Joop Munsterman begrijpt kritiek niet

Het einde van het jaar is in zicht, dus tijd voor bespiegelingen en reflecties. Tubantia reisde achter FC Twente aan naar Krakow en sprak daar met Joop Munsterman en Aldo van der Laan. In het interview spreekt Munsterman zijn verbazing uit over de kritiek die de successen van FC Twente vergezelt. Hij ontwaart onvoldoende waardering voor en tevredenheid over waar de club nu staat en begrijpt niet dat mensen hem in de rust opzoeken om te zeggen dat het helemaal niks is. In de skybox, dat dan weer wel. Arme Joop. Hij moet zich verplicht begeven onder types die iedere voetbalbeleving missen, laat staan enig clubgevoel hebben, maar ondertussen de club wel grotendeels financieren. Af en toe maar naar de echte supporters dan Joop, die mannen en vrouwen van het eerste uur die méér dan waarderen waar de club nu staat! Met andere woorden: kom vaker naar fctwente.blog.nl Joop!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

21 reacties op “Joop Munsterman begrijpt kritiek niet

 1. twenteforever

  nu kan Joop het wel vreemd vinden dat supporters ontevreden zijn ,maar hij gaat voorbij aan een m.i vast staand feit .De kwaliteit van het spelletje waar iedereen met bewondering over sprak is gewoon duidelijk veel minder geworden .
  HIJ verkoopt Ruiz notabene op de laatste dag van de transferperiode en wil op de zelfde dag nog ff snel Tadic lospeuteren bij groningen die natuurlijk de hoofdprijs vraagt .
  resultaat :geen hoognodige kwaliteitsinjektie !
  Ikdenk zelf dat ook Adriaanse met zijn soms noem het maar vreemde opstellingen er niet aan bijdraagd om te proberen het elftal waar genoeg rek inzit weer te laten voetballen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Red Alert

  Wie op dit blog nog eens te beweren dat wij trouwe fans , verwend zijn. Laten die spelers morgenvroeg zichzelf eens goed in de spiegel bekijken. Er bestaat altijd nog wel zoiets als: voetbal met stijdbare vechtersmentaliteit. Dat mis ik !!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. RED 666

   klopt precies! er lopen er nu een paar als dooie duiven op het veld!
   vroeger toen ik nog voetbalde was je de hele week al druk met de voetbal! Wanneer is het zaterdag! wij moesten eerst 1,5 km fietsen over de zenderseweg om op het trainingsveld te komen en vervolgens 1,5 uur ballen in de blubber! (prachtig) zo werdt je de mentaliteit er met de paplepel ingegoten!
   Dus beste spelers ga eens voetballen met beleving,passie en plezier voor het spel! want dat mis ik ongeacht de uitslag!

     /   Beantwoorden  / 
 3. nelis

  Soms worden we ook verwend als Twente fans zijnde.
  Soms draait een team alleen ook minder dan verwacht.
  Denk je nou echt dat het joop, co en de spelers allemaal niet zoveel boeit? zij doen allemaal hun best en wat binnen hun mogelijkheden ligt dat doen ze. wat mij betreft doet co dus zijn best maar komend jaar mag hij vervangen worden door een andere coach.
  Zo. nu eerst een glaasje Grolsch.

    /   Beantwoorden  / 
 4. nelis

  Ohja, en joop is top!

    /   Beantwoorden  / 
 5. jeAnusje

  oh ja joop is top,ik wil wel eens zien als hij straks bv Douglas ,de jong of john goed kan slijten voor miljoenen en nog eens miljoenen,
  haha hij wilde tadic ja hij moet toch wat zeggen he om de supporters tevreden houden….zijn er in twente geen inversteerders die nog wat in de sok hebben,ik wel hoor ,
  Ik laat mij echt niet voor de gek houden met praatjes,gentelmaen agrement…haha zeker met OomJOL….gewoon RUIZ hier nog een jaartje moeten houden en kapioen ,nee JOOP kiest en werd helemaal gek van al die miljoenen….hij is gelukkig de laaste mnd wakker geworden en kijkt ook weer in zijn eigen spiegel….elke voorzitter maakt fouten waarvan je ook weer leren kund…..maar ja …
  Wat keek die JOL gisteren vrolijk haha hij heeft Ruiz…ja maar jolleke krijgt bij Fulham ook een schop onder zijn reed als hij zo blijft presteren…
  Co is best een aardige trainer…maar als hij van te voren had geweten dat RUIZ op de laatste dag verkocht werd was ie toch gezellig met zijn vrouw blijven fietsen,,,haleluja en amen kieken wat word sundag…ik vrees het ergste wat zal vgeel lachen als die als dat zweedse spitse de winnende treffer scoort…………..

    /   Beantwoorden  / 
 6. Richard99

  Ruiz dit, Ruiz dat, Ruiz wou weg. Ruiz wou hoger op :-(

    /   Beantwoorden  / 
 7. Herman.

  Spelers die tonnen wat zeg ik misschien 1 millioen verdienen daar mogen we toch wel iets meer van verwachten dacht ik zo.Al denk ik wel dat de verwachtingen te hoog zijn(waren).De media riep toch als Janssen en Ruiz weg waren dan zou Twente in elkaar klappen.Dus dat is noch niet gebeurt.En we staan er toch niet verkeerd voor of wel dan.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Felix

  Als iemand die de gloriejaren ’70 als supporter heeft meegemaakt, maar die ook 34 competitiewedstrijden uit en thuis erbij was toen we degradeerden, vind ik het ronduit beschamend wat hier zo af en toe gesuggereerd wordt over motieven van de leiding bij de club. Over 10 of 15 jaar praten we allemaal over hoe goed de periode “2007-2012/of langer” was. Deze periode is succesrijker dan welke periode in de clubgeschiedenis, maar als elk seizoen succes moet brengen met fantastisch voetbal, sorry dan is de realiteitszin ver te zoeken. En als alles zo slecht en onaantrekkelijk is op het veld, hoe kunnen we dan bv het beste doelsaldo hebben in de eredivisie?

    /   Beantwoorden  / 
 9. Mr.Sunshine

  Ik verspil hier geen energie meer aan. De negativiteit van sommigen die dit blog vullen is alleen maar deprimerend. Ik begrijp wel dat sommigen het niveau missen. Die ik neem ik ook niets kwalijk, want zij weten niet beter. Maar ik ben er klaar mee. Veel geluk ermee!

    /   Beantwoorden  / 
 10. Tukker 72

  Joop moet zelf eens achter zijn oren krabben.
  Als je Ruiz verkoopt voor 12 miljoen en geeft vervolgens aan dat er in de winterstop kwaliteit zal komen om vervolgens nu te zeggen er is geen geld?????????
  Dat is wel erg vreemd Joop, in die zin worden wij als seizoenskaarthouders toch knap voor de gek gehouden.
  En een nuchtere tukker houdt daar nu eenmaal niet van.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wim B

   Daar ben ik het helemaal mee eens. Joop zal de potentiele verkopers wel weer zand in de ogen willen gooien met de opmerking van dat er geen geld is. Maar die laten zich niets wijsmaken, alleen de wat dommere supporters maken zich hierover boos.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Edwin

   Op 31 augustus had Twente nog wel 5 miljoen liggen voor Tadic. Nu is er ineens geen geld meer.Wel heel vreemd.

     /   Beantwoorden  / 
 11. 0049

  Ach, over de gehele linie doet Joop het toch schitterend, maar hij moet wel beseffen dat het runnen van een voetbalbedrijf geen eenmanszaak is. We hebben een schitterend theater en ik vertrouw er helemaal op dat in de winterstop er 2 behoorlijke versterkingen komen. Tuurlijk, het geval Tadic verdient niet de schoonheidsprijs. Je weet gewoon dat Ruiz ELK moment kon vertrekken en daarom hadden ze ruim voor de tijd in het geheim al met Tadic + Groningen kunnen praten ‘voor het geval dat’ en dat mag je ze misschien kwalijk nemen. Maar ik heb er vertrouwen in en als supporter mag je na een wedstrijd best kritisch zijn op (enkele) spelers. Dat doet mijn baas ook als ik iets niet goed doe en ook hij doet dat met slechts één doel; elkaar scherp houeden en elkaar proberen beter te maken. Op naar Rotjeknor en niks gezeik over Kuipvrees. Laat me niet lachen!! Drop of gen vret’n.

    /   Beantwoorden  / 
 12. schalke04

  ben ik geblokt?

    /   Beantwoorden  / 
  1. schalke04

   ohnee.. toch niet..zal wel aan mijn pc liggen..gvd..net een lang bericht getypt, iesie ineens weg..

     /   Beantwoorden  / 
 13. schalke04

  Belachelijk dat de schrijver van dit bericht suggereerd dat mensen in skyboxen geen beleving hebben. ZIJ hebben zo veel beleving dat ze ontzettend veel geld voor een stoeltje willen betalen. Ze kunnen ook een ander stoeltje nemen. Ik vind deze mensen juist ontzettend veel beleving hebben. Erg bekrompen, deze bewering.
  Tuurlijk zijn er ook mensen in skyboxen die niet voor het voetbal komen, maar ik dacht dat zulke mensen ook wel in Vak P zitten..

    /   Beantwoorden  / 
 14. Gijnesen

  Ruiz met een 2-jarig contract verkopen voor 12 M en Fer met een 1-jarig contract kopen voor 5,5 M…

  Daarnaast had Ruiz alleen verkocht mogen worden aan een grote club voor een groot bedrag. Nu was hij prima te behouden en dan ben je gek als je hem laat vertrekken.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Red Alert

  Dat is ooit de grootste fout van joopie geweest. Maar dat overweegt nog niks voor wat hij allemaal voor ons heeft waargemaakt. Maar een beetje toegeven is niet erg oom J , maar wees open voor je moatties.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Gijnesen

  Wat Joop voor Twente heeft gedaan en doet staat buiten kijf.
  De verkoop van Ruiz komt Joop wel op kritiek te staan en dat heeft niks met de plaats op de ranglijst te maken.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Bas

  Het wordt tijd dat Joop een keer gaat inzien dat Co Adriaanse niet helemaal in de Twentse cultuur past.
  Hij leeft veel te weinig mee langs de kant. Als je Michel Preu d’homme zag en Steve mc Claren, zei leefden allebei mee aan de kant. dat mis ik bij Co Adriaanse. zeker ”geen” contractverlenging!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.