FC Twente reist af naar Duitsland zonder Robbert Schilder

FC Twente is woensdagmiddag per spelersbus afgereisd naar Hannover voor het oefenduel Europa League-duel met Hannover 96 donderdagavond. Robbert Schilder, Nacer Chadli, Nikolay Mihaylov, Jerson Cabral en Denny Landzaat bleven achter in het land tussen Dinkel en Regge. Robbert Schilder is een nieuwe naam in de ziekenboeg. Hij ondervindt hinder van zijn knie en wordt met het oog op de competitie gespaard. De beloften Joey Pelupessy en Mirco Born maken wel deel uit van het reisgezelschap. Tenslotte reist – voor wat het waard is – ondergetekende vanavond achter de Twentse karavaan aan. Bier und Bratwurst!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

121 reacties op “FC Twente reist af naar Duitsland zonder Robbert Schilder

 1. TWENTEFAN

  Voorlopig GEEN Bier und Bratwurst voor onze voetballers! Maar eerst scoren en winnen !!! Geen gelul het is maar een oefenpotje. Dran-met-die-poot, en winnen van Hannover-96.

    /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Gewoon winnen morgen en 6 december! Laat maar zien wie er voetballen kan.

    /   Beantwoorden  / 
 3. 特温特足球

  Tja weer een groep Twente suporters die genaaid worden, en hun trip gaan maken naar H96 om een B elftal tezien tikken. Ze blijven nu achter omdat ze in de ziekenboeg zitten.
  Sparen heet dat voor de competitie, schijt hebben ze aan de mensen die dure kaarten kopen en een dag vrijnemen en een reis maken om een leuke pot voetbal tezien.
  Geef mij maar de instelling van Verbeek met AZ zij stonden er in de competitie vorigjaar net voor als wij nu. Maar ondanks het gevaar van blesures enz gingen ze er max voor.
  Ze zijn geen kampioen geworden maar die instelling weet ik mij beter te herineren dan de lands kampioen dat jaar.
  Daar wordt je als suporter trots op.
  Ja TROTS dat ben ik al een hele tijd niet meer……….
  Nu zal schalkeo4 en onze blog trots wel zeggen ga je toch leker daar na toe.
  maar je kunt ook niet makelijk van ouders veranderen, je kunt ze wel laten nadenken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. sjoerd

   is natuurlijk belachelijk de handdoek te gooien als je nog niet uitgeschakeld bent. Stel levante gooit er met de pet naar of er staat daar weer een belchinees of rus te fluiten maar dan tegen Levante. Dan kan het nog alle kanten op.

     /   Beantwoorden  / 
  2. sjoerd

   los daarvan zie ik morgen liever een Bron en een Pelupessy het gras opvreten dan het schijtvoetbal van de laatste weken waarin een puntje wordt vastgehouden als een gladde keutel tussen de billen

     /   Beantwoorden  / 
 4. IJscoman

  Al die foto’s die ik zie van de trainingen van FC Twente wordt er geouwehoert en gelachen.Zou het niet zinvol zijn is fatsoenlijk te gaan trainen.Oja Kastanje de man van 6 miljoen trainde op koppen met Mulder.Nou als je iemand die 6 miljoen heeft gekost nog moet leren koppen!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. schalke04

   Je hebt volkomen gelijk! Spelers van 6 miljoen horen thuis te zitten met de handen over elkaar, zij kunnen namelijk alles al! :S

     /   Beantwoorden  / 
 5. hendrik

  A-elftal opstelling, volgens mij wordt het dit: Boschker, Rosales, Wisgerhof, Douglas, Braafheid, Brama, Janssen, Gutierrez, Castaignos, Bulykin en Tadic.
  Reserve op de Bank: Fer, Bengtsson, Born, Pelupessy, Fernandes, Breukers.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wim B

   Boyota voor Wisgerhof.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Trots

   Landzaat of Pellupessy voor Guttierez

     /   Beantwoorden  / 
 6. rene

  Tja chienees, aan de ene kant begrijp ik je wel hoor. Het zit allemaal nog diep van vorig jaar met Schalke. Maar mijn mening is nu op dit moment dat ze de europa maar moeten laten schieten, het heeft gewoon geen zin dit jaar. En als je eerlijk bent vind je dat zelf ook. We moeten gewoon geen risico nemen met belangrijke spelers. Fer ook gewoon aan de kant houden en zorgen dat zondag iedereen weer een beetje fit is. We hebben dit jaar blessures genoeg gehad. En dan zorgen dat we een keer een paar wedstrijden met helzelfde elftal spelen en de automatisme er een beetje in komt. Deze weken zijn gewoon ontzettend belangrijk voor het kampioenschap en zorgen dat je bij psv in de buurt blijft of erover heen. Dus mijn mening is GAAN VOOR HET KAMPIOENSCHAP. Tevens is dat ook belangrijk voor het volgend jaar voor nieuwe spelers belangrijk. Deze komen eerder als je champions leuage speelt of Europa.

    /   Beantwoorden  / 
  1. sjoerd

   jij lult al net als Steve en doet net of het geen top atleten zijn… Weet je wie moet oppassen dat ie niet te veel loopt , mijn ouwe pa van 75 anders valt ie neer, woirdt KNETTERGEK van dat gelul dat ze niet goed spelen omdat ze teveel spelen. Man Castaignos speelt nog net zo zondag als 6 weken geleden, dus laat me niet lachen. Steve zet de mensen op de verkeerde plek, heeft dat niet door, en denkt dat het aan andere zaken ligt waardoor die de beker en europaleaugue moet laten schieten. Nee Steve, je moet de mensen fatsoenlijk neerzetten en motiveren. Maaar we zullen na de wedstrijd in Hannover wel weer gaan horen hoe gevaarlijk PEC Zwolle is…

     /   Beantwoorden  / 
 7. sjoerd

  bier und bratwurst!

    /   Beantwoorden  / 
 8. schalke04

  Gerucht dat Djurisic er bijna met Twente uit is..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Bron?
   Zou mooi zijn, hoewel ik laatst hoorde dat hij ongeveer 5 miljoen zou moeten kostten?
   Zal wel wat minder worden maar toch weer een behoorlijke transfersom?

     /   Beantwoorden  / 
  2. Tukker 72

   Zou een zeer slechte investering zijn.
   Djuricic is een diepgaande middenvelder met veel loopvermogen.
   Zulke types hebben we genoeg (Janssen/Fer).
   Twente heeft creatieve spelers nodig die een bal vast kunnen houden en verdelen.
   Het meest noodzakelijk is een balvaste spits, waarbij scorend vermogen helemaal niet zo belangrijk is.
   Het scoren gebeurd dan wel door spelers die om de spits heen spelen (chadli/fer/tadic etc).
   Armenteros zou een geweldige optie zijn en is na dit seizoen ook nog eens transfer vrij.
   Daarnaast spelers gewenst die op het middenveld een bal in de ploeg kunnen houden. Landzaat kan dat geweldig, maar wordt een dagje ouder en is vaak geblesseerd.
   Duarte zou een goed alternatief zijn.

     /   Beantwoorden  / 
   1. jorn

    Oke, ik denk dat jij het niet over de Djuricic van Heerenveen hebt. Man wat is hij creatief, goed in de kleine ruimte, mooie pass en nog jong.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tukker 72

     Daar heb ik het wel degelijk over.
     Absoluut geen creatieve voetballer.
     Maar we zullen zien.

       /   Beantwoorden  / 
 9. Dinkeltukker

  Laten we niet roomser gaan doen dan de paus. Psv spaart ook Strootman, Lens en Narsingh voor het Nederlands elftal. Blessures volgens de officiële lezing, maar 3 dagen later spelen ze weer vrolijk in de basis van de gloeilampenfirma. Vandaag doen zg.Van Bommel en Strootman weer niet mee. Bij PSV zijn ze er wel achter dat die EL geen kloten oplevert, alleen maar mogelijke blessures. Twente is uitgeschakeld, of je dat wilt accepteren of niet en dan is het beter om de beste spelers thuis te laten en rust te gunnen. De eigenlijke fou ligt misschien wel bij de UEFA, want als die de prijzengelden eens flink zouden opschroeven was de animo vele malen groter. In de wandelgangen heb ik begrepen dat Twente er nog net geen geld bij moet doen. Dan is het toch logisch dat je de competitie belangrijker vind dan ergens in Europa een potje gaat ballen met kans op blessures!

    /   Beantwoorden  / 
  1. vvv

   Als het zo logisch is dat je ergens niet wilt voetballen omdat je kans op blessures hebt…. Plaats je dan so wie so niet Europees en laat dat dan lekker over aan teams als AZ die daar wel vol voor gaan of jullie “vrienden” uit Almelo die het machtig mooi zouden vinden.Daarnaast als iedereen daar zo over denkt dan zakken we lekker in de Europese ranking.Doe je straks helemaal nergens meer aan mee.Of is dit weer azijnpisserij.. Trouwens, mocht ik al Feyenoordfan zijn, het is nog steeds een veel grotere club dan Twente.Dat gaat ook op voor Ajax en PSV. Twente en AZ zijn vergelijkbaar.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    Van oorsprong grote club ! Blijf daar dan lekker ouwehoeren !
    trouwens wou je Twente wegcijferen tov bv Feyenoord ? tss kijk eens naar de laatste pak m beet 7 a 8 jaren ?

      /   Beantwoorden  / 
  2. rene

   precies

     /   Beantwoorden  / 
 10. Gert

  Gisterenavond een bijeenkomst gahad (149 mannen en ook een 10 tal vrouwen) met heel veel voetballiefhebbers en daarbij werd ook gesproken over FC Twente en Heracles. Nou, als recht geaard FC Twente supporter doet het pijn om te horen hoe men denkt over onze FC en ook hoe laaiend enthousiast men is over Heracles. Veel gehoorde kreet: ik koop volgend jaar geen jaarkaart meer van FC Twente. Ik kan je verklappen dat dit pijn doet. Daar komen de cijfers van VI nog eens overheen. FC Twente spreekt helemaal niet meer aan bij het grote publiek, speelt heel onaantrekkelijk, tempoloos en erg voorspelbaar voetbal. Verdomme Joop en Aldo, doe wat voor dat die clown uit Engeland ons helemaal naar de afgrond brengt. Onze reputatie staat op het spel Joop begrijp dat nu eens.
  Bijeenkomsten zoals ik die gisteren heb bijgewoond geven de mening weer van een zeer reprensatieve doelgroep, de voetballiefhebbers, jouw klanten Joop. Grijp in en wel direkt! Haal Gert Jan Verbeek of Erwin Koeman, mannen die weten wat een voetballiefhebber wil zien, geen onzin verkopen en verstand hebben van het mooie voetbalspel. Kerels die begrijpen dat je voetbal speelt voor het publiek. Hoe zou je het vinden Joop om straks in een nagenoeg lege Veste te zitten. Kan mij niet voorstellen dat jij daar echt vrolijk van wordt, want daarvoor ben jij toch ook te veel liefhebber. GRIJP IN!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Voetbal leeft bij de waan van de dag. We moeten het wel allemaal in perspectief zien. Als een speler elders een maand goed speelt, dan moet hij al gelijk naar Twente. Verbeek bakt er nu ook niet veel van met AZ en kreeg bij Feijenoord de boel ook niet op de rit. Geen garantie dat hij bij Twente wel de zaak aan de praat krijgt. Geldt ook voor Erwin Koemna die bij Utrecht na 2 maanden de pijp al aan maarten gaf. Wat die trainers wel hebben en wat ik bij Steve ‘oportunity’ mis zijn hun aanvallende aspiraties. Twente moet nu nog een stuk of 5 wedstrijden voor de winterstop en zo te zien is iedereen weer aan dek en kan Steve zich nergens meer achter verschuilen. Ik verwacht zondag een fris van de lever spelend Twente en geen gejank over vermoeidhied omdat de wedstrijd van Hannover nog in de beentjes zat. Ik stel voor dat we Steve tot aan de kerst nog het voordeel vd twijfel gunnen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Trots

    Dat krediet moet hij wel kunnen krijgen vindt ik ook.
    Mooi gesproken Dinkeltukker

      /   Beantwoorden  / 
   2. schalke04

    Mee eens!

      /   Beantwoorden  / 
    1. 1990copy

     Han hem er maar leker diep in blinde vinken

       /   Beantwoorden  / 
 11. Trots

  offtopic;

  Ik hoop dat Twente een lijstje klaar heeft liggen om een keeper te kopen als Michailov ons straks verlaat… ik ben er al eerder over begonnen en maybe is er nu nog geen sprake van maar pfff als ik er toch aan denk dat Michailov vertrekt…

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   laten we een lijstje maken van mogelijke opvolger Michailov !

   1: Jasper Cillisen (met stip bovenaan )wil niet meer een jaar op de bank zitten
   2: Ruiter (Utrecht )

     /   Beantwoorden  / 
   1. Trots

    3: Zoet, hoewel deze net als Cillessen van een concurrent is en dus niet goedkoop zullen zijn.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

     Zoet kon wel eens teruggehaald worden door Dikkie Dik ! Maar met je eens dat je voor een goede keeper (Zoet >Cillesen dik moet betalen .Je krijgt natuurlijk voor Michailov ook een bom duiten ,denk dt je het dan weg kunt strepen .Persoonlijk heb ik liever een Hollander die zijn eenvoudig te verstaan en heb je geen tolk bij nodig .

       /   Beantwoorden  / 
 12. WimB

  Joop haal Orlando Engelaar weer terug. Dit kon wel eens de missing link zijn in dit elftal.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   Wim >.. dat meen je niet !! die slome donder ,alleen maar goed om de bank warm te houden .
   Ik had wel iets meer kijk op het spelletje van jou verwacht.
   dit mannetje is totaal ongeschikt ,uitgerangeerd enz ….zlfde categorie als op dit moment; Landzaat,Cornelisse,Braafheid,Breukers,Bulykin ,Wischerhof ,allemaa boys waar je zsm afscheid van moet nemen .

     /   Beantwoorden  / 
   1. schalke04

    Geen afscheid van nemen.. De breedte is ook belangrijk

      /   Beantwoorden  / 
 13. hendrik

  Pijnlijke plek voor McClaren

  Van onze speciale verslaggever
  HANNOVER –
  De AWD-Arena van Hannover 96 roept bij FC Twente-trainer Steve McClaren niet de beste herinneringen op.
  De voormalige trainer van VfL Wolfsburg werd er bij zijn rentree in Duitsland voor het Europa Leagueduel Hannover 96-FC Twente door de Duitse pers fijntjes aan herinnerd, dat hij in Hannover zijn laatste wedstrijd als trainer van VfL Wolfsburg beleefde. Na een 1-0 nederlaag tegen Hannover 96 werd McClaren ontslagen door zijn werkgever. ,,Ik dacht al dat jullie erover zouden beginnen”, grapte McClaren. ,,Hopelijk zal ik na deze wedstrijd betere herinneringen hebben.”

    /   Beantwoorden  / 
 14. vvv

  Wat een stelletje volkomen dwazen hier op dit blog.Volgens mij zei Ronald Koeman dat Twente gewoon een ordinaire koopclub was.Wat lees ik hier; Djurovic, Engelaar weer terug, een keeper die nog moet komen en ik geloof ook nog eentje van Utrecht, de naam van Leerdam?. Waarom zijn al die andere “best winger”of Holland, Special One’s, en weet ik veel wat allemaal dan gehaald? Dat is nog niet zo lang geleden hoor.Daar zat toch ook een bedoeling achter? Klein rijtje; Portugese keeper, Fer, Castaignos, Schilder, Breukers, Tadic, Braafheid, Bengtson, Guitterrez, Gyasi, Buleykin .Misschien mis ik er nog een paar. Oh nou weet ik het weer dat was omdat Twente tot ver na de winterstop nog op drie fronten mee zou doen, Europees, Beker en Competitie.Als je niet oppast doet Twente na de winterstop nergens meer aan mee….Zit je wel met een hele brede en ontevreden bank.

    /   Beantwoorden  / 
  1. schalke04

   Feyenoord niet dan??

     /   Beantwoorden  / 
   1. vvv

    Ja die moesten wel nadat Twente en PSV de helft hadden weg gekocht…..

      /   Beantwoorden  / 
  2. twenteforever

   Koeman zegt het?/ wahaa Feyenoord heeft geen cent te besteden anders had Koeman allang de spaarpot daaro leeggemaakt !Gewoon dikke jalouzie ! Net zoals jij als Feyenoordaanhanger altijd in beeld komt met het azijnpissen .

     /   Beantwoorden  / 
  3. Dinkeltukker

   Als ik jou was, zou ik met dat stelletje dwazen hiero op dit bloq niks te doen willen hebben.

     /   Beantwoorden  / 
 15. phenix

  come on twente enschede enschede enschedeeeeeeeeeeeeeee

    /   Beantwoorden  / 
 16. phenix

  en kein gelul wat er allemaal aan scheelt

    /   Beantwoorden  / 
 17. Wim B

  Wordt het vanavond de ommekeer! Ja, ik denk 1-4: P..pessy geeft twee assist aan Luc. Doelpunt van tadic en één van Douglas. En McClaren scheurt uit z’n broek omdat Luc hem om de hals vliegt. Let op het gebeurt vanavond. Mooi voor Twentemax is dat McClaren geen onderbroek draagt….

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Gelukkig er heeft er nog 1 humor en dat is Wim!

     /   Beantwoorden  / 
 18. Wim B

  En ja, hoor. Verziekt McClaren de avond weer. Speelt Luc helemaal niet. En ziet Twentemax de gescheurde broek ook niet. Jammmuuuhhh.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   IS me nog nooit gebeurd maar ik ben in de eerste helft in slaap gevallen op de bank… dus ik heb geen bal gezien en ook geen bal gemist!

     /   Beantwoorden  / 
 19. rene

  HEY wim…. Meen je dat 4-1? Waar haal je dit weg?

    /   Beantwoorden  / 
 20. phenix

  uitgeschakeld,,levante 2-0 voor,dan maar de schaal

    /   Beantwoorden  / 
  1. IJscoman

   Met dit voetbal moet het kampioenschap wel lukken !!!!!Echt goed voetbal,prachtige aanvallen en hoog tempo veel uitgespeelde kansen en alleen wat pech.Tijd om Kastanje te brengen die de ban kan breken.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Harm

    Wie zijn die blauwhemden eigenlijk daar in Hannover?
    Dat kan toch Twente niet zijn, zo zwak.

      /   Beantwoorden  / 
 21. Harm

  Sorry hoor, maar dat middenveld met Pelupessy, Janssen en Brama is 1 heel groot DRAMA vanavond.
  Nog zwakker dan het middenveld van Bornerbroek 4 zou ik haast zeggen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harm

   Of Noordijk 5

     /   Beantwoorden  / 
 22. Harm

  Wordt zondag ook weer een hele zware pot tegen PEC.

    /   Beantwoorden  / 
  1. phenix

   darm lul nie zo dom

     /   Beantwoorden  / 
   1. Harm

    Spreek je zondagavond wel weer.

      /   Beantwoorden  / 
    1. phenix

     idd,word 6a7-0

       /   Beantwoorden  / 
 23. Paul

  rtl presentator zei :eerste helft zwakke vertoning .Ik vond het best goed .Balletje linksback ,balletje laatste man ,balletje rechtsback ,balletje keeper balletje verkeerd of 50 keer ingespeeld .Steve straks lekker aan balletje gehakt .Zeker weten ,tweede helft wordt een wereld partij .

    /   Beantwoorden  / 
 24. Mike B

  Wil niet snel negatief doen maar voor december al uit de beker en uit Europa? pffff. Met voetbal dat niet om aan te zien is. Wordt een verloren seizoen. En dat met zoveel investeringen….

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harm

   Veel investeringen, ja dat klopt.
   Maar of het de juiste zijn geweest.
   Dat wordt weer kopen en verkopen in de wintermaanden want met dit elftal ga je echt geen kampioen worden.

     /   Beantwoorden  / 
 25. Harm

  Zegt die verslaggever ook nog dat dit het zoveelste gelijkspel is van Twente.
  Vindt je het gek als je voorin geen scorend vermogen hebt.
  Joop, haal heel snel die hand van de knip en ga goals inkopen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. jorn

   Kopen is nooit de oplossing, laat Castaignos even wennen aan tig x meer wedstrijden in een seizoen. Bovendien wil ik niet als een koopclub gezien worden. Wie weet kan Born wel wat, ik denk echt een typische spits voor Chadli en Tadic. Heeft toch geen voorzetten nodig, is snel, en kan zo dus ruimte voor Chadli en Tadic maken

     /   Beantwoorden  / 
 26. Harm

  Johan Derksen legt zojuist de vinger precies op de zere plek.

    /   Beantwoorden  / 
 27. ber

  serieus.. de snoeiharde analyse vooraf op rtl, realistisch en waar! pijnlijk..
  En kom nou niet met dát gelul over de ‘westerse’ media…
  Ik zeg verbeek..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harm

   En ga nu niet roepen dat van der Gijp en co geen kijk op het spelletje hebben.

     /   Beantwoorden  / 
   1. schalke04

    Van der Gijp en Derksen hebben geen kijk op het spelletje! Althans.. Ze switschen nogal graag van standpunt.. Derksen roept sowieso elke wedstrid wat anders.. Jij vind Genee zeker ook een goede presentator.. ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Harm

     Nee, jij bent hier het voetbal intellect.
     Je bent hier gewoon een overdreven positieve roepende in de woestijn man.

       /   Beantwoorden  / 
  2. schalke04

   Ik zal je even iets vertellen wat jij blijkbaar niet weet: VERBEEK ZIT BI AZ!! EN HIJ KAN OOK NIET TOVEREN!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Methew

    Twents~bi=BIE

      /   Beantwoorden  / 
 28. Harm

  Totaal geen creativiteit, geen spits en een hele laffe wedstrijd instelling.

    /   Beantwoorden  / 
 29. Harm

  Ik zeg: de bezem erdoor

    /   Beantwoorden  / 
 30. Robbie

  pffffffffffff wat een vermoeiende 74 minuten en wat doen Twente een moeite om zo lelijk mogelijk te voetballen. Heb nog drie kaartjes over voor de laatste wedstrijd in de poule, een weldenkend mens gaat toch geen geld uitgeven voor een kaartje als je niet serieus genomen wordt door de club.Op deze manier jaag je de mensen het stadion uit.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harm

   Dit is een schoon voorbeeld van gappen op klaarlichte dag.

     /   Beantwoorden  / 
 31. Paul

  Hebben jullie dat ook allemaal gezien in de eerste helft toe je het voetbal van uit de achter het doel opgestelde camera en Hannover van achteruit de bal naar rechts schoof ,zag je plots het hele Twente elftal ook die kant op gaan .En toen Hannover de bal naar links naar de linksback schoof zag je het hele Twente elftal ook plots naar die kant op schuifelen .Toen dacht ik aan pupillen voetbal .Verder is de conditie dramatisch . Bengtsson wordt er gewoon finaal uit gelopen .

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Nee, ik heb niks gezien! Ik ben echt in slaap gevallen tijdens een EL wedstrijd van mijn club! Dit zegt genoeg, ze krijgen me alleen nog warm als ze in de onderboxe rond gaan lopen! Tjonge wat een dieptepunt , ik denk serieus dat Twente weer terug gaat naar de tijd van Rini Coolen……

     /   Beantwoorden  / 
  2. Moeke

   hmmm, volgens mij heet dat knijpen hoor wat je zag.
   en dat Bengtsson eruit wordt gelopen heeft meer met zijn gebrek aan snelheid te maken dan aan conditie.

   verder deed het mij nu en dan wel aan pupillenvoetbal denken. ergens een bal naar toe schoppen en dan rent er wel iemand achteraan…..

     /   Beantwoorden  / 
 32. willie

  Zo en nu alles op het kampioenschap want met minder kun je nu geen genoegen nemen.
  Als je de beker niet serieus neemt en europees niet alles geeft dan moet je nu wel kampioen worden.
  Nu niet gaan zeuren over de druk die ze nu opgelegd krijgen .
  Het is nu aan Steve en zijn mannen om alles maar dan ook alles te geven in de competitie.

    /   Beantwoorden  / 
 33. Harm

  Wat er in Enschede gedurende de afgelopen 5 jaar met bloed, zweet en tranen is opgebouwd wordt nu in een aantal maanden totaal naar de kloten geholpen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harm

   Heel, heel erg jammer maar wel de realiteit.

     /   Beantwoorden  / 
 34. Robbie

  Willie, volgens mij ben jij redelijk verdwaald in het sprookjesbos

    /   Beantwoorden  / 
 35. tukkerwolf

  Wat is die braafheid slecht zeg! Geen enkele pass kwam fatsoenlijk voor! Op deze manier kun je elke spits hebben maar komt er nooit een goal!
  Hoop dat er zondag iets meer strijd wordt geleverd! Ben nu bijna in slaap gesust!

    /   Beantwoorden  / 
 36. Harm

  Financiële crisis in Nederland, sportieve crisis in Enschede.

    /   Beantwoorden  / 
 37. ber

  Schalke.. klopt niet toveren! Wel de twentse manier van.voetballen herintroduceren ..

    /   Beantwoorden  / 
 38. 1990copy

  Drama ,je moet winnen om nog iets te kunnen
  Wissel je een aanvaller voor een aanvaller
  Knap. Hoor Steve….je hebt weer een clean shitt
  ALLEEN HEB IE HIER GEEN KLOTEN AN!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Heb je weer niet goed opgelet mijn jongen? Levante stond al ik weet niet hoe snel op 0-2… en bovendien, als je beetje verstand van zaken hebt dan weet je dat het bij voorbaat al gespeeld was.

     /   Beantwoorden  / 
   1. 特温特足球

    Dat jij dat zegt mr positivo.
    Dat is nu echt reken voetbal wat als er in de laatste minuten daar 3 doelpunten aan de andere kant vallen.
    Dan heb je het zelf verkloot.
    Bij jou zijn er geen verrassingen, zelfs in je blogs reactie’s niet.

      /   Beantwoorden  / 
 39. Jan

  Volgend jaar veel aankopen keeper, centrale verdediger, rechts back, verd. middenvelder creatieve middenvelder, links buiten en een spits. Bas dost zou trouwens een goede spits voor fc twente zijn, deze moet toch betaalbaar zijn voor onze fc, (goed aanspeelpunt goede kopper en een goaltjesdief als hij goed bediend word)

    /   Beantwoorden  / 
  1. jorn

   Ik wil liever geen koopclub worden, Twente is een club die pas koopt naar te verkopen. En zo moet het blijven, ik wil geen PSV 2 worden.

     /   Beantwoorden  / 
 40. hendrik

  Afschaffen deze mini competitie, wil weer spanning en sensatie, terug naar het knock-out systeem

    /   Beantwoorden  / 
  1. jorn

   dan moet je helaas door z’n poule heen waar je naar mijn mening aan je stand verplicht bent door te gaan.

     /   Beantwoorden  / 
 41. Edwin

  Je zult gisteren met je zuur verdiende geld naar Hannover gegaan zijn om Twente te supporten. AUW, dat doet zeer!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. sjoerd

   inderdaad, maar was ook de allerlaatste keer voor mij na vele vele jaren. Met dit beleid van fc twente: “europaleague en beker doen we niet serieus aan mee” doe ik ook niet meer mee, jammer Joop, maar troggel het geld maar van iemand anders af dan van je supporters. Gelukkig dat iedereen nu erg blij is bij FC twente en de sfeer er goed in zit onder de supporters, want er zijn geen extra wedstrijden meer! Alleen nog competitie, dus de eerste doelstellingen zijn binnen! Prima zo! Topper Steve.

     /   Beantwoorden  / 
 42. Edwin

  Het enig goede uit Hannover was : N’Kufo, maar ja, hij heeft voetbal pensioen.

    /   Beantwoorden  / 
 43. Dinkeltukker

  Heb de wedstrijd gisteravond niet gezien, dus kan geen oordeel geven. Maar als ik deze pagina open en de eerste 3 beste spelers zijn achterhoede spelers dan zegt dat geloof ik genoeg(?)
  Het wordt zondag weer hangen en wurgen hoor en zullen we met een 1-0 tevreden moeten zijn.

    /   Beantwoorden  / 
  1. sjoerd

   als dat zo is, kan Steve kerst gaan vieren in Engeland en mag ie er een vakantie achteraan plakken van een weekje of 30.

     /   Beantwoorden  / 
 44. Harm

  Gezien hun lichaamstaal heb ik ook het idee dat sommige spelers helemaal niet gelukkig zijn in het systeem waarmee gespeeld wordt.
  Als ik die ontevreden koppen van b.v. Tadic, Castaignos en Rosales zie, daar straalt geen spelvreugde meer af.
  Exact wat einde vorig seizoen ook te zien was dus ik vrees het ergste voor de komende tijd.

    /   Beantwoorden  / 
 45. Trots

  Ik heb maar dat verbaasd me niets als 1 van de weinigen dan toch weer wat positieve punten gezien… de invalbeurt van Fer! Wat een geweldenaar, ik denk dat hij een heeeeel belangrijke rol gaat vervullen bij twente.
  Voor zondag hoop ik dan ook de volgende opstelling:

  Boschker
  Breukers, Douglas, Bengtsson, Schilder.
  Brama, Janssen
  Fer
  Tadic, Castaignos, Chadli.

  Dan wordt het 3-0.

  Als Braafheid linksback is dan maakt of Breukers of Braafheid wel een slippertje.,.. en wordt het 3-1.

  Grappig trouwens dat Brama in zijn interview precies verteld wat Schalke04 en ik bedoelen: Men zal wel weer denken dat we zo ff winnen bij Hannover uit ofzo….

  Mensen hebben indd een verkeerd/niet realistisch beeld hebben we al eerder aangegeven.

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   wat vergeten mensen snel…. ik verwacht helemaal niet dat Twente zomaar even wint bij Hannover. Wat ik wel verwacht is een serieuze instelling bij Hellsingborg, waar je dik had moeten winnen als je een beetje normaal had gevoetbald. Wat ik ook verwacht is dat als je 2-0 voorstaat tegen hannover niet weer met angsthazenwissels komt (ja graaf maar in uw geheugen) en de 2-2 over jezelf afroept, ipv naar de 3-0 door te stomen. Twente had makkelijk doorgekund met een betere instelling en een betere coach, en dat is diep triest.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Trots

    Oooooh je haalt oude koeien uit de sloot.. oke dan begrijp ik het.
    Dat wisten we allemaal al wel, en hebben we het toen allemaal al over gehad toch?

      /   Beantwoorden  / 
   2. 特温特足球

    goede reactie , trots en schalke04 zijn volgens mij technische staf Twente, je moet haast je eigen beleid wel goed praten. Een suporter lul niet zo uit zijn nek.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Moeke

   alleen het laatste kwartier deed ik even m’n ogen open omdat er toen een intentie was bij de goal van de tegenstander te komen.
   ik heb me juist verbaasd dat de ploeg niet vrijuit voetbalt vanaf minuut 1. er stond toch niks meer op het spel als we heel eerlijk zijn?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Trots

    Als er niets op het spel staat dan kun je indd vrijuit voetballen, maar je kunt ook gewoon rustig aan doen omdat zondag alweer de volgende wedstrijd op het spel staat.
    Dat laatste hebben ze gedaan, denk ook mede doordat Hannover hetzelfde in gedachte had.
    Voor Hannover stond ook niets op het spel, die deden ook rustig aan.. het weekend weer Bayern… dan gaat het er weer om.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Moeke

     Tsja, Bayern en PEC Zwolle…….

       /   Beantwoorden  / 
     1. 特温特足球

      whoeoeoeo PEC Zwolle ..tja als prof is dat wel de max in een week

        /  
 46. twentemax

  Na jaren verwennerij en mooi voetbal is 1 ding wel duidelijk het loopt voor geen meter bij ons Twente en a.s zondag moet je haast nog bang zijn voor PEC Zwolle! Toen Rini Coolen weg ging en Fred Rutten kwam zag je Twente prachtig voetballen en je beleefde plezier aan elke wedstrijd! Op het puntje van de stoel en schreeuwen en zingen. En het onmogelijke gebeurde, we werden kampioen! Wat een succes en wat een trots gevoel gaf dit! Nu 2/3 jaar later mag je blij zijn dat je in de Nederlandse competitie je hoofd boven water houdt en volgens seizoen uberhaupt nog EL kunt spelen. Want weg is de beker en weg het Europese voetbal. En daar gaan we weer, het ligt aan Steve, het ligt aan het aankoop beleid, het ligt aan gebrek aan voetbal visie bij Twente. Al deze dingen zijn waar en ik vraag me echt af of het ooit nog goed komt. Een nieuwe trainer zal allicht wat andere kijk op voetbal geven maar er is wel iets meer aan de hand. Waarom Castaignos kopen terwijl hij nog nooit wat gepresteerd had en waarom een Bulykin halen terwijl je bij Ajax vorig seizoen al zag dat het toch ook niet echt meer wat was. Wel heb ik hoop op Fer, Tadic en Chadli maar deze 3 zijn straks zo op weg naar andere clubs en wat dan?? Dan blijft er niet veel over.. Dat ik echt in slaap val tijdens een wedstrijd van Twente zegt heel veel! Ik hoop dat dit een nachtmerrie is en dat ik wakker wordt en de ommekeer snel zal zien, maar hoe???? Ik zou het even niet weten, afwachten maar en toch altied achter mien Twente bliem stoan! Want wat anders is er voor mij niet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   1) je vergeet tussen het stukje Rutten en kampioen worden… Steve…

   2) Castaignos had nog niets gepresteerd? Ik vindt het anders erg knap in een niet draaiend feyenoord wat toen 8e of 9e ofzo stond… 15 doelpunten maken als jongen van 17… petje af hoor.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Maar had het laatste jaar bij Inter ook niet veel gedaan, toch???? En Steve was ik niet vergeten maar misschien wil ik hem wel even niet meer zien of horen….

      /   Beantwoorden  / 
 47. Jan

  Djuricic en dost

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Maybe abonnement op de VI aanschaffen ofzo, dan kon je weten dat voor Djuricic 5 miljoen gevraagd wordt, nou laat dat na onderhandelen 4 miljoen worden…. en Dost ging al voor 7,5 miljoen van heerenveen naar wolfsburg…. en speelt bij wolfsburg regelmatig, wat denk je dat ze die voor 2,5 weg doen?
   Dit had jij ook kunnen weten Jan ;)

     /   Beantwoorden  / 
 48. Dinkeltukker

  Zijn we allemaal niet een beetje gaan zweven na dat ene kampioenschap? Denken we er dan niet te gemakkelijk over en dat we zomaar weer efkes een groot feest gaan vieren op de oude markt? Van die kampioensploeg is bijna niemand meer over. Nadeel van het succes. De aangekochte vervangers zijn een stuk minder en we moeten niet gelijk denken dat we automatisch maar weer 1e of 2e worden!Ik blijf er bij; liever 3e worden en met rode wangen van opwinding naar huis, dan zonder aanvallende intenties krampachtig proberen die 2e plaats maar vast te houden, want dat gaat op den duur toch mis. Gooi gvd die schroom van je af en ga vanaf NU het publiek vermaken in die (nog) altijd volle Grolsch Veste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 49. Wim B

  Maken we ons zorgen, JA!. Doet Joop ook wel, net zo als iedereen. Maar ik denk met Fer en straks Chadli er weer bij en ook Bjelland hebben we een goed team. Maar er moet er geen één wegvallen, want dan hebben we middelmaat. Met één of twee gerichte aankopen staan we er weer. In de winterstop niemand weg laten gaan, want de CL-euros hebben we hard nodig. Positieve dingen gaan we benomen: Breukers vond ik gisteren goed spelen. Al zijn vvoorzetten kwamen aan. Pooulapessi moet meer lef tonen dan gisteravond, dan komt het met deze jongen ook wel goed. BBF (Bluf, Branie en Flair) moet hij gaan tonen. Net zoals dat in 020 gebeurt. Negatieve dingen zijn: Brama komt schromelijk tekort en speelt alleen nu bij de gratie van het aanvoerdersschap. Want dat wordt hem niet zo snel (zie Wisgerhof) ontnomen. Janssen ook veel te langzaam in zijn handelingssnelheid. Conclusie: Met Chadli en met Tadic voorin. Met Fer op het middenveld en Gutierrez (moet veel meer speeltijd krijgen) en Poulapessie heb je een goed middenveld voor de eredivisie. Bjelland en Douglas een goed verdedigingsduo, met Bengtsson als alternatief. Kortom: Is iedereen fit, komt het allemaal wel goed. Maar valt er één af, scheelt dat als een slok op een borrel.

    /   Beantwoorden  / 
 50. Miura

  Toch nog wat positief nieuws over onze TROTS.
  Nederland is door de matige (lees: slechte) prestaties gezakt op de UEFA ranglijst. Maar:
  Met een puntenaantal van 10,5 leverde Twente tot nu toe de grootste bijdrage aan het Nederlandse totaal. Ajax sprokkelde acht punten bijeen (onder meer dankzij vier bonuspunten voor Champions League-deelname) en PSV staat met nog één wedstrijd te gaan op vijf punten.

  Bron:http://www.nu.nl/sport/2965363/nederland-slechts-negentiende-uefa-ranking.html

    /   Beantwoorden  / 
 51. rene

  Voor mij zijn de volgende 2 thuiswedstrijden cruciaal. Steve heeft nu iedereen weer bij elkaar. Fer, Chadli en bengsson zijn er weer. Nu moeten ze het laten zien tegen 2 mindere ploegen (pec en Ado). Winnen we deze met redelijk voetbal en minsten 3-0 dan zie ik het wel weer positief in. Maar gaan ze dan nog door met dit matige voetbal zie ik het zwaar in voor Twente. Net wat Wim zegt… iedereen is er weer, maar als er 1 of 2 uitvallen hebben we gewoon een matig elftal

    /   Beantwoorden  / 
 52. johan

  Gaan we gvd weer….. : Hoewel Twente dit seizoen in vijf thuiswedstrijden nog geen punt verloor, is McClaren op zijn hoede voor de ploeg van trainer Art Langeler. ‘PEC Zwolle is ook een ploeg die wil voetballen. Als je PEC de ruimte geeft, kom je zeker in de problemen.’

  zondag weer breiend naar een moeizame 1-0 ,met extra sloten op de deur en dan achteraf horen dat we een goede pot hebben gezien, ben er weer bang voor….

    /   Beantwoorden  / 
 53. hendrik

  Weer zo’n prut uitspraak in de pers van onze trainer, sluit me aan bij Johan, pep je eigen team eens op en wees trots op je eigen spelers, geef ze vertrouwen

    /   Beantwoorden  / 
 54. phenix

  hij zegt al die jaren al hetzelfde hoor. ik weet nie wat jullie lullen maar kijk naar alle persconferenties,hij zei,zegt altijd hetzelde.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Dan begint een trainer toch aardig te vervelen of niet soms @phenix , als je altijd het zelfde zegt!
   Angsthaas nummer 1, als je Zwolle als trainer een club gaat noemen die wil voetballen. Daar moet je overheenrausen meneer Steve, je moet zeggen “dat Zwolle gaat eraan”, zo laat je spierballen zien !
   Neem een voorbeeld aan Pelupessy , DEZE JONGEN WIL ER WEL VOOR GAAN . Das mentaliteit met spierballentaal mr Steve

     /   Beantwoorden  / 
 55. eef fct

  Wanneer je PEC de ruimte geeft, kom je zeker in de problemen.”,onze steve heeft er verstand van!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Alleen z’n uitspraak al spreekt boekdelen. ik ben gewoon een beetje klaar met deze coach. Goed voorbeeld van Gerdjan Verbeek, die zei teminste als meneer risico had gelopen voor de drie punten ging en verloor ; “ik heb de gok gewaagd/risico gelopen & hierdoor helaas verloren ook door mijn schuld”. Kijk; deze man heeft wel lef met ballen in z’n broek, daar kan Steve een voorbeeld aan nemen met dat OM DE BREI HEEN GELUL

     /   Beantwoorden  / 
  2. Tukker 72

   Daarmee geeft Steve aan dat Zwolle voetballend beter is dan Twente.
   Ik zou zeggen “Steve trek je conclusies”.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Red Alert

    Deze waardeloze uitspraken koop ik niks voor. Met zulke uitspraken als coach set je nooit de poppetjes op scherp.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.