Nieuwe supportersvereniging voor FC Twente in Winterswijk

Aan de vooravond van de absurd vroege voorbereiding van FC Twente knallen we er nog maar even een feel good bericht in. Op vrijdag 29 juni wordt in Winterswijk namelijk een nieuwe supportersvereniging van FC Twente opgericht: Supportersvereniging FC Twente Winterswijk. Na Eibergen wordt dit al weer de tweede supportersvereniging in de Achterhoek. Naast het organiseren van busreizen naar thuiswedstrijden zullen op 29 juni nog meer plannen van de nieuwbakken vereniging worden gepresenteerd. Bij de oprichting zullen ook vertegenwoordigers van FC Twente aanwezig zijn. En zo blijft ook de aanhang van FC Twente dus groeien.

3 reacties op “Nieuwe supportersvereniging voor FC Twente in Winterswijk

 1. Matn

  Gefiliciteerd, site ziet er al goed uit. Succes

    /   Beantwoorden  / 
 2. John

  Het word ook eens tijd voor een vereniging in Zwolle zo onderhand!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tino

   doe dan…

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.