Duel met Aalesunds FK donderdag live op TV Oost

Yes! Donderdagavond speelt FC Twente op Gran Canaria om de Maspalomas Cup tegen het Noorse Aalesunds FK en TV Oost zendt deze wedstrijd live uit! Niks winterstop dus en met moeder de vrouw verplicht naar kutprogramma’s op tv kijken. Eerder dit seizoen kwam AZ in de playoffs van de Europa League uit tegen Aalesunds FK. Na een kleine uitnederlaag wonnen de Alkmaarders thuis met 6-0. De uitzending van TV Oost begint donderdag om 19.20 uur, de aftrap is om 19.30 uur. Ruim tijd dus nog om bier en chips in te slaan.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

9 reacties op “Duel met Aalesunds FK donderdag live op TV Oost

 1. Gert

  Super van RTV Oost om een rechtstreekse TV- uitzending te maken van onze FC in Maspalomas. Mooi voor een eerste kennismaking met McClaren en om te zien of er een andere speelstijl te zien is dan onder Adriaanse. Dank ook aan de sponsors die deze uitzending mogelijk maken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jan S

   Ik benieuwd, ik heb nog geen hoge verwachting. Ik denk een kleine overwinning zit er wel in. Na een paar dagen trainen in Maspalomas kun eigenlijk ook niks verwachten, come-on FCTboys !!!

     /   Beantwoorden  / 
  2. 0049

   Mclaren is er nog geen week, dus lijkt het mij wel heel erg vroeg om al een andere speelstijl te verwachten. Resultaat zegt mij ook niets. Ik wil weer inzet en spelvreugde zien.

     /   Beantwoorden  / 
 2. 0049

  Volgens Bildzeitung is VFB Stuttgart zeer geinteresseerd in Douglas. Krant geeft aan dat hij tussen de 5 en 8 miljoen euro moet kosten. Als dat zo is, vertrekt er weer een speler voor een ei en een appel!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gert

   ik heb het ook gelezen, maar de bron ,, Bild zeitung” is nou niet bepaald de meest serieuze krant van Duitsland. En het prijskaartje wat Bild noemt is natuurlijk volkomen belachelijk.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    Bild is de duitse tegenhanger van de Televaag . Gewoon niet serieus nemen .Als je de helft gelooft is het nog teveel .Vooral het bedrag dat ze voor Douglas (ZOUDEN WILLEN)PFF betalen .. nee dus, denk reken foutje.10 PLUS lijkt me eerder een reeele prijs om te onderhandelen .

      /   Beantwoorden  / 
  2. Tim

   Sorry hoor, hoop echt dat Douglas blijft, maar een bedrag van 8 miljoen voor een speler met een contract van 1 jaar is top. Dan mag je niet klagen. Het is dat dit jaar of niets volgend jaar.

     /   Beantwoorden  / 
 3. jorik

  Is Stuttgart dan de gedroomde topclub?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jan S

   Nee

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.