UPDATE: Vandaag loting play-offs Europa League

Het is zomer en misschien bent u al op vakantie geweest, of u bent nu op vakantie, maar er is vast en zeker een groot aantal Tukkers die vandaag vanaf 13.00 uur met argusogen de gebeurtenissen op de burelen van de UEFA volgt. Daar wordt namelijk geloot voor de play-offs van de Europa League en dus lonkt er voor ons Tukkers een potentiële Europese voetbaltrip. Gezellig! Wat willen we wel en wat willen we niet? Even uit de losse pols. Wel: Cyprus, Griekenland, Zweden, Slowakije, Finland en Zwitserland. En niet: de rest. Kom maar op met die loting! Alle mogelijke tegenstanders vindt u HIER.

UPDATE: en we gaan weer naar Azerbeidjan. Op 21 augustus eerst uit tegen FK Qarabagh, op 28 augustus de thuiswedstrijd in Enschede.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

6 reacties op “UPDATE: Vandaag loting play-offs Europa League

 1. Wallace

  Qarabagh, dus. Weer. Eerst uitwaarts, op de 21e van deze maand…Een flink eind jagen, gelukkig is de Zündapp door de APK gekomen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Miura

   Brommers kieken in Azerbeidzjan?

     /   Beantwoorden  / 
 2. rene

  nou geen zyech dus. 5 miljoen.Wat vinden jullie? Is dat teveel? Hij heeft zeker potentie! Maar 5 miljoen voor nog 1 jaar contract vind ik wel veel! We missen creativiteit denk ik als het zo blijft. Ben benieuwd morgen

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Als je nagaat dat Ziyech voor een veredeld jeugdcontract loopt te pillen bij die boeren, dan mogen die Fryske stijfkoppen hun poten al dichtknijpen bij 1.75 miljoen euro, een bedrag dat maar 2,5 ton hoger ligt dan het voorlopige openingsbod van Joop. Hier hoef je echt geen 3 miljoen voor af te tikken, dat doet Twente niet en dat zou de concurrentie ook niet doen. Heerenveen zit ook in schuldsanering, dus die gaan binnen een week door de knieén. Geen paniek, komt helemaal in orde. Voor weinig.

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    PSV heeft nu het eerste recht om te onderhandelen, zij hebben zich gemeld bij de zaakwaarnemer van Ziyech

      /   Beantwoorden  / 
 3. LangeJan

  Azerbeidzjan zelfstandig en vrij land, vergeet het maar
  Dat wordt weer een dolle rit in de stad langs russische controle posten.
  en weer zitten daar twee duizend russische militairen op de tribune met geladen geweer.
  KWW kieken wat wot

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.