Munsterman bij Voetbal Insite

Twente is geïnteresseerd in de diensten van oud-huurling Andy van der Meyde, scoopte Johan Derksen deze week bij Voetbal Insite. Nu meldde de besnorde hoofdredacteur ook ooit dat Mark Wotte 'op zeker' hoofdtrainer bij Twente zou worden (het werd Rini Coolen) maar dit nieuws had hij wél uit eerste hand, en wel van voorzitter Joop Munsterman.

 

 

 

Het bleek geen bluf maar een voorgesprek. Aanstaande maandag (22.30-23.30, RTL 7) zitten zowel Munsterman als verdediger Robbie Wielaert aan tafel bij Johan Derksen, Willem van Hanegem en Barbara Barend. Kijkersvragen stellen kan hier, Barbara prematuur condoleren met het verlies van Ajax mag ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.