elkaar de loef af te steken en de ploeg te bekritiseren. Ze zullen toch echt met huidige selectie door moeten en laten we 200% focussen op competitie. Fijn weekend.

    /   Beantwoorden  / 
 43. hennik

  kom op Steve bewijs mijn ongelijk morgen! Zwaar gemotiveerd Twente aan de aftrap, je hebt de beol scherp gekregen vanaf de eerste minuut vol erin met soepel combinatievoetbal en van de 1e tot de aatste minuut een grasopvretend Twente dat gewoon vaneigen kracht uitgaaat en met een 1-4 overwinning huiswaarts keert.

    /   Beantwoorden  / 
  1. eef fct

   En werden we allemaal weer wakker!!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Matn

    Ach het was een leuke droom maar toch elke keer weer hoop je dat hij het eindelijk gaat snappen het moet toch een keer doordringen sorry ik was weer in slaap gevallen

      /   Beantwoorden  / 
 44. Technische Dirk

  Schilder linksback. Edson op de bank.
  Midden: Janssen-Brama-Tadic
  Voor; Gyasi-Castaignos-Chadli

  Alleen de winst telt.
  Niets minder, anders Steve Mclaren back to England. Met de winterstop moeten we 5 punten los staan van nr. 2.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.