Mulder terug op het trainingsveld van FC Twente…

… maar nu als trainer.

Verschillende media melden dat Youri Mulder, ex-FC Twente, ex-Schalke'04, ex-Nederlands elftal en huidig Studio Sport- analist, weer bij Twente op het veld komt te staan.

Mulder gaat bij Twente stage lopen en wordt ingewerkt door Eijkelkamp. Het doel is hopelijk dat Youri Mulder op termijn de nieuwe spitsentrainer van FC Twente wordt, want op die manier krijgen veel supporters wat ze gehoopt hadden.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

5 reacties op “Mulder terug op het trainingsveld van FC Twente…

 1. steve

  Kent iemand van jullie “toevallig” een twente supporter met de naam “nickoy”? Gisteren vond ik bij een water in de buurt van Buurse 3 sleutels met een hanger van het stedelijk lyceum waarop bij naam vermeld staat: f.c. twente en nickoy.

  gr. steve

    /   Beantwoorden  / 
 2. ruben14

  ja ik ken hem denk ik ik moet het hem alleen nog even vragen wan t zeker weet ik het niet!

    /   Beantwoorden  / 
 3. nickoy

  jah ik ben de eigenaar van de sleutel harstikke bedankt dat je hem hebt meejgenomen voeg me maar op msn toe voor meer info waar je woont enz,. dahn kan ik hem wel ff ophalen;)

    /   Beantwoorden  / 
 4. 28

  Goed nieuws altijd goed om een ex-speler van zo’n kaliber een functie aan te kunnen bieden bij de club, hopelijk gaat dat goed uitpakken, hebben we ook weer mooie analyses straks van zijn pa tijdens de wedstrijden als het twente betreft;)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.