Doelpuntloos gelijkspel tegen FK Qarabagh

Aanvallend krachteloos als eerder tegen Cambuur Leeuwarden en ADO Den Haag kwam FC Twente ook tegen FK Qarabagh niet verder dan een gelijkspel. In Bakoe was en bleef het 0-0. Dat betekent dat één verdedigende onachtzaamheid volgende week in de thuiswedstrijd voor grote, mogelijk zelfs onoverkomelijke problemen kan zorgen. Desalniettemin zullen de teksten van Twentse zijde wel weer doordrenkt zijn vertrouwen en hoop. Ik ga er pas in mee als zondag in Breda wél kansen worden gecreëerd. En doelpunten worden gemaakt. Anders heb ik een hard hoofd in plaatsing voor de groepsfase van de Europa League. En jullie?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

9 reacties op “Doelpuntloos gelijkspel tegen FK Qarabagh

 1. joop

  Men kan in ieder geval een kaartje aanschaffen voor a.s. donderdag… alles of niets! Laten we er een mooie avond van maken

    /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Een kolkende Veste op een mooie augustus zomer avond. Niets is mooier. Maar dan wel allemaal de bek los trekken om onze boys aan te moedigen. Sfeer! Helpt zeker naar de overwinning en is broodnodig.

    /   Beantwoorden  / 
 3. TT

  For the record: het ligt niet aan het spelers materiaal!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Verklaar je nader, Freerecord shop. Als je dergelijke kreten de ether inslingert dan willen wij graag achtergrondinformatie wat jouw visie is.

     /   Beantwoorden  / 
   1. TT

    Twente heeft goede aankopen gedaan. Het team speelt alleen waardeloos. Laten we hopen dat het nog even wennen is. Nog 40 van deze bloed saaie potjes trekt niemand….

      /   Beantwoorden  / 
 4. phenix

  ach op zo een veld kun je als twente zijnde niet goed voetballen hoor.maar ja neemt nie weg dat het nie echt goed was. toch hebben we weer een goed elftal.heb alle vertrouwen in een mooi seizoen. come on twente enschede

    /   Beantwoorden  / 
 5. rene

  Precies phenix. Schijt veld, schijt atmosfeer. 0-0 goede uitslag en thuis afmaken. Klaar

    /   Beantwoorden  / 
  1. TT

   Plausibele uitleg! Bij Cambuur en NAC is het veld ook niks. Tegen ADO waren de Twente fans nog op vakantie, dus geen atmosfeer… Resultaat: 4x gelijk maar niks aan de hand!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    En donderdag speelt Kwarkgebak weer te defensief en dat is oneerlijk en zondag werkt Castaignos erg hard zonder rendement en staan we 16e. Gaat om het spel, volgens Schredder. Alles is spel, resultaten zijn gewoon bijzaak. Winnen hoeft niet, scoren is leuk een aardig, maar daar gaat het helemaal niet om. Onthoud dat nou. Schredder weet de weg, volgt hem.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.