LDL: Rutten beste trainer

Fred Rutten is door verslaggevers van NOS Langs de Lijn uitgeroepen tot 'trainer van het seizoen'. Weer een prijs die aan de neus van Louis van Gaal voorbijgaat, al is dat in dit geval niet zo vreemd.

Of de prijs bij Rutten op de schoorsteenmantel zal belanden, geen idee. De awards van Langs de Lijn (dit seizoen vielen ook Dick Jol en Afonso Alves in de prijzen) zijn niet echt serieus bedoeld… al worden de Twente-supporters er nog elke thuiswedstrijd aan herinnerd dat ze in het seizoen 2003/2004 de beste waren.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Eén reactie op “LDL: Rutten beste trainer

  1. jonny ten brinke

    ja hij heefd het verdiend hij is zo ver met fctwente gekomen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.