UPDATE: Qarabagh FK-uit wordt uitgezonden!!

Die 17 graden hier in Nederland houdt natuurlijk ook niet over, maar in Bakoe, waar FC Twente morgen aantreedt tegen Qarabagh FK, wordt het vandaag 42 graden. En op de wedstrijddag 36 graden. Zware omstandigheden dus. Maar voor ons achterblijvers is er ook een probleem: waar of hoe zien wij de wedstrijd? Televisiezenders lijken het duel van ons Tukkers massaal te negeren, of we moeten hier ter redactie iets gemist hebben. Uw hulp is dringend gewenst! Tips graag in de comments!

UPDATE (16.25 uur): gelukkig, gewoon op FOX Eredivisie 1.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

14 reacties op “UPDATE: Qarabagh FK-uit wordt uitgezonden!!

 1. phenix

  roja directa.. vaak veel streams misschien ons clubje ook anders zal ik het nie weten

    /   Beantwoorden  / 
 2. Joop

  UPDATE! twente wel op foxsports!!! zie twentefans

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Hey Joop, dat is goed nieuws. Mooi! Met bord op schoot voor de t.v.

     /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Phenix en William bedankt voor de tips. Maar mooi lullig, zo weinig Nederlandse clubs in de EL en dan zenden ze van ons Twente natuurlijk weer een minimale samenvatting uit rond een tijdstip waar half Nederland al in bed ligt. Ik kan daar nooit goed tegen. Zend Twente radio de wedstrijd live uit???? Wie weet dit?

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wallace

  John van Loen is technisch adviseur bij dat FK Kwarkgebak…technisch adviseur, Van Loen…mwoehahhahahaaahaaahaaahaaa…Van Loen, die rooie…hahahahamwoehaahahahahaaa…toch maar niet onderschatten.

    /   Beantwoorden  / 
 5. hendrik

  Wat is dat toch met Schreuder ? Het is fifty-fifty tegen Quarabagh. Als je er zelf niet voor honderd procent in gelooft gaat het ook niet gebeuren, dus weer een gelijkspel

    /   Beantwoorden  / 
  1. LangeJan

   Qarabah heeft een sterk ingespeelt elftal met vier Brazilianen waarvan Reynaldo dos Santos Silva en Leandro Dias de gevaarlijkste zijn.
   Marinaldo Cirero is een middenvelder en Richard Almeida Oliviera een verdediger
   Ook zijn er twee goede Albaniërs n.l.
   Ansi Angolli middenvelder en Admir Teli verdediger
   Muarem is een midenvelder uit Macedonie.
   Ook hebben ze een uitstekende Doelman Ibrahim Sehic uit Bosnie Hetzegovina.
   De verdediging is zeer hecht en moeilijk te bespelen.
   Het Team is al jaren bij elkaar en goed ingespeeld.
   Een echt gevaarlijke opponent, dus iedere speler van FC Twente heeft 2x drie kwartier uiterste concentratie nodig en mag niet verslappen om een kans te maken op een goed resultaat dus b.v. 1-1 zou een goed resultaat zijn om verder te komen.
   hendrik, Feyenoord en PSV hebben makkelijker geloot dan FC Twente neem dat maar van mij aan.

     /   Beantwoorden  / 
 6. aks

  Beurt FC Twent ook nog geld voor Guidetti ? want
  Guidetti gaat waarschijnlijk toch naar Feyenoord ?
  Na IF Brommapojkarna, een zeer kort contractje bij FC Twente, Feyenoord, Burnley en Stoke City, lijkt het erop dat John Guidetti dit seizoen weer voor de rotterdammers uit zal komen.
  Guidetti mag namelijk weg bij Manchester City
  Maar weinig clubs durven het aan om de gok te nemen om de 22 jarige zweed te kopen door zijn mysterieuze ziekte.
  Volgens Guidetti, die zenuw problemen had, was de ziekte veroorzaakt doordat hij iets verkeerds had gegeten, daardoor zou er een mysterieuze bacterie in zijn zenuwstelsel zijn gekomen, maar die bacterie is nu uit zijn lichaam en is hij volledig hersteld. ( hij zou hebben geleden aan de gekke koeien ziekte)
  De afgelopen periode heeft hij amper gespeeld bij Manchester City, waardoor hij geen wedstrijd ritme op heeft kunnen doen.
  Guidetti is volgens eigen zeggen weer helemaal fit, ik heb een persenal fitnis trainer die me dagelijks flink laat zweten.
  De zweed snapt de twijfel van de clubs wel, maar hoopt dat hij bij feyenoord weer aan de slag kan om te bewijzen dat hij weer fit is.
  Ik zal alleen weer wedstrijden moeten opbouwen, dus ik zal in het begin geen volledige wedstrijden kunnen spelen, maar dat is een kwestie van tijd en als ik in Nederland ga voetballen zal dat alleen bij feyenoord zijn.
  van Geel wil zijn gezondheid en fitheid eerst laten keuren voor hij overgaat tot koop.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Als Feyenoord hem koopt dan verdiend Twente er ook aan, ze hebben een doorverkoopclausule bedongen. Als Feyeneoord hem huurt dan uiteraard niet.

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    ok Joop, bedankt, je weet niet precies hoeveel dit kan zijn, toen de situatie zich voordeed en Guidetti niet naar FC Twente wilde, staat er zoals ik het mij herinner, dat bij verkoop Manchester City 1 miljoen euro aan FC Twente moet betalen, maar ik kan het mis hebben.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

     19 oktober 2012 – Ondanks dat John Guidetti een nieuw contract getekend heeft bij Manchester City, blijft FC Twente kans maken op een mooi bedrag. De Tukkers hebben volgens De Telegraaf recht op een percentage bij een eventuele doorverkoop en die afspraak is gewoon blijven staat nu de Zweedse spits een nieuw contract getekend heeft.

     De afspraak tussen City en FC Twente dateert van de zomer van 2011. Guidetti leek die zomer te gaan vertrekken uit Manchester en was al rond met de Tukkers over een meerjarig contract, maar besloot op het laatste moment af te zien van een overstap. Omdat er al wel een contract was, moest Twente door City financieel gecompenseerd worden. Dat gebeurde in de vorm van een percentage bij eventuele doorverkoop.

     Vlak nadat zijn overstap naar FC Twente afketste, werd Guidetti door City verhuurd aan Feyenoord. Daar groeide hij uit tot één van de grote smaakmakers van de Eredivisie.

       /   Beantwoorden  / 
    2. Joop

     Er was toen inderdaad sprake van 1 miljoen, weet niet of ze die toen al gehad hebben of dat daar nu bij een verkoop sprake van zal zijn.
     Zou wel weer lekker zijn een miljoen erbij :)
     Tiote kon geloof ik nog veel meer worden, Munsterman zei ooit eens: daar zou ik echt blij van worden! Kon geloof ik wel 4 miljoen worden? Come on Tiote! :)

       /   Beantwoorden  / 
     1. aks

      Newcastle heeft het bod van Spartak Moskou de 4 miljoen voor Tiote van de tavel geveegd ze vonden het een belachelijk bod.
      De Magpies verlangen 10 miljoen voor hun reserve aanvoerder.
      Laatste nieuws is dat nu Locomotief Moskou in onderhandeling is.

        /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.