Peter Wisgerhof en Willem Janssen praten na

En Peter wil dat Bryan Ruiz altijd speelt. Laat Co het niet horen…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

20 reacties op “Peter Wisgerhof en Willem Janssen praten na

 1. Wim B

  Dus Co. De splers vinden hetzelfde wat ik denk: RUIZ ALTIJD LATEN SPELEN.

    /   Beantwoorden  / 
  1. schalke04

   Ben blij dat Adriaanse trainer is en jij niet. Onderscheid maken tussen spelers met betrekking tot afspraken is absoluut niet goed voor het groepsproces.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Harry

  En ik vind hetzelfde wat veel anderen ook denken: Wim B ga van dit Blog af en kom niet meer terug….. Namens vele anderen; alvast bedankt!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wim B

   Wie is Harry? Nooit van gehoord. Of heeft deze Harry ook een mening? Of praat deze Harry alleen maar “Coriaans”. Jongen probeer eens te denken. Wie kwam er vorig jaar op het laatst van Costa Rica terug en bracht ons vervolgens de zege. Wie maakte er 24 doelpunten? Wie had de meeste inbreng in het kampioenschap? Hoe maar op met denken, want dat gaat bij jou zeer doen. Co moet gewoon begrijpen dat Twente 20% beter is met Ruiz dan zonder hem. Co is voor mij nog niet heilig, dat is McLaren. Die heeft het bewezen. Co moet het nog doen, potentie heeft hij, maar moet niet raar lopen doen met Ruiz.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Harm

    Wim B. ben het niet vaak met je eens maar Cootje moet zich ook niet teveel gaan verbeelden.
    Last van de treinen tijdens een training. het moet toch niet gekker worden. Nu worden er schermen opgehangen om het geluid te reduceren. Hoe gek zijn we aan het worden. Druk die Adriaanse twee watjes in zijn oren, dat is veel goedkoper.

      /   Beantwoorden  / 
  2. wib m

   you suck wim b

     /   Beantwoorden  / 
 3. edraket

  Waarom is Ruiz zijn huisraad aan het inpakken,was vandag bij de wokchinees in de lutte en reed er uit nieuwsgierigheid langs….mooie omgeving of gaat Rosales eruit???
  Er liep wel een sjeik rond zou die een afgezant zijn van the bigbrothers from harry Vetnek van TOTHAM Spurs….trouwens had een mooi vrouwtje in zijn Ranger zitten…ook al zo engels….haliluja.

    /   Beantwoorden  / 
  1. nfear

   ow ja en jij eet zo vroeg? pan is huis niet zo vroeg open. kan deze vent geen ban krijgen samen met wim b.? stoor me aan deze mensen

     /   Beantwoorden  / 
 4. Niek

  Ja kan die wim.b niet gewoon geblokkeerd worden!!!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Tom

  Als Joop Fer ophaalt kan hij gelijk Cabral meebrengen voor het geval Ruiz nog weg gaat, kan mooi de concurrentie aangaan met Berghuis!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Gert

  Het baart mij geen zorgen of Ruiz nu wel of niet gaat, ik maak mij zorgen om het vele balverlies van Luuk de Jong, Berghuis die nog geen lantaarnpaal voorbij komt, Ola John die schitterend 3 a 4 man voorbij loopt maar vervolgens een waardeloos vervolg geeft aan zijn aktie, aan Willem Janssen die ik niet diep zie gaan, aan Marc Janko die geen goede voorzetten krijgt van de vleugels, doordat en Berghuis en Ola steeds naar binnen draaien. Als Co echt zo’n goede trainer is moet hij binnen nu en 3 weken bovenstaande toch voor elkaar krijgen?? En ja, Ruiz moet altijd spelen, want voor echte toppers gelden andere regels.

    /   Beantwoorden  / 
  1. 0049

   @gert, Wat Luuk de Jong betreft ben ik het helemaal met je eens. Wat mankeert die jongen toch in godsnaam? Hij struikelt, valt steeds en ballen springen kinderlijk van zijn voet. Naja, zal wel even een dippie zijn, denk ik maar. Ola John begint altijd goed, maar naar mate de wedstrijd vordert overloopt hij zichzelf in ondoorzichtige acties. Bij of in de 16 meter mist hij nog het overzicht. Moet dan eerder de bal afgeven of afdrukken, maar dat duurt allemaal veel te lang. Toch heb ik vertrouwen in dat knaapje. Dat geldt ook voor Berghuis. Als ze een keer naar binnen trekken is niet zo’n probleem maar laten ze dan ook eens een keer afrukken, gelijk Cabral bij Feijenoord. En wat Ruiz betreft; achteraf is het altijd gemakkelijk gelijk te halen, maar Co is en blijft Co. Straight. en daar hou ik wel van. Ik had bijna natte ogen van die prachtige goal, maar eerlijk is eerlijk, Bryan had ook wel regelmatig balverlies waardoor AZ behoorlijk snel het middenveld kon oversteken. Maar hij is en blijft de allerbeste die ik ooit bij twente heb zien ballen. Ik heb een prima wedstrijd gezien met een behoorlijk goede tegenstander!

     /   Beantwoorden  / 
   1. frank

    afrukken?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Nelis

     Sex voor de wedstrijd schijnt goed te zijn……

       /   Beantwoorden  / 
   2. weltevree

    Zoooo slecht dat al deze jonge gasten er nog steeds niet staan! Ze hebben allemaal toch al minimaal 5 westrijden in het 1e gespeeld en nóg maken ze fouten…. Pffff WAT een gezeik weer! Over de Jong zijn zo’n beetje alle ‘kenners’ het eens; een complete spits die alle aspecten van het spelen in de puntpositie beheerst. Blijft desondanks op de nr10-positie ook goed overeind. Weliswaar geen Chadli, Perez of Ruiz, maar die kunnen weer niet op 9 spelen zoals de Jong dat kan. Maar goed, sommige mensen moeten altijd wat te nakken hebben

      /   Beantwoorden  / 
 7. Nelis

  Dat is ruidiaz, blijkbaar een geweldige speler!
  Maar ik bedoelde Pappa uit de major league soccer. hij staat in de belangstelling van twente als ruiz weggaat.
  maar die ruidiaz sowieso gelijk halen!

    /   Beantwoorden  / 
 8. ron

  Gaat het dan eindelijk lukken om Fer los te weken bij feyenooit. Nu El Ahmadi en Cabral -hoewel ik ook wel vertrouwen in Berghuis heb- daar op halen.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Jaap

  Principe kwestie vind het een goeie zaak dat iedereen gelijk behandeld word… Ik zie ruiz liever ook in de basis maar zo zien ook de jongere goden dat niemand onmisbaar is binnen de ploeg…dus dat geeft hun ook weer meer motivatie…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.