Nieuwe supportersvereniging opgericht in Apeldoorn

Jaaaah!! De Tukkers rukken op! We meldden een paar dagen geleden al dat aanstaande vrijdag Supportersvereniging FC Twente Winterswijk officieel wordt opgericht en al wat langer terug dat De Gouden Korenaren vanuit Amsterdam een jaar op proef gaan als randstedelijke supportersvereniging van FC Twente. Maar de rek is er nog niet uit! Afgelopen vrijdag werd in Apeldoorn namelijk FC Twente United Nederland (FUN) opgericht! De 75 leden tellende vereniging richt zich op FC Twente-supporters in midden Nederland en houdt zich vooral bezig met het busvervoer naar thuiswedstrijden, waarvoor mogelijk ook de samenwerking wordt gezocht met De Gouden Korenaeren. Dat gaat goed zo dus met die Twentse olievlek! Wie pakken in Drenthe en Zuid-Gelderland de handschoen op? Und in das Dreieck Enschede-Osnabrück-Münster?

6 reacties op “Nieuwe supportersvereniging opgericht in Apeldoorn

 1. twentemax

  Helemaal te gek! Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

    /   Beantwoorden  / 
 2. 特温特足球

  Welkom en geniet mee!
  Ga zo door het gaat een leuk jaar worden.!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. FCTim

  Weer 7-0, leuk. Maar Mirco Born…..17 jr…..knap spitsje of niet?!?! Opvolger van Luuk in huis (voor over 1 of 2 jaar)of ben ik te voorbarig?!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Edwin

   Voorzichtig brengen zo’n jongen. Heeft veel talent, maar moet met vernieuwde situatie om leren gaan. Kunnen we nog veel plezier van beleven.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Harm

  Die Tim Holscher gaan we nog veel meer plezier van beleven.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Chris

  Heren,

  FC Twente United bestaat al veel langer en reizen alle thuiswedstrijden al jaren met een bus vanuit Apeldoorn naar de Veste. Vorige week vrijdag hebben ze de officiële status mogen ontvangen dus dat is even een iets ander verhaal. Desondanks mooi dat de olievlek zich nog steeds vergroot. Gr Chris

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.