FC Twente zonder veel basisspelers tegen Helsingborgs IF

De Europa League wordt door steeds meer clubs nauwelijks als prioriteit gezien maar nu in veel groepen de beslissingen gevallen zijn, zijn veel van de laatste groepswedstrijden helemaal niet meer dan een verplicht nummer. Dat geldt ook voor FC Twente-Helsingborgs IF vanavond. Beide ploegen zijn uitgeschakeld en dat bracht Steve McClaren er toe veel spelers buiten de selectie te laten. Leroy Fer, Robbert Schilder, Willem Janssen en Roberto Rosales ontbreken vanavond. Bovendien zal Sander Boschker op de bank plaats nemen. Filip Bednarek neemt zijn plaats onder de lat in. Wel wordt de wedstrijd aangegrepen om de van zijn blessure herstelde Nacer Chadli speelminuten te laten maken. Je zal maar een kaartje hebben gekocht voor dit niemendalletje. En dan dat winterse weer. Nee, wij begrijpen wel dat veel Tukkers vanavond bij de kachel blijven om met hun Sinterklaascadeaus te spelen of de Kerstboom op te tuigen.

22 reacties op “FC Twente zonder veel basisspelers tegen Helsingborgs IF

 1. Fred Rutten

  Mooie gelegenheid voor de fans die zo schreeuwen om onze talenten in de basis om naar het stadion te gaan!

    /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Mooie manier om te laten zien dat Twente toch goed voetbalt door in ieder geval deze wedstrijd te winnen van een Helsingborg dat bij lange na niet zo goed is als wij! Toch eigenlijk een schande dat we uit de EL liggen! Was niet nodig geweest. Maar het is nou eenmaal zo dus van nu af aan vooruit en gas geven zodat we er volgend jaar in ieder geval zijn. Dus 1 of 2 worden in de competitie, er zit niks anders op.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Edwin

  FC Twente heeft belangstelling voor Heerenveen-middenvelder Filip Djuricic. De club uit Enschede sprak oriënterend met de vader van de Servisch international, die tevens als zijn zaakwaarnemer fungeert.
  Eindelijk een creatieve middenvelder en geen Brama type.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   hopelijk denk Steve er ook een keer over om Brama er naast te zetten .We hebben immers Brama,s genoeg !

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    Toch moet je ook weer niet teveel ‘salonvoetballers’ in je elftal hebben en heb je ook een type Brama nodig, maar uiteraard niet teveel van die waterdragers. Dat onze FC creativitiet op het middenveld mist is al geruime tijd duidelijk.

      /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Ook al is Brama misschien niet altijd de beste, snelste en behendigste toch vind ik dat hij niet altijd negatief beoordeeld hoeft te worden! Het is een verdomd harde werker en een echte clubspeler! Misschien is hij niet meer op het nivo wat Twente voor ogen heeft maar ik ben best tevreden over hem. Als het elftal goed voetbalt voetbalt Brama ook goed! En het elftal deed dat de laatste tijd niet, dus hij ook niet! Wordt dit Twente een team dan voetbalt hij weer oke!

    /   Beantwoorden  / 
  1. TWENTEFAN

   Dat werkt ook zo. Kwaliteit en kwantiteit. Willen we verder komen en mooi voetbal beleven, dan moet we voetballers kopen die kwaliteit bieden. Zoals je ook zegt heeft onze FCT spelers rondlopen die op moment veel minder presteren. Daar komt bij dat we dit jaar minder goede aankopen hebben gedaan.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Tinus

  Heey Twentemax,

  Twente heeft spelers nodig die het team beter maken…
  Geen spelers die met de kudde meelopen!

  Brama is gewoon domweg niet meer goed genoeg voor het niveau dat onze FC voor ogen heeft…

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Dat ben ik dan niet met je eens! Maar dat geeft niks, moet kunnen.

     /   Beantwoorden  / 
 6. Gert

  Wij hebben toch ook nog Quincy Promes bij GAE gestald, hoor ik zeer goede berichten over. Dat is echt een creatievve speler. Als we Djuricic halen dan kan Promes zijn toekomst bij Twente wel op zijn buik schrijven.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fred Rutten

   Zucht, ik snap mensen niet… twente speelt 60 wedstrijden per seizoen… dacht je echt dat je dan volgend seizoen 60x Promes kunt opstellen?
   Als je Djuricic hebt… dan kan Promes in alle rust worden klaar gestoomd voor het echte werk…. of dacht je dat de sterspeler van the Eagles al meteen klaar is voor het echte werk?

   En dat gedram over Brama eruit, dan mag je meteen ook op zoek naar een nieuwe aankoop want je moet gewoon een stofzuiger in je team hebben!
   En Brama is de enige speler in de selectie die dat kan, en Fer maar die kun je nog beter anders gebruiken.

     /   Beantwoorden  / 
 7. Ray

  Weet iemand wat er met die keeper fernandez is.
  Ze stellen nu de 4e keeper op ?

    /   Beantwoorden  / 
  1. goaly

   geblesseerd

     /   Beantwoorden  / 
 8. twentemax

  Is de haansen kwiet!

    /   Beantwoorden  / 
 9. schalke04

  Fred rutten: helemaal met je eens.. Ineens begint men hier te zeuren over Brama! Ik brgrijp dat dat komt omdat Derksen weer een ballonnetje heeft op gelaten?Laten we aub niet op dat anti twente geneuzel reageren op tv.. Ze moeten nog een beetje aan twente wennen denk ik op tv.. Brama is een dijk van een verdedigende middenvelderbdie 100% in dienst van het elftal speelt..

    /   Beantwoorden  / 
 10. STiefpoalbikkelhard

  Joop wat moet er nu nog meer gebeuren….wanneer gaan je ogen eens open….Steve moet nu echt oppassen een paar nederlagen en dan is het Kerst deroet met die mafketel dat gaat straks weer vele en vele miljoenen kosten JOOOOP….die STEVE vernietigd FCTWENTE………..JAMMER…DOODZONDE….AS ZATERDAG GAAT HET WEER ….IK Hoal mien poal al vast…..

    /   Beantwoorden  / 
 11. hendrik

  Boyata wat is die dom bezig zeg,
  Landzaat niet alert, slaapt en te oud kan jeugd niet aan de hand nemen, Wisgerhof idem weet ie niet meer wat buitenspel is ? Braafheid kijkt alleen maar is niet met voetballen bezig, Castaignos die niet snapt dat ie buitenspel staat en Breukers moet op hardlooptraining, wat leren ze uberhaupt in de training bij Twente ?

    /   Beantwoorden  / 
 12. TT

  Heerlijke 1e helft. Niks op af te dingen. Twente creëert kans op kans tegen de Europese top!!! 2 lucky goals tegen…. Kan een x gebeuren toch?

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   Ja deze groep is echt een groep die er zit aantekomen.
   Gaan we zeker snel zien in het eerste.
   En dat bij dit weer. meestal is hun dit weer tekoud.

     /   Beantwoorden  / 
 13. hardeknots

  Mooi Joop heb je er nog lol in met zo n trainer …laat die man snel ooprotten….WAlK ON….RUiZ bybybybybybybybyb vuile kutzooi…

    /   Beantwoorden  / 
 14. Dinkeltukker

  woar heppiet da oawer? ik geleuf dattie oe onmeunig verveeld ofnie?

    /   Beantwoorden  / 
 15. twentemax

  Is wa sneu veur disn jongn dat e aait ma in t hoes achter de computer zit en niks aans te doene hef! Misschien kanne bie de plantsoendienst nog wat betekenen! Want qua nivo kump e neet hoge veur n dag! Sneu wark! Starkte mien keerlken ik heb met oe te doene! Wie kunt aans ok wa ne aksie veur em startn! Serious niebest!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.