Uniek bezoek FC Twente-delegatie aan Schotland

Voetbal is maar voetbal. Niet meer dan een smeermiddel in het leven dat hard en noodlottig kan zijn. Sport kan mensen dan verbinden. Omdat betrokkenheid op elkaar uiteindelijk de enige mogelijkheid is enig – zij het beperkt – tegenwicht te bieden aan de soms pijnlijke onrechtvaardigheid van het leven. Een prachtig voorbeeld hoe ziekte, dood en voetbal supporters van FC Twente verbond met de bewoners van een klein dorp in Schotland leest u hier. Een levensles op zondagmiddag.

6 reacties op “Uniek bezoek FC Twente-delegatie aan Schotland

 1. smitje

  Dennis en Boris BEDANKT!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wim B

  STROOTMAN voor 3 tot 4 miljoen naar Twente!!!!! Dit wordt me even teveel. Nu willen ze voor zoveel geld Stroot halen terwijl ik de hele tijd al heb geroepen dat ze hem vorig jaar hadden moeten halen voor hooguit 500 tot 600 duizend euro. Als dit waar is wat in de telegraaf staat vermeld, dan vind ik dat Joop op moet stappen. Hij maakt teveel fouten (Janssen). Wat vinden jullie. Graag wel objectief blijven heren en dames!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. KL

   Ach nee niet weer Wim B

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    hahahaha inderdaad KL.

      /   Beantwoorden  / 
 3. Ron

  Mooi stukje. Serieus. Alleen; sport kan mensen verbinden??? Ja, kán… Maar waarom dan de ziektes op ons Ajax blog verspreid dient te worden!? We hebben een ding gemeen. We houden van voetbal, alleen van verschillende clubs… Oproep: kappen met het k-woord aub…

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   gasten die dat soort woorden gebruiken moeten ze verwijderen en wel voorgoed .er zijn genoeg andere manieren om je ongenoegen kenbaar te maken .ook het scheldwoord van m…… is in mijn ogen net zo erg als het k…woord .

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.