Nieuwe grasmat aanstaande?

"Dit elftal verdient een beter veld", vertrouwde Henk ten Cate zijn collega-trainer Rutten toe na afloop van de persconferentie van Twente – Ajax. Voor het snelle combinatie-voetbal is Twente inderdaad meer gebaat bij een biljartlaken dan het knollenveld dat er nu ligt.


Het veld in betere tijden
Rutten, die zich al eerder beklaagde over de staat van het veld, kan gerust zijn: bij de eerstkomende thuiswedstrijd ligt er volgens de Tubantia een nieuwe grasmat. FC Utrecht kan dus gewaarschuwd zijn als ze op zondag 1 april… 1 april? Het zal toch niet!? 

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Eén reactie op “Nieuwe grasmat aanstaande?

  1. Dennis

    Nee, dat veld was wel echt. Mooie mat weer…

    Wel opvallend dat Ten Cate tegenwoordig zelfs in Enschede geen veld heeft om op te spelen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.